-- Katie Fox --
|
21 Aug 2010, 08:23
|||
|
|||
Bine ati venit , doamna profesoara >
![]() - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
21 Aug 2010, 10:38
|||
|
|||
Bun venit dna. Profesoara imi place mult noul nume, si sper ca orele de Studii despre Incuiati sa redevina active
![]() |
|||
21 Aug 2010, 12:01
|||
|
|||
Buna..
Sunt Isabella Isildur si acest cont va fi folosit numai pentru orele de Studiul Incuiatilor, la care sunt profesoara. :-) *
-- Nume: Katie Fox [trebuie sa-i multumesc lui Raiz de ajutor ![]() -- Data nasterii: 26. Februarie. 1990 -- Locul nasterii: Londra -- Bagheta: 16 cm; din lemn rosiatic de nuc si finisari negre; contine lacrima unei pasari Phoenix -- Aspect fizic: Inalta, bruneta, cu ochi albastri. -- Caracter: O persoana sociabila, prietenoasa, uneori indiferenta si rece, cum s-ar spune.. ''caracter de piatra''. Glumeata si inteligenta. -- Ocupatie: Profesoara de Studiul Incuiatilor -- Persoane importante: Matt Isildur; Bella Cullen; Ax Von-Dall; Raizen Isildur; Kennya di Hahalina; Ginny Malfoy; Helena D. Rose; Desiree Rose; Shayera Holl; Iseult Cromwell -- Citat preferat: ''E vorba de suflete mari, tari ca o stanca. Oameni care rezista-n chin, dar nu se-nchina. E vorba de Campioni !'' ~ Miss Fox ~
-- Can you feel everything ? -- > I'm the pain you tasted.. Well intoxicated.. < |
|||
21 Aug 2010, 12:11
|||
|
|||
Uu, deci.. Bine ati venit pe forum, doamna profesoara Umm.. daca ma numar printre persoanele importante.. o sa.. primesc puncte in plus la teme? ;; ) Ce taare
A, nu? ![]() Imi place numele Imi aminteste de Megan Fox Aaah, Megan .. =]]]]]]]]]]] ![]() ![]() |
|||
21 Aug 2010, 12:12
|||
|
|||
Matt Isildur Wrote:Imi place numele Imi aminteste de Megan Fox Aaah, Megan .. =]]]]]]]]]]] Megan |
|||
21 Aug 2010, 12:19
|||
|
|||
Da, Raiz, noroc de mine..
RAiZEN pK: Nicki Minaj RAiZEN pK: Katie Minaj Isabella [ CoS ]: Megan Fox RAiZEN pK: sau asa RAiZEN pK: Katie Fox RAiZEN pK: suna f bine Sau.. ma rog, noroc de tine. You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
21 Aug 2010, 12:24
|||
|
|||
Pf...Megan Fox...
![]() Welcome d-na profesoara Si thanks ca m-ai pus la persoane importante ![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
21 Aug 2010, 12:27
|||
|
|||
Thanks, Helena..
Si.. cum sa n-o pun pe pastaia mea? > ![]() You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Katie Tanner | Katie Tanner | 9 | 2,215 |
17 Aug 2010, 17:31 Last Post: Raizen Isildur |