Salutari la toata lumea :D
|
23 Aug 2010, 14:02
|||
|
|||
Salutari la toti! Ma bucur ca m'am alaturat acestui site si mi'am creat un personaj...deci:
Ea este Layla Wong---> Nume: Layla Wong [size=0]Varsta[/size]: 14 Casa: Astropufi Felul ei de a fi : prietenoasa , si nu tocmai normala si o visatoare inascuta Ii place foarte tare sa: danseze,citeasca si sa faca vraji pe ascuns Si activitatea ei preferata : sa rada!!! si sa descifreze stelele. Cum arata: Par lung,cret,brunet, culoarea ochilor se schimba dupa starea sufleteasca Animal : Pisica(nume Tomorrow) Putere speciala: Poate sa citeasca gandurile altora,pentru un timp scurt. Parinti: incuiati,iar de la varsta de 9 ani a crescut singra intr'o casa mica. No music = No life! Dacã lumea îþi dã motiv de plîns , atunci tu dã-i motiv sã rîzi din toatã inima!
To be free,to be wild and to be just like a child and if i get lost,i really don't mind,cause i'll be doing just fine... |
|||
23 Aug 2010, 14:07
|||
|
|||
hey bun venit
imi place mult Avatarul tau ti'am dat o cerere de prietenie sper sa te distrezi pe aici poate ne intalnim la un rpg |
|||
23 Aug 2010, 14:29
|||
|
|||
welcom to DarkMark
si mie imi place avatarul tau si sper sa il pastrezi nu ca alti membri [cine stie cunoaste ] fii activa, respecta regulile, si ce e cel mai important: Hev fun ![]() |
|||
23 Aug 2010, 14:33
|||
|
|||
Mersi
Cu siguranta o sa ma distrez No music = No life! Dacã lumea îþi dã motiv de plîns , atunci tu dã-i motiv sã rîzi din toatã inima!
To be free,to be wild and to be just like a child and if i get lost,i really don't mind,cause i'll be doing just fine... |
|||
23 Aug 2010, 14:48
|||
|
|||
Pari foarte de treaba si semeni cu personajul meu, Ashlyn
![]() Bine ai venit! Sper sa ne intalnim la rpg ![]() > ![]() ![]() Nu ezitati ! De la Zonko sa cumparati ! ![]() ~Cercetasii sunt cei mai tari ![]() |
|||
23 Aug 2010, 14:52
|||
|
|||
Bine ai venit
Have Fun si ne vedem la RPG ~Ti-am dat cerere de prietenie my momma { raised } me a prophet
|
|||
23 Aug 2010, 15:50
|||
|
|||
Bine ai venit pe DM! Distractie placuta! ti-am trimis cerere de prietenie
![]() |
|||
23 Aug 2010, 19:26
|||
|
|||
Saluut Inca o astropufa printre noi Ma bucur.
Have fun , citeste regulile , sper sa te acomodezi si...la fel ca Alice , sper sa fii activa , sa nu faci ca alti multi membri care se inregistreaza , posteaza un mesaj si uita de DM Sper sa ne imprietenim si poate ne intalnim pe la RPG ![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
23 Aug 2010, 19:28
|||
|
|||
bun venit
ce bine, o nouã astropufã ![]() have fun þi-am trimis o cerere de prietenie (: ![]() |
|||
24 Aug 2010, 08:57
|||
|
|||
Buna
Sper sa iti faci multi prieteni aici Si poate ne vedem la Rpg ![]() - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Salut la toata lumea | Clementor Ravilius | 22 | 4,319 |
22 May 2010, 17:37 Last Post: Analia Montez |