O Noapte Furtunoasa
|
25 Aug 2010, 14:05
|||
|
|||
Fata le arata o bucata de hartie pe care erau scrijelite niste cuvinte intr-o limba oculta.'
" Stie cineva limba asta?" a intrebat Gera. " Mi se pare ca am facut-o la Rune antice " a spus Ronnie luand foaia si incercand sa dezlege mesajul " Padure..prinsi...capcana" murmura Ronnie " Centaurii sunt prinsi in capcana in padure!" striga Eduard. " Asta este, trebuie sa mergem sa ii salvam" Cei patru au plecat inapoi spre padure mergand foarte repede. " Si, de unde incepem? " intreba Layla " Pe foaie mai scrie ceva, dar nu inteleg ..." zise Ronnie foarte ganditoare. " Ar trebui sa luam o carte de traduceri de la biblioteca " zise Gera repede " Nu cred ca am ajunge pana la biblioteca....Plesneala ne-ar prinde in 2 timpi si 3 miscari..." spuse Ronnie " Hm... ia dati-mi foaia, poate reusesc sa aflu ceva" spuse Eduard " Esti sigur? " sopti Layla " Nu degeaba am luat cartea asta, nu?" "I'm in love with a fairytale even though it hurts
'Cause I don't care if I lose my mind I'm already cursed " ![]() |
|||
25 Aug 2010, 19:27
|||
|
|||
Eduard deschise cartea si cauta ceva timp,pana cand zise:
-Asta este!Orlomo!striga el cu bagheta spre foaie. Dintr-o data foaia se facu neagra si din ea iesira 4 cuvinte "sute acromantule barlog cina" -I-au rapit acromantulele,repede sa mergem in barlogul lor!zise Eduard,fericit,dupa aceea facu o fata trista.Stie cineva unde e? -Stiu eu!zise Ronnie. -Unde?intrebara Layla si Gera deodata. If you are sad,come on at me,i can to help you,with my hand i can destory all your enemies.You can't be forggoten in the dark,you cant killed by a shark,you cant be like DarkMark!
|
|||
25 Aug 2010, 22:51
|||
|
|||
"Haide!Uramati'ma"zise Ronnie incantata ca stie unde se afla locul.
Cei 4 au alergat spre centrul padurii,pana cand au gasit barlogul.Inauntru era bezna si nu se vedea nimic. "Lumos!"zisera toti deodata si imediat dupa ce au rostit aceasta vraja se facu lumina. Au intrat inauntru sperand sa auda zgomote ca sa stie pe unde sa o i'a.Au stat nemiscati cateva clipe. "Credeti ca am gresit locul?"intreba Gera. "Nu.Sigur asta este locul"spuse Ronnie foarte sigura pe ea. "Nu asa pare!" Imediat dupa ce aceste cuvinte au fost pronuntate se auzisera urlete. "De acolo vine!"arata cu degetul Layla. Toti au luat'o la fuga.Cand au ajuns la locul de unde se auzeau urletele,dintr'o data au aparut in fata lor mii de acromantule. "Acum ce de facem?"intreaba Layla speriata "Hai sa ne uitam in carte."propuse Eduard "Ce ne'am fi facut daca Eduard nu ar fi aduc cartea"spuse in soapta Layla la Gera. No music = No life! Dacã lumea îþi dã motiv de plîns , atunci tu dã-i motiv sã rîzi din toatã inima!
To be free,to be wild and to be just like a child and if i get lost,i really don't mind,cause i'll be doing just fine... |
|||
26 Aug 2010, 12:08
|||
|
|||
Acromantulele se apropiau din ce in ce mai mult. Isi agitau clestii si faceau sunete ca si cum rupeau oase.
Eduard dadea paginile rapid si cauta repede o solutie, dar nu o mai gasea odata. Ronnie rostea sunete straine mie si parca mai linistea acele fiinte nemiloase. Atunci mi-a venit ideea! Totul se intamplase de cand am intrebat de carte. Fuga centaurilor,acromantulele, totul. M-am naspustit asupra lui si am incercat sa ii iau cartea. - Ce faci? a strigat Eduard suprins - Cartea...ea este de vina...Dami-o! am strigat spre el Nu vroia sa dea drumul cartii. - Expelliarmus ! Vraja il cam dezechilibra si cartea ii cazu pe jos. In acel moment am luat cartea si pur si simplu am aruncat-o in acromantule. Din carte iesi o gramada de tentacule rosiatice care apucara toate acromantulele si le sfarma in mii de bucatele. - La pamant!! striga Ronnie O multime de bucati slinoase trecura pe deasupra dar niciunul nu ridica capul. - Ti-am zis eu ca sa umbli in sectorul interzis nu-i o treaba buna. Cartea aia era blestemata! am strigat eu catre Eduard. - Da...bine macar ca nu trebuie s-o returnez. "I'm in love with a fairytale even though it hurts
'Cause I don't care if I lose my mind I'm already cursed " ![]() |
|||
26 Aug 2010, 12:24
|||
|
|||
"Sectorul Interzis nu degeaba se cheama asa!"zise Gera
"Macar am resuit sa salvam centaurii"zise Eduard privind partea buna a lucrurilor "Apropo de asta...Unde sunt centaurii?"intreaba Layla inca socata de evenimente. De departe s'a vazut un centaur in picioare.Celalalt sedea pe jos intins pe spate parand fara nici o rasuflare.Cei trei astropufi si viperina au alergat imediat langa ei. "Vai,Bane!Esti bine?"se ingrijora Ronnie. Dupa cateva secunde in urma acesta isi deschise ochii si o privi pe Ronnie in ochi. "Sunt bine!" "Te poti ridica?"intreaba Layla cu ochii in lacrimi."Pari foarte ranit." "Hai sa'l ajutam!" Toti incercau sa il ridice si dupa cateva esecuri eforul a meritat.Bane statea in picioare si parea ca si'a revenit. No music = No life! Dacã lumea îþi dã motiv de plîns , atunci tu dã-i motiv sã rîzi din toatã inima!
To be free,to be wild and to be just like a child and if i get lost,i really don't mind,cause i'll be doing just fine... |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
O noapte in padure | Setsuna Maioh | 28 | 3,265 |
27 Dec 2007, 21:57 Last Post: Adrian Richard |