^_^ Ives, Ives, Ives[yeah,my art]^_^
|
25 Aug 2010, 00:13
|||
|
|||
Ivy (pt mn tot asa ramai ) a meritat asteptarea. Nu e nici-o branza , e super setul Thanks de o mie de ori
Acum ma duc sa-mi schimb avatarul si semnatura ![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
25 Aug 2010, 09:37
|||
|
|||
Imi place foarte mult semnatura ta , Helena
![]() - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
25 Aug 2010, 10:43
|||
|
|||
Hey, Is(asta ar trebui sa fie prescurtarea caum, nu?) poti sa-mi faci si mie doua semnaturi cand ai timp
1. Cu pozele: 1 2 3 Si textul: Not only a sinner, but a slayer 2. Cu pozele: 1 2 3 Si eventual sa scrie: Ronnie (dar nu neaparat) btw. as fi tare recunoscatoare daca nu ai pune border. P.S. Iti iubesc munca, esti geniala si sper ca vei reusi sa-mi faci semnaturile > ![]() my momma { raised } me a prophet
|
|||
25 Aug 2010, 15:47
|||
|
|||
Bell, ti-am facut semnatura.=)) La fel, dupa 123234435352353 de ani.:->
Acum merge mai bine..Stie Bella. ![]() Zoya, binenteles ca iti fac semnaturile. ![]() Apropo, va iau pe toti la rand.... Deci, nu va inghesuiti..nu va inghesuiti.:-> Mah rog, nu sunt foarte multumita de ce a iesit...Ma enerveaza scrisul..=))) ![]() Sper sa iti placa, totusi.> ![]() ![]() |
|||
25 Aug 2010, 16:08
|||
|
|||
Yv..
nu imi place.. o ador..e superba cum a iesit multumesc..mult |
|||
25 Aug 2010, 16:16
|||
|
|||
E superba semnatura
O adoor - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
29 Aug 2010, 13:16
|||
|
|||
Yv
nu'i asa ca imi mai faci o semnatura? te rog ![]() cu poza asta ![]() numai daca o poti deschide putin si sa scrie Edit later Love sucks! |
|||
30 Aug 2010, 15:12
|||
|
|||
Bell, nu iti facc..:-w Glumesc...=)) Iti fac, dar mai stai putin cu cealalta...Ca tot eu am muncit la ea..:-w
Stiu ca nu imi ies toate bine...Dar ma chinui ..:-> =))))) Veronica, ti-am facut una din doua. Nu prea am timp cu mama asta a mea..:-w Sa mai fac semnaturi.:-< Trist..stiu=)))) ![]() Mnah...Nu e cine stie ce..Sper sa iti placa..:-s Asa...Si am mai facut ieri sau alaltaieri o chestie[hehe]...Cu Voldy si Harry.. ![]() Plz Comm..; ![]() P.S: promit sa fac toate comenzile de mai sus..:-> ![]() |
|||
30 Aug 2010, 15:16
|||
|
|||
E chiar frumoasa, thx
De abia astept s-o faci si pe a doua ![]() Esti foarte talentata > ![]() my momma { raised } me a prophet
|
|||
30 Aug 2010, 20:06
|||
|
|||
ok Yv
am sa mai stau putin ![]() dar eu stau putin cu o semnatura si un avatar fac parte din grupul Fasolelor schimbatoare |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|