Animale de companie
11 Sep 2007, 21:54
Daca atzi fi la Hogwarts ce animal vatzi alege? Bufnitza, pisica sau broasca? Eu mi-as alege o bufnitza alba si frumoasa. Este buna ca trimite si scrisori. Mi-ar placea si o pisicutza... dar mai bine bufnitza

[Image: lalalax.png]

I have no plans, only ideas. No problems with anybody and too much

imagination; so I leisurely explore days and nights and some smiles.
Find all posts by this user
11 Sep 2007, 22:04
Poi chestia e k nu ar mai trebui sa cumpar pisici (am destule acasa si pot sa iau una cu mine) dar mi-ar placea in acelasi timp si o bufnitza alba k a lui Harry. Dar nu stiu dak m-ar lasa sa iau doua animale la scoala Sad K poate ar papa pisica bufnitza, dar acum imi aminti k bufnitele stau in turnul lor ferite de pisici. Deci nu stiu... ori pisica ori bufnita :?
11 Sep 2007, 22:43
shi eo tot bufnitza sau pisica miashi alege... intai ashi merge la magazine shi mashi uita care is mai dragutze pisicile sau bufnitzele.???
12 Sep 2007, 13:50
de ce nu ai pus si serpi? mi-ar placea un sarpe... haha!!!

Happy Holidays

[Image: 50079574jv4.gif]

(by Ginny Potter)
13 Sep 2007, 14:27
Asa Malfoy...Sunt mandra de tine...Dar totusi am citit ca nu e voie decat cu pisici,bufnite si broaste.In cazul asta cred ca as face o cerere la directie sa-mi iau ca animal de companie un sarpe albLoveLoveLoveLove..I-as da numele FaraonulFinna

"Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
24 Oct 2007, 22:10
mie mi-ar placea o bufnitza alba,k Hedwig...e asa dragutza...8->

A Drama Princess..

[Image: boa6qr7.gif]
26 Oct 2007, 13:33
Mi-ar placea un sarpe de culoare neagra sau verde.Nu cred ca este musai la Hogwarts sa ai o bufnita,o pisica sau o broasca,Ron avea un sobolan.
14 Dec 2007, 23:43
Mi'ar place sa am o pisica mare si blanoasa ca a lui Hermione. Ador pisicile pentru ca au o tinuta atat de mandra... si imi place cum te privesc,is asha de dulci... LoveLove
Bufnitele mi se par ffff dragutze dar prefer pisica*
Sobolan nici gand BigeyesBigeyes .

[Image: 20htuyu.jpg]
17 Jul 2008, 10:42
Mie mi`ar placea o bufnita..sh o pisica n`ar fi rau, dar bufnita e mai folositoareLoveLoveLoveLoveLove

* No one can protect you *
17 Jul 2008, 15:47
Bufnita in mod sigur. E dragutza si filositoare, dar mi-ar placea sa fie neagra ca sa pot trimite mesage noaptea...

[Image: harry_potter_calendar_photo.jpg]