(Alta) Sugestie.
27 Aug 2010, 15:23
Hei.
Eu stiu ca sunt noua pe forum si inca nu prea stiu cum sta treaba aici, dar.. as avea cateva sugestii.
Am vazut ca sunt topicuri la care nu s-a raspuns demult si sta degeaba. Si.. la topicu asta am vazut mai multe subiete "sugestie", ar fi mai sa fie un singur topic de genu asta, unde toti sa sugereze ceva, si nu sa faca fiecare cate un topic nou.

Si. cu topicurile la care nu s-au raspuns de o luna, de exemplu, sa se mute la arhiva. Sincer.. in ochii unora nu cred ca e oke sa vada topicuri inactive, unii pot crede ca forumu nu are activitate deloc.

Cam astea ar fi. xDD

[Image: peoplel.jpg]

"Don't do drugs, don't have unprotected sex, don't be violent. Leave that to me. " - Eminem Smile

Somewhere in Paris

B L O G

Find all posts by this user
27 Aug 2010, 16:02
Lasa, mai bine cate un topic pt fiecare sugestie. Si lasa topicurile la locu lor ca altfel pare golas forumu Smile

Visit this user's website Find all posts by this user
27 Aug 2010, 17:17
Da, da iti zic, nu arata forumu bine cand vezi topicuri vechi din 2007.

"Don't do drugs, don't have unprotected sex, don't be violent. Leave that to me. " - Eminem Smile

Somewhere in Paris

B L O G

27 Aug 2010, 18:32
Arata perfect.

27 Aug 2010, 18:46
Oke, e forumul tau, e treaba ta.

Somewhere in Paris

B L O G

27 Aug 2010, 18:58
Polly, nu e vorba ca e forumul tau, e treaba ta. E treaba noastra, a tuturor membrilor. Incerc acum sa-mi spun si eu parerea.
Eu zic ca topicurile alea nu fac nici un rau acolo. Plus ca tu esti prima care a venit cu aceasta sugestie, ceea ce inseamna ca ceilalti membrii nu sunt deloc deranjati de topicurile vechi. Deci numai tu esti deranjata la ochi de asta. Si cei care stau pe forum stiu cat de activ este sau nu. Deci nu cred ca este o problema.Poate cineva chiar il apuca melancolia si posteaza din nou la topicurile vechi. E doar o idee zic eu.

Nu cred ca topicurile vechi constituie ceva atat de important incat sa ne luam la cearta. Nu fac nici rau, nici bine. Eu zic ca pot fi tratate cu indiferenta.

Sper ca nu te-ai suparat si take care!

"Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
27 Aug 2010, 19:04
E ca si cum ai sterge istoria lumii ca na.. s-a invechit Smile

27 Aug 2010, 19:13
Dar nu zis sa stergeti topicurile, ci doar sa le trimiteti la arhiva.
Dar, oke. O sa incep si eu sa ma obisnuesc.

Somewhere in Paris

B L O G

27 Aug 2010, 19:21
Polly Evans Wrote:Dar nu zis sa stergeti topicurile, ci doar sa le trimiteti la arhiva.
Dar, oke. O sa incep si eu sa ma obisnuesc.

E practic acelasi lucru. Nu intra nimeni la arhiva sa se uite la topicuri plus ca acolo nu se poate posta.

28 Aug 2010, 15:44
Hei, asta a fost doar o simpla sugestie si punct.

Somewhere in Paris

B L O G

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Alta sugestie. Belle Marie Snowdrop 4 1,470 16 Apr 2011, 19:13
Last Post: Fleur Delacour
  Sugestie Jade A. Crawford 50 8,395 27 Dec 2010, 21:44
Last Post: Raizen Isildur
  ~Sugestie~ Rosalie Vivienne Alden 4 1,694 13 Oct 2010, 14:54
Last Post: Rosalie Vivienne Alden
  Sugestie Lyra Dust 4 1,652 15 Aug 2008, 20:08