Ce ti-ar placea sa devi?
12 Sep 2007, 11:43
Ce ti-ar placea sa fi cand vei fi mare? Vatzi candit vreodata? Pe mine sincer ma enerveaza aceasta intrebare... Dar hai ca sunt curioasa ce o sa zicetzi?
Probabil ca cei mai multzi o sa spunetzi cantareatza, creatoare de moda...

Mie mi se pare frumos sa fi scriitoare. Dap! Asta mi-ar placea chiar foarte mult! Sau mi-ar placea sa lucrez la siteuri, grafice etc. Si asta ar fi o varianta interesanta...

[Image: lalalax.png]

I have no plans, only ideas. No problems with anybody and too much

imagination; so I leisurely explore days and nights and some smiles.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
12 Sep 2007, 21:23
Hmm dap.. nu prea m-am gandit mult la asta...
Variantele posibile pt mine sunt ( plz nu radeti ) :
- Agent sub acoperire la CIA/ FBI sau cel putin WOOHP ... mereu am visat asta... mi se pare super misterios...
- ( pe acelasi loc cu agentul ) Actrita... multi imi spun ca joc teatru bineFinna
- Scriitoare... imi doresc foarte mult sa ajung ca J.K.Rowling... desigur, imi mai trebuie imaginatie Smile

Cam atat.. sunt foarte indecisa...

[Image: 1ob09g.jpg][Image: o53hoi.jpg]

So would you rather live out a lie than live wondering
How the fire feels while burning?
12 Sep 2007, 21:28
Poy sincer... eo ashi vrea sa devin designer vestimentar...adik ma pricep bn la asta... nu am prea moolt talent la desen dar am vointza... shi chiar ma pricepp sa desenez haine... shi ma pricep la chestia asta!!! adik eo uneori fur haine vechi de la mama din dulap(le pastreaza pt anticariatFinna)) ) shi incep sa le reconditzionez...adaug imprimeuri, paiete... cos modele..shi voilla!!! Imi iese soooper bn
p.s: e prima oara cand dezvalui chestia cu recoditzionarea deci shhh!!!!

shi app. nu mam gandit in viatza mea la chestia cu scriitoarea!!! shi akum dak ma gandesc bn... chiar ashi vrea sa devin...
12 Sep 2007, 21:33
Variante frumoase pt mine:
- Veterinar (se castiga putin, dar mie f mila de animale si mi-ar placea sa le salvez)
- Actrita (Julia, poate suntem gemene Si mie imi zic toti cat de expresiva sunt si k ar trebui sa ma fac actrita)
- Scriitoare
deci f multe... dar culmea e k acum nu-mi amintesc meseriile :?
13 Sep 2007, 10:26
uhm... pai eu as vrea sa devin *se inroseste*savant *incepe sa se tavaleasca pe jos de ras*

[Image: newhbp.png]

Play it once, Sam, for old times' sake...Play it, Sam. Play 'As Time Goes By.
13 Sep 2007, 10:34
Si mie imi spune mama ca am talent la actorie si ca daca nu ma fac actritza se supara... Dar cred ca este singura care spune asta... Si odata Punkish_Girl mi-a pus ca mi-am gresit meseria (mah rog...pe care inca nu o aveam) si ca trebuia sa fiu actritza... Deci Punkish ce zici? Ce imi recomanzi???

[Image: lalalax.png]

I have no plans, only ideas. No problems with anybody and too much

imagination; so I leisurely explore days and nights and some smiles.
13 Sep 2007, 10:50
actritza logic...tziam sp ca tziai greshit cariera...nu trebuia sa devii elev...Finna))))))))... poy sincer shi mie imi sp mereu parintzi ca am talent la actorie shi ca ar trebui sa devin actritza... ba chiar cu un an in urma asta vroiam sa devin dar sunt o groaza de actori shi se cashtiga ff prost...Crying((
13 Sep 2007, 11:42
Pai eu vreau sa devin veterinar...Si nu se castiga putin.Daca iti deschizi propriul cabinet te-ai scos deja la pensie.Se castiga foarte bine.Mai ales aici la Bucuresti.M-am interesat personal.Deja imi fac liceul pe filiala protectia mediului si vreau sa fac facultatea de ecologie.Eu deja m-am gandit la viitor.Daca nu mere treaba cu veterinarul,atunci ma bag la ceva de genul Green Peace.Sa devin ecologista sau ceva de genul.Daca nici asta nu mere atunci ma bag pe profilul de scriitoare ca am ceva talent.Ma pricep si la teatru,dar nu cred ca am vreo sansa.Prefer sa fiu realista.

Edit :Am uitat sa pun varianta de cantareata.Deja mi-am format propria trupa.

"Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
16 Sep 2007, 15:12
yo...imformatician programator...LoveLove iubesc toate chestiile alea LoveLoveLove aaa...si eu as vrea sa ma ocup cu graficele (cum face vara mea)...Happywide MA uit la siteurile facute de ea 572575878 d ori p zi Finna.. in fine cam asta as vrea.

If you love her, you'll let her go.
I'll wait for you...
[Image: tumblrmbpe5yf4cr1rafbq6.gif]
"If the innocent are unjust, I'd rather be counted among the guilty."

Visit this user's website Find all posts by this user
07 Oct 2007, 12:59
Eu ma gandeam sa devin inginer.Sau sa zic ingineraFinna).Pai este o slujba destul de satisfacatoare si se plateste super bine.Mi-ar placea.Ce ma mai reprezinta pe mine este managementul.As vrea sa devim manager la o firmaThinking