Prajitura cu praf de "stele"
|
31 Aug 2010, 22:30
|||
|
|||
Era o dupa-ameaza linistita.Orele s'au terminat deja asa ca Layla avea tot timpul sa faca ce vrea.
"Acum sa ma duc?"se intreba fata.Fiind o fire aventuriera a fost deja aproape prin toate locurile care se puteau vizita prin Hogwarts.Binele inteles asta nu era adevarat avand in vedere scoala asta ascundea multe secrete si camere ascunse inca de neatins de Layla. Dupa un scurt timp de gandire deja stia unde vroia sa mearga.Isi dusese aminte cum era cand avea 5 ani.Mama ei,care a fost si ea vrajitoare,facea niste prajituri minuante.Asa ca imediat a inceput sa fuga catre bucatarie. Cand a ajuns acolo,usa era intredeschisa.A atins clanta si in momentul acela se trezi cu bucutaria goala. "E cineva aici?" Bucataria era pustie asa ca imediat a inceput sa se uite la niste carti de bucate. Dupa un timp indelungat a gasit cartea care i'ar fi putut fi de folos.A deschis cartea si a inceput sa citeasca cu voce tare. "Primul pas:Lua'ti faina si turnati intr'un bol de 5 cm". "Ce cerinta stupuda,dar fie!"gandi ea. Cauta cu privirea faina si in sfarsit a si gasit'o.Intinse bratele si a coborat sacul cu faina cand cineva a deschis usa si a zis: "Bau!Cine esti aici?" La auzul intrebarii Layla tresari si a scapat toata faina, umpland bucataria cu praf alb. "Vai!Mai speriat sa stii."zise ea razand si intretimp curatandu'si parul si roaba sa. OOC: poate sa continuie cine vrea No music = No life! Dacã lumea îþi dã motiv de plîns , atunci tu dã-i motiv sã rîzi din toatã inima!
To be free,to be wild and to be just like a child and if i get lost,i really don't mind,cause i'll be doing just fine... |
|||
01 Sep 2010, 17:31
|||
|
|||
-N-am vrut , spuse Luna razand .
Fusese convinsa ca va gasi pe cineva aici , doar ca se astepta mai mult la un spiridus de casa . -Deci , tu cine esti ? intreba Luna uitandu-se in jur . -Layla , se prezenta cealalta fata . -Eu sunt Luna , spuse Luna . Ce faci aici ? -O prajitura , spuse Layla . -Vrei sa te ajut ? ![]() Nu faceti power-play cu personajul meu |
|||
01 Sep 2010, 21:15
|||
|
|||
"Da sigur.Sincer chiar am nevoie din cate vezi"si izbucni intr'un ras nebun.
"Atunci hai sa te ajut mai intai cu faina."spuse razand Luna. Cele doua fete s'au indreptat spre cartea de prajituri. "Mai exact ce prajitura vrei sa faci?"intreba Luna pritenoasa. "Ceva magic."spuse Layla incercand sa fie enigmatica. "In scoala asta totul e magic." "Iti plac stelele cum stralucesc noaptea?" "Da,dar ce legatura are?"intreba astorufa un pic cam derutata.Nu prea intelese ce vroia defapt Layla cu aceasta intrebare. "Atunci hai sa facem prajituri in forma de stele.Si o sa punem ceva peste sa straluceasca.Esti de acord?" No music = No life! Dacã lumea îþi dã motiv de plîns , atunci tu dã-i motiv sã rîzi din toatã inima!
To be free,to be wild and to be just like a child and if i get lost,i really don't mind,cause i'll be doing just fine... |
|||
02 Sep 2010, 13:31
|||
|
|||
-Da , spuse Luna entuziasmata .
-In regula , aici scrie sa punem niste zahar , spuse Layla . -Nu vrei sa punem mai bine miere ? intreba Luna . -Ba da . Iar apoi Layla incepu sa rada . -Ce e ? intreba curioasa Luna , imaginandu-si un scenariu in care prajitura incepe sa danseze . -Daca ne-ar vedea Snape ne-ar da o detentie ! Sau Flitwitch , ca tot o sa folosim farmece ! -La cat de indemanatica sunt , incepu Luna , cred ca asta ar fi singura metoda sa nu vedem pe aici cum alearga spiridusi de cada ... asta , casa . ![]() Nu faceti power-play cu personajul meu |
|||
06 Sep 2010, 23:51
|||
|
|||
Deci fetele s'au apucat de prajitura.Layla se tot gandea cum ar putea face prajitura copilariei mai "magice".Nu era neaparat sa faca la fel cum manca ea cand era un mic copil.Putea sa fie ceva mai nou.Pana la urma asta e prezetentul si nu prea vroia sa isi aminteasca tristetile din trecut.
"-Luna." "-Da?" "Am o idee mai buna decat asta."propuse Layla incantata. A luat cartea si a trantit copertile astfel incat sa dispara amintirile ei.Oricum nu o sa dispara de tot,dar nu avea rost sa apara prea des, nu? "-Sa ne facem prajitura noastra.Nu avem nevoie de retete din carti."spuse ea zambitoare. Luna se uita la beata fata cu niste ochi mari.Deja isi imaginase prajitura lor: Ceva creatura mare din aluat care o sa bantuie coridoarele Hogwarts-ului. "-Bine.Fie!Poate iese bine"zise Luna nu cu prea multa incredere,dar pana la urma a acceptat.Nu putea sa se intample ceva foarte rau,nu? No music = No life! Dacã lumea îþi dã motiv de plîns , atunci tu dã-i motiv sã rîzi din toatã inima!
|||
09 Sep 2010, 12:40
|||
|
|||
-Poti sa ajungi acolo ? intreba Luna razand , gata pregatita in cazul in care ar cadea faina .
-Unde ? -Acolo , pe raftul acela din varf ! -Cred ca da , raspunse Layla . -Pai , avem nevoie de faina , nu ? ![]() Nu faceti power-play cu personajul meu |
|||
09 Sep 2010, 14:27
|||
|
|||
"-Cica da.Dar daca vrei putem sa punem orice"spuse fata razand
"-E bine si faina." Fetele au inceput sa gateasca,si au amestecat,au luat si au pus tot ce trebuia.Peste o jumat de ora e gata.Au bagat in cuptor si au asteptat sa se faca prajiturile misterioasa. "-Crezi ca iese ceva?"intreba Layla. "-Ceva iese.Acuma nu stiu daca iese ceva bun sau rau" Amandoua au inceput sa rada pana cand rasul a fot oprit de suntetul aragazului. Ding....ding...ding Asta era categoric un semnal ca prajitura lor este gata.Au scos tava si gand s'au uitat la prajituri.... No music = No life! Dacã lumea îþi dã motiv de plîns , atunci tu dã-i motiv sã rîzi din toatã inima!
|||
18 Sep 2010, 10:03
|||
|
|||
Cand s-au uitat la prjituri au ramas uimite de cat de bine iesisera . Si , in mod clar nu semanau cu o creatura de aluat care sa se plimbe pe holurile scolii .
-Super , spuse Luna cand privi . -Chiar ca , zise Layla . Prajiturile aratau atat de bine . Si pareau atat de delicioase , incat fiecare fata a luat cate una si apoi au auzit cum usa se deschise si intra ingrijitorul scolii , Flitch . -Ce faceti voi aici ? intreba . -Pai , domnule ingrijitor , incepu Luna dar Layla vorbi in acelasi timp spunand ceva ce il facu pe Flitch sa vada prajiturile . ![]() Nu faceti power-play cu personajul meu |
|||
18 Sep 2010, 10:41
|||
|
|||
Prajiturile stateau pe tava nemiscate.Flitch s'a uitat atent la prajituri analizand fiecare detaliu.Adevarul era ca intr'adevar prajiturile aratau nemaipomenite.
"-Deci de asta sunteti aici,sa faceti prajiturele." "-Da,dar nu am facut nimic rau.Nu sunt prajituri otravitoare sau orice altceva de genu."spuse Layla rusinata incercand sa explice in asa fel incat sa nu intre fetele in necaz. "-Da!Daca vreti puteti gusta una sa vedeti ca sunt delicioase."continua Luna. Flitch intinse mana si lua o steluta de pe tava.Tava era de un albastru inchis si astfel parea ca a luat o stea de pe cer.A gustat prajitura si un zambet scurt si s'a ivit pe chipul lui.In cateva secunde a disparut pentru ca nu era cunoscut dupa cat de prietenos este el. Fetele s'au uitat una la alta si sperau din tot sufletul ca nu vor primi detentie. "-Luati prajiturile si plecati acum." "-Bine,bine!Acum am si plecat." Astorpufele grabite au iesit din bucatarie ca fulgerul.Cum au ajuns cat se poate de departe de bucatarie au inceput amandoua sa rada. "-Asta a fost tare.Ai vazut ce fata a facut cand a gustat stelutele noastre?" "-Da.Nu cred ca l'am mai vazut zambind "raspunse Luna si au continuat sa rada. "-Acum ce facem cu prajiturile?Le mancam numai noi sau dam sa guste si altcineva?"intreba derutata Layla. No music = No life! Dacã lumea îþi dã motiv de plîns , atunci tu dã-i motiv sã rîzi din toatã inima!
|||
27 Sep 2010, 11:13
|||
|
|||
-Habar n-am , raspunse Luna , inca zambind . Ce zici sa le lasam aici si ne hotaram noi mai tarziu ?
-Buna idee , zise ironica Layla . Nu vrei sa i le dam d-nei Noris sau lui Flitch ? continua pe acelasi ton . -Sa stii ca m-am gandit la asta , spuse Luna razand . Si exact atunci au vazut cum prajiturile lor incep sa sclipeasca si sa mearga spre bucatarie , si Astropufele au alergat dupa ele , razand . -Ti s-a mai intamplat vreodata asta ? intreba Luna . -Nu ! Tie ? zise Layla . -Nu ! E prima oara . Apoi intrara in bucatarie unde gasira o gramada de spiridusi de casa , si unul din ei intreba : -De ce ati umblat in bucataria noastra? -Unde ? intreba Layla . ![]() Nu faceti power-play cu personajul meu |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
~Stele verzi si ciocolata xD~ | Rosalie Vivienne Alden | 0 | 1,001 |
24 Oct 2010, 14:05 Last Post: Rosalie Vivienne Alden |