Sophia Mason
|
15 Jun 2010, 12:14
|||
|
|||
nici macar nu stiu de ce am ineput sa scriu despre caliati si defecte. Ar trebui sa stiu, avand in vedere ca am inceput ieri. dar nu mai stiu, nu mai stiu nimic.
nu mai stiu cine sunt, ce vreau de la viata, cine imi este prieten si cine dusman. Nici macar nu stiu ce caut eu pe lumea asta. Poate oare existenta mea sa schimbe ceva in lumea asta nepasatoare. Nimeni nu stie ca exist si daca sa disparea, nimanui nu i-ar pasa. exact ca in melodia lu' Puya: Sa vina Binladen sa ma rapeasca E cool E nul pentru toti din tara O sa ii doara in cur Eu pana acum vroiam sa schimb ceva in lumea asta, sa fac ceva important care sa impresioneze pe toata lumea. Dar sa fim seriosi, toata lumea vrea la un momentdat sa faca asta si nu toti reusesc. Iar cei care o fac..... Schmbarea lor e temporara. Si deci, oare ce ma face pe mine sa cred ca eu, un copil amarat, pot sa fac ceva ca sa schimb mentalitatea oamenilor. Nu pot, nici un alt om nu poate. Cel ce poate e doar Dumnezeu. Opusul iubirii e indiferenta, nu ura. Daca ma urasti, inseamna ca inca iti mai pasa
de mine si ca eu pot sa te modelez cum vreau. ![]() |
|||
15 Jun 2010, 19:24
|||
|
|||
va ia mama naibii daca cititi ce-am scris eu aici
stiu ca e pe un forum si s-ar putea sa vada toata lumea dar respectati intimitatea oamenilor deja am cam 100 si ceva de vizualizari la jurnalul meu dar va rog nu cititi postul asta Why me... Why me?
Nu pot sa cred asa ceva. Ma simt groaznic. Ma simt ca ultimul om de pe planeta. Imi vine sa ma arunc de la balcon. Ma simt vinovata pentru tot. Nu pot sa cred ca se intampla asta si e numai si numai vina mea. Situatia sta in felul urmator: Sormea vorbea pe mess cu prietnul ei si aranjau o ieseala. A terminat de vorbit cu el si dupaia a plecat sa se vada cu el. Pana aici toate bune si frumoase. Dupa ce aplecat ea eu m-am pus la calculator. Sormea, cum e ea ma zuzi si-a lasat messu deschis. Atunci a primit mesaj de boyfriendu ei ca cica el mai intarzie. Eu, cum sunt prietena la catarama cu el, i-am spus ca sormea deja a plecat. Atunci el a zis ca vrea sa vorbeasca ceva cu mine. Mi-a zis ca vrea sa se desparta de sormea pe baza unei nepotriviri de caracter. In momentul ala am simtit ca imi cade lumea in cap. Adik, din cate stiam eu, ei 2 se placeau la culme. Si acum...asta. Si simt ca e numai vina mea pentru ca eu le-am facu cunostinta. Daca nu eram eu nici macar nu ar fi stiut de existenta celuilalt. Tipul ar fi suferit in continuare dupa my BFF, si sormea nu ar fi stiut cum e sa placi pe cineva in halul in care ii place ei de tipul respectiv [o sa-i spun X, ca sa nu dau nume, si pentru ca imi place mie sa-i spun X] Acum nu stiu nici macar de partea cui sa fiu. Pe X il cunosc din clasa I. E unul dintre cei mai buni prieteni ai mei, ma inteleg foarte bine cu el, si ii respect decizia. Pe sormea o cunosc de cand s-a nascut. O iubesc ca pe ochii din cap si doar gandul ca va suferi ma face sa vreau sa mor. Ea ma cunoaste cel mai bn, ea stie totul despre mine. Imediat dupa ce mi-a spus ca vrea sa se desparta de ea, am inceput sa plang cum n-am mai plans decat atunci cand a murit varmea[I love U cuz ]. Si X m-a mai pus s-o sun pe sormea sa-i zic ca el s-ar putea sa intarzie. M-am simti groaznic cand am luat telefonul si i-am zis: " Vezi ca asta s-ar putea sa intarzie", incercand sa ma abtin din plans. Ma simt vinovata, pentru ce eram foarte invidioasa pe ea. Ca a avut un prieten inaintea mea. Eu la 14 ani nici nu stiam ce e ala sarut. Nu stiu de ce eram invidioasa, dar eram. Sunt o persoana josnica. Nu stiu cui sa-i iau apararea, Nu stiu pe cine sa ma supar. Nu stiu ce sa fac ca sa am opresc din plans. I hate my life!!!! Opusul iubirii e indiferenta, nu ura. Daca ma urasti, inseamna ca inca iti mai pasa
|||
19 Jun 2010, 10:39
|||
|
|||
stiu ca n-am mai scris deloc in ultimul imp dar ma simt asa de ... asa de... nu stiu cum sa zic ca sa exprime exact felul in care ma simt cu adevarat.
ma simt lipsita de importanta ma simt goala pe dinauntru ma simt pur si simplu rau au trecut cateva zile si mie nu mia zis nimeni nimic nici tipu', nici sormea nu inteleg de ce ma simt asa de rau din cauza asta, dar penru prima data in viata, chiar imi pasa de problemele ei Incepe sa imi para rau pentru timpul pe care l-am pierdut certandu-ne. vacanta a inceput de o saptamana. mi-am promis ca asta o sa fie cea mai tare vacanta din toate, ca asta o sa fie vara mea, in care voi face tot ceea ce vreau, voi incalca toate regulile, imi voi satisface toate poftele si dorintele, voi fi fericita. dar nu pare deloc a fi asa. de o saptamana stau si lenevesc, stau de dimineata pana seara in casa, in pat si ma uit la televizor. nu fac nimic ca sa-mi respect promisiunea fata de mine insami. si asta ma doare rau. vreau sa ma distrez, sa fac, sa dreg. etc etc dar cand ma trezesc dimineata imi spun pur si simplu : " mai stau azi si gata" ar fi fost bine daca asta sa-r fi intamplat o singura data, dar nu se intampla in fiecare dimineata de cand a inceput vacanta in ca un motiv pentru care mai sunt suprata. Miercuri am mers la o mica plimbarica cu prietenii mei cei mai buni[dintre baieti] si miau spus ca ex-ul meu[care este bun prieten cu ei doi] sufera enorm dupa o tipa careia nici nui pasa de el. si cica el se duce la ea acasas si o asteapta cu orele ca sa vorbeasca cu ea. nu ca miar pasa prea tare, ca doar eu iam dat papucii, dar ..... dar nu mai conteaza acum Noul meu motto in viata Opusul iubirii e indiferenta, nu ura. Daca ma urasti, inseamna ca inca iti mai pasa
|||
24 Jun 2010, 14:11
|||
|
|||
nu mai poti avea incredere in nimeni
deci asta e, credeam ca il cunosc, credeam ca imi e prieten si nu ma va minti niciodata, dar totusi face asta fara sa inteleaga ca mie chiar imi pasa de el, ca ma doare atunci cand ma minte. Il cunosc din clasa a I-a am fost colegi 4 ani. La un momentdat recunosc ca mia si placut de el[ ce naiba putea sa fie in capul meu de copchil de 10 ani] Eram foarte buni colegi si ne intelgeam bine[din cate imi amintesc] Uneori eram invidioasa[asta e cel mai mare defct al meu] pe el pentru ca invata mai bine si eu nu voi putea niciodata sa am memoria lui. Apoi a plecat, clasele V-VIII le-a facut la alta scoala. Iar acum ne-am intalnit din nou la liceu. E un tip de treaba si am inecput sa fim prieteni din nou. Acum s-a terminat si anul si a inceput vacanta. Dar tot nu pot sa cred cat de mult nu are incredere in mine. Eu am avut mare incredere in el si chiar imi amintesc ca am stat intr-o seara si am vorbit despre faptul ca vreau sa ma adespart de idiotu care mia fost iubit[dal naibiii de prost]. Am avut incredere in el si de aia am fost de acord ca el sa fie cu sormea. Acum, spre rusinea mea tre sa recunosc ca am facut un lucru foarte urat, am citit jurnalul cuiva care nu are nici o vina in toata povestea asta. Dar tipul despre care vorbesc poate i-a data sperante prea multe. Tipa respectiva nici macar nu stia ca el are o prietena...... Offf, nu stiu ca sa mai zic, curiozitatea a omorat pisica, asa sunt si eu, eu sunt ca o pisica cre citeste de prea multe ori conversatiile altora de pe mess. Opusul iubirii e indiferenta, nu ura. Daca ma urasti, inseamna ca inca iti mai pasa
|||
26 Jun 2010, 12:21
|||
|
|||
Deci, nu lua in considerare postul de mai sus!!
Nu pot sa cred asa ceva, daca soramii nu-i pasa, mie de ce mi-ar pasa. La urma urmei, ce-a fost a fost. Cine sunt eu sa ma bag acolo unde deja nu mai am loc. Dar mi-ar placea ca lumea sa tina la mine la fel de mult cum tin eu la ea. Recunosc, cel mai mare defect al meu e ca ma atasez prea repede de unele persoane. Dar asta sunt eu si nu cred ca o sa ma schimb vreodata. Eu sunt genul careia ii place sa vorbeasca despre tot si toate si nu mie frica sa-mi expun sentimentele in public. Asa ca idiotul asta de creier al meu crede ca asa ar fi normal sa faca toata lumea. Nu e asa si respect deciziile oamenilor de a avea secrete fata de mine. De si uneori ma roade ca nu stiu chiar totul pentru ca sunt curioasa din fire. Opusul iubirii e indiferenta, nu ura. Daca ma urasti, inseamna ca inca iti mai pasa
|||
21 Jul 2010, 12:41
|||
|
|||
[img]<span style="color:#f00">[Trebuie sa fiti <a href="/profile.forum?mode=register&/register?redirect=%2Ft2751p15-sophia-mason">inscris si <a href="/login.forum?/login?redirect=%2Ft2751p15-sophia-mason">conectat pentru a vedea acest link]</span> I love summer E foarte misto la tara. Ador sa-mi vizitez bunicii. E ca si cum as evada din rutina orasului. Singurul lucru de care mi-a fost intradevar dor au fost prietenii mei pe care i-am lasat acasa. Dar in rest toate au fost bune si frumoase. M-am luptat incontinuu cu caldura si insectele[ le detest, imi vine sa le omor.... sa ma fi vazut ce fel saream in sus de fiecare data cand se aseza vreo musca pe mine sau ce fel tipam cand vreo alta ganganie se apropia la mai mult de un metru de mine. "m-a intepat o chestie verde!" sau " aaa, da-te jos de pe mine" numai asa faceam. Daca vedeti cate intepaturi de tantari am eu pe picioare va speriati.] La mamaia mea [bunica din partea mamei] am stat 2 saptamani pentru ca tataia a fost plecat la Galati la spital pentru nuste probleme de sanatate. Nu puteam s-o lasam singura asa ca ne-am prelungit vacanta cu inca o saptamana. M-am bronzat ca un tractorist veritabil. Mi-am spalat singura hainele [ nu pot sa cred ce simplu e] si ce-am mai facut oare... ma mai gandesc si va spun. Ps: sa nu credeti ca doar asta am facut eu in vacanta mea Asta a fost asa in general, o sa povestesc mai tarziu si chestiile interesante Opusul iubirii e indiferenta, nu ura. Daca ma urasti, inseamna ca inca iti mai pasa
|||
27 Jul 2010, 18:26
|||
|
|||
[img]<span style="color:#f00">[Trebuie sa fiti <a href="/profile.forum?mode=register&/register?redirect=%2Ft2751p15-sophia-mason">inscris si <a href="/login.forum?/login?redirect=%2Ft2751p15-sophia-mason">conectat pentru a vedea acest link]</span>
Pisica neagra Iubesc pisicile. Cred ca sunt animalele mele preferate. Imi plac de o mie de ori mai mult pisicile de cat cainii. DE CE? pentru ca sunt exact ca mine. Sunt delicate si sirete. Mi se par cele mai diplomate animale. Si felul in care se incolacesc printre picioarele oamenilor pentru a obtine ceea ce vor.... si ochii aia mari si frumosi pe care ii fac atunci cand se uita la tine.... sunt asa de adorabile. Exact ca mine . Nu ca m-as lauda sau ceva de genul asta, dar eu sunt la fel de lingusitoare ca o pisica. Cel mai mult imi plac pisicile negre. Mi se par asa de gentile si gratioase si delicate si totodata, misterioase si malefice. Ei bine, mamaia mea are o pisica neagra pe care nu o suport deloc. NU credeam ca voi intalni vreodata o pisica neagra dupa care sa nu fiu innebunita. Ei, asta ma scotea din minti. Numai felul cum zacea la soare si se uita la mine.... parca ma sfida si ii place sa vada ca fierb. Plus ca facea tot felul de prostii de genul.... adica a intrat in casa si sa urcat pe masa si a mancat ultima bucata de turta fix cand m-am dus eu si vroiam s-o mananc. Adica asa ceva nu se face. pur si simplu ma scotea din minti de fiecare data cand o vedeam si imi venea so arunc intr-o fantana sa moara acolo. In halul asta de tare ma enerva. M-a terorizat 2 saptamani cat am fost la tara la mamaia. Opusul iubirii e indiferenta, nu ura. Daca ma urasti, inseamna ca inca iti mai pasa
|||
03 Aug 2010, 18:19
|||
|
|||
David
In ador. Il iubesc la nebunie. E cal mai tare,cel mai dragut,cel mai frumos si mai vesel copil de 5 ani pe care il cunosc. Si eu sunt dadaca lui preferata, defat, daca stau sa ma gandesc, sunt singura dadaca. E cel mai tare copil din lume, si cred ca tine la mine la fel de mult cum tin si eu la el. Saptamana trecuta am mer de 3 ori in Gradina "Plubica" doar de dragul lui, chiar daca e in cealalta parte a orasului. Am sta zile intregi avand grija de el si ne-an apropiat foarte mult. De fiecare data spune niste prostioare asa de dragute si face niste gafe incredibile. In ultima vreme am inceput sa-i spun in toate felurile: "mamaligos" sau "faci familia de rusine" cand ii e frica sa faca ceva; "scarbici" cand nu vrea sa manance sau "copile". El imi zice doar Manu si cateodata imi intoarce toate poreclele pe care i le pun. Imi amintesc intr-un an cand am mers cu el la mare... Eu si sormea ii spuneam in masina ca mergem la marea neagra si el cand a ajuns si a vazut apa a zis: "Hei, da' nu-i neagra! " si multe altele. Imi plac la nebunie "luptele" noastre cand pur si simplu ne intidem amundoi pe covor si sarim unul pe altul pana cand il punem pe celalat la pamant. Sambata, vorbeam la telefon cu var'meo si David intreba din 2 in 2 minute: "vine Manu?" si var'meo ii zicea ca nu si el incepea sa planga... a poi peste doaua minute iar intreba si iar plangea. As vrea sa ramana mereu mic... sa nu creasca niciodata si sa ne jucam mereu cum o facem acum Opusul iubirii e indiferenta, nu ura. Daca ma urasti, inseamna ca inca iti mai pasa
|||
01 Sep 2010, 13:39
|||
|
|||
Stiu ca nu am mai postat de mult.... dar acum m-am intors .
Perioada asta in care n-am mai sta pe forum a fost destul de tare. S-au intamplat chestii foarte tari.... mi-am facut prieteni noi... am ras... m-am distrat... am plans.... a fost frumos. Acum a venit toamna... si urmeaza scoala.... si vremea e nasoala da macar sunt multumita de mine Opusul iubirii e indiferenta, nu ura. Daca ma urasti, inseamna ca inca iti mai pasa
|||
05 Sep 2010, 02:18
|||
|
|||
Nu pot sa cred cat de bine e
Ador starea asta in care ma aflu. E o stare de euforie si ma simt parca plutesc.... E o stare incredibila. De doua saptamani parca am devenit alta persoana. Si asta e numai din cauza lui. Imi amintesc in prima zi cand mergeam amundoi tinandu-ne de mana si el a zis: " Imi place" si apoi s-a uitat la mainile noastre impreunate. E pur si simplu asa de dulce si asa de ..... nici nu-mi pot gasi cuvinte. Prima data cand am iesit in oras doar noi doi.... am cauta o banca libera timp de o ora si ceva si n-am gasit nici una. Pana la urma ne-am asezat pe sarile sin fata casei de cultura a sindicatelor si am stat... imbratisati....uitandu-ne unul in ochii celuilalt.... fara sa spunem nimic. Parca a fost magic Tin la el asa de mult si n-au trecut decat 2 saptamani ![]() Opusul iubirii e indiferenta, nu ura. Daca ma urasti, inseamna ca inca iti mai pasa
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|