- Life -
|
01 Sep 2010, 14:58
|||
|
|||
No more, I can't take it anymore, I have to post here =]] Kiddin' Deci.. Chiar sunt su-per-be Toate Imi place in mod special cea cu inimioara inca intacta [Ador semnatura
![]() Iar la ultimul tau post.. Dedicatie? Pentru cine? A doua si ultimele doua rullz ![]() ![]() |
|||
01 Sep 2010, 15:13
|||
|
|||
Off...Isa , sorry ca n-am mai trecut pe aici
Deci sunt super pozele cu inimioara si fondul de ten xD Si ultimele facute la plictiseala sunt tari ![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
01 Sep 2010, 18:32
|||
|
|||
Matty, chiar nu-ti dai seama pentru cine e dedicatia, nu?
![]() ![]() Thanks. [Si mie imi place semnatura mea.. ] Helena, e ok. Multumesc.. > ![]() You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
02 Sep 2010, 09:25
|||
|
|||
Imi plac la nebunie bocancii! Sunt ai tai?
Iubesc poza cu ceasul. Ce ma deranjeaza la cea cu bocancii este poza aia facuta de sus, mi s epare ca arata ciudat, dar in rest sunt minunate! my momma { raised } me a prophet
|
|||
02 Sep 2010, 10:26
|||
|
|||
Sunt superbe pozele
Las' Te vad la anul la " Liceul Militar " > ![]() - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
02 Sep 2010, 11:37
|||
|
|||
@Isa
Din cele cu bocancii imi place cel mai mult cea in care stai cu picioarele incrucisate, imi place mult cum arata bocancii in poza aia, nush dc @Ronnie Isa a zis deja ca sunt bocancii tatalui ei ![]() |
|||
02 Sep 2010, 13:35
|||
|
|||
Sunt superbe pozele le ador pe cele cu Ceasul Time is up summer is over nu stiu de ce, inca ma gandesc la asta, si pozele imi amintesc cat de pretios e timpul
![]() |
|||
02 Sep 2010, 13:40
|||
|
|||
Thanks, Ronnie, Bells..
Ronnie, bocancii sunt ai lui tata. Desi.. sunt si pentru fete de cumparat.. Dar nu ma bag.. nu inca. ![]() You run. I con.
|
|||
02 Sep 2010, 13:45
|||
|
|||
"Nu inca.
![]() ![]() Cand ne mai pui imagini? ;; ) ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
02 Sep 2010, 13:51
|||
|
|||
Thanks, Alice..
Mie parca tot imi plac mai mult cele cu bocancii. ![]() Ca veni vorba, nu's ai mei. ![]() Ai lui tata.. ![]() ![]() You run. I con.
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
and everything inside screams for second life... | Iris Deonne Parker | 133 | 36,010 |
25 Jul 2012, 15:17 Last Post: Vincent Thorbjörn |
|
Moments of liFe in Pics`! | Catherine Baston | 4 | 1,642 |
13 Apr 2011, 17:26 Last Post: Raphael Olivier |