Severus si Lily
|
07 Sep 2007, 23:48
|||
|
|||
Pai nush de ce da chestia asta m-a lovit la inimioara...Nu mi-a venit sa cred ca Plesneala poate iubi.Si inca cum.Si il proteja pe Harry numai din cauza ei,nu a lui James cand l-a salvat de Lupid.Totul pare asa ciudat.M-am simtit pustiita cand a murit.Sincer am ajuns sa il urasc pe James.Daca nu era el,acum Severus nu ar fi mort si nu ar mai fi atat de artagos.Iti dai seama cum e sa iubesti pe cineva si apoi acea persoana draga sa iti fie luata de sub nas?Oribil...Contrar tuturor parerilor,el a fost un om bun si in sfarsit s-a dovedit ca Dumbli avea dreptate in privinta lui.
"Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
08 Sep 2007, 09:54
|||
|
|||
Shi p mn ma surpris shi mia parut tareee rau ca lily nu a ramas cu el...merita sa ramana cu el... cred ca Harry sa simtzit vinovat pt tatal lui ca dak nu era james ei doi ramaneau impreuna(cel putzin ashea mashi simtzi eo )...chiar meritau asta...eo nu am ajuns sa il urasc p James pt ca dak nu era el nu avea cum sa fie ashea Harry Potter... dar chiar imi pare rau... deshi dak stau sa ma gandesc un pic mai bn...intrun fel a fost shi din vina lui ca a pierdut-o p lily... nu ar fi trebuit sa ii sp "mudblood"...cel putzin asta este parerea mea...
|
|||
12 Sep 2007, 14:20
|||
|
|||
Dupa mine Lily nu se potriveste deloc cu Severus. Si ma bucut ca Lily a ramas cu James pentru ca altfel nu ar fi existat nici un Harry, nici o poveste...
Snape chiar nu era potrivit pentru Lily... El era la viperini si Lily la cercetasi. Case total opuse. Poate daca ar fi fost impreuna nu ar fi fost pentru totdeauna... Ci pentru o perioada scurta de timp. ![]() I have no plans, only ideas. No problems with anybody and too much imagination; so I leisurely explore days and nights and some smiles. |
|||
12 Sep 2007, 14:27
|||
|
|||
Poy tocmai asta e fantezia... ca erau total opushi shi totushi prieteni...cred ca erau primi prieteni vipi cu cercetashi din istorie!!! Shi cred ca dak ar fi fost impreuna ar fi ramas pana la adinci batranetzi adik... severus nu ar fi renuntzat la ea...la cat o iubea... in nici unncaz...adik dak putea sa renuntze la ea...poy el a renuntzat la Cap-de-Mort pt ea shi ea era moarta. Shi tre sa sp ca Cap-d-Mort e moooolt mai periculos decat Lily(moarta)=)))))))). Iar p Harry il dispretzuia shi il ura cred ca aproape cu toata fiintza lui... shi totushi a avut grija de el pt Lily.
|
|||
12 Sep 2007, 14:36
|||
|
|||
Nu stiu ce sa zic... poate chiar se potriveau. Nu mi-a venit sa cred k Snape ar putea sa o iubeasca pe Lily, k in cartea a cincea chiar a facut-o in pensiv sange mal si m-am gandit k se urau. Chiar am inceput sa-l urasc pe James. Imi pare rau de Snape. El o iubea sincer si l-a protejat pe Harry atata timp pt ea desi a murit.
|
|||
12 Sep 2007, 16:02
|||
|
|||
Si vretzi sa spunetzi ca James nu o iubea sincer??? Ba sigur ca o iubea! Ia spus sa plece sa se ascunda cand a ajuns Cap de mort la ei acasa! Eu cred ca ambi o iubeau sincer. Si a fost decizia lui Lily... Nu cred ca a obligat-o James... Ce avetzi cu bietul om?
![]() I have no plans, only ideas. No problems with anybody and too much imagination; so I leisurely explore days and nights and some smiles. |
|||
12 Sep 2007, 16:10
|||
|
|||
Poi nu ti-e mila de Snape? Ok, unul dintre ei trebuia sa sufere oricum, Lily nu putea fi cu amandoi. Dar Snape o iubea pe Lily de dinainte sa il cunoasca ea pe James. Si ai vazut ce ii facea James lui Snape. E chiar enervant
![]() |
|||
12 Sep 2007, 18:37
|||
|
|||
nush ce sa zik... eu nu prea m-am gandit la acest lucru... adik snape i-a vb urat lui lily... oricum! a fost decizia lui lily!
Happy Holidays
![]() (by Ginny Potter) |
|||
13 Sep 2007, 14:01
|||
|
|||
Pai Plesneala a facuto sange-mal pt ca era gelos pe James si vedea ca Lily il placea mai mult decat pe el.
"Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
11 Dec 2007, 17:48
|||
|
|||
sincer...dupa ce am citit cartea asta..[care este cea mai super tare misto dintre toate]..mi am dat seama ca plesneala pe care il credeam super rau e de fapt un om super bun..si nu am inceput sa l urasc pe james..dupa mine nu se potrivea plesneala cu lily..si dak nu era lily cu james ..nu puteam citi cartea asta..pot sa zic ca plesneala e UN PRINT...
![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Revelatie despre Snape si Lily | Hermione Anne Granger | 12 | 3,495 |
25 Jun 2010, 14:58 Last Post: Luna Slytherin |