Filme preferate
|
02 Sep 2010, 22:07
|||
|
|||
Am vazut marti seara Camp Rock 2: The final jam si a fost bestial pentru cei care l'au vazut pe primul, asta e de 100 de ori mai tare, e mai multa muzica, eu una am ras o gramada dar eu rad din orice si sincer v'il recomand pentru ca povestea e frumoasa, si e despre iubirea pentru muzica
![]() |
|||
02 Sep 2010, 22:13
|||
|
|||
Acum o saptamana am fost la cinema si am vazut ''Letters to Juliet''. Si a fost minunat.
![]() N-o sa uit faza cu Raiz [de la el stiu de film] : ''Eu: Raiiiiiz, ghiceste la ce film la duc. Raiz: Letters to Juliet. Eu: ..Da.. Raiz: I'm good. ![]() ![]() You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
03 Sep 2010, 10:27
|||
|
|||
mie imi place seria Star Wars ! Regizorul e un geniu !
si filmele din seria Harry Potter , Avatar , eh , SF-uri in general am vazut un film din 1945 parca facut dupa cartea ,,10 negri mititei" , foarte bun ! si mai era unul ( din 2010 ... cred , sau 2009 ) , ,,Ultimul cantec " - un alt exemplu pentru care se merita sa citesti o carte inainte ! Nu zic ca filmul nu e bun , dar totusi tot cartile sunt the best ! ![]() Nu faceti power-play cu personajul meu |
|||
03 Sep 2010, 10:29
|||
|
|||
Nu intrebati de ce , dar ieri m'am uitat la " Camp rock 2 "
Nu e cine stie ce capodopera , dar totusi e destul de dragut . Adica , mie una , nu imi pare rau ca l'am vazut . ![]() - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
10 Sep 2010, 16:20
|||
|
|||
Bella, am vazut si eu Camp rock 1 si 2 astazi
primul mi s'a parut superb dar si al 2-lea a fost ok |
|||
10 Sep 2010, 21:10
|||
|
|||
Nici mie nu mi s'a parut asa spectaculos al doilea film .
- Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
11 Sep 2010, 13:32
|||
|
|||
dap
Primul a fost mai tare asa..ieri m'am uitat la "Wuthering Heights" ["La rascruce de vanturi"] |
|||
11 Sep 2010, 13:47
|||
|
|||
Astazi vreau sa ma uit la " Casa de ceara "
Am auzit ca e foarte tare ![]() - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
13 Nov 2010, 13:30
|||
|
|||
Bella Cullen Wrote:Astazi vreau sa ma uit la " Casa de ceara "Eu cred ca this movie sucks very much Doh, ce cauta Paris Hilton in el? =]] L-am vazut prin septembrie...boring. Chiar numai exista idei calumea pentru filme horror? Si promit ca maine fac o lista cu toate filmele preferate din ultima vreme, acu' imi e prea lene. ![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
13 Nov 2010, 13:47
|||
|
|||
Helena Daphne Rose Wrote:Bella Cullen Wrote:Astazi vreau sa ma uit la " Casa de ceara "Eu cred ca this movie sucks very much Doh, ce cauta Paris Hilton in el? =]] L-am vazut prin septembrie...boring. Chiar numai exista idei calumea pentru filme horror? deci Hel , sunt perfect de acord cu tine. eu l-am vazut anul trecut , dar asta e partea a doua iar Isa , am vazut si eu "It" si este foarte tare ar fi si asta un film horror genial ^.^ dar. comedii. ati vazut "American Pie" sau "The Ugly Truth? =))))) sunt absolut geniale. dar daca aveti de gand sa le vedeti sa nu fie parintii prin preajma =))) ~For you,I'm Jess. ![]() ![]() Cele mai bune produse! O mare dragoste este de neconceput fãrã o mare inteligenþã; inteligenþa este egalã cu profunzimea sufletului; iatã de ce sufletele mari ating culmile umanismului; tot ele sunt ºi mari inteligenþe. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Sugestii de filme:-? | Desiree Rose Goth | 176 | 35,864 |
13 Jul 2012, 00:07 Last Post: Isabella River |
|
Top 5 melodii preferate + Vid :D | Matt I. River | 58 | 8,036 |
10 Jan 2012, 02:42 Last Post: Isabella River |
|
Maraton de filme | Shayera Holl | 14 | 4,877 |