Children of the damned
03 Sep 2010, 16:58
In sfarsit next a iesit foarte bine, e pur si simplu genial, perfect [cu exceptia catorva greseli de ortografie Finna] e plin de sentimente si de emotie si in unele parti ma identific si eu cu ce ai scris acolo, mai ales cu partea asta
"De ce trebuia sã redeschidã vechile rãni?ªi aducea la suprafaþã exact ce încercasem sã evit…"
mi s'a intamplat si mie de vreo doua ori si e al naibii de teribil sa reusesti sa uiti de ceva si deodata, sa aduca cineva la suprafata tot ce ai reusit sa ingropi
ai scris undeva la inceput "Ma priveam murind pe dinãuntru" si mi'a amintit de melodia Cut, unde spune "I do not wanna die inside.." si a pus o replica care avea legatura cu "Dance with the devil" si un citat care il aveai la semnatura oricum, e totul foarte tare si abia astept urmatorul capitol

[Image: 2igkmd1.png]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
04 Sep 2010, 14:53
Yeey , capitol nou Si ca de obicei , e unul bestial.
E plin de incarcatura emotionala , deci prin urmare , ce a scris scriitorul simte si cititorul Starea aia de agonie , durere si dezamagire Super.

Quote:Gustasem de multe ori durerea,aroma ei amãruie,însã de data aceasta totul era diferit.Eu eram diferitã.Fiindcã,aºa cum spusese ºi Adam,prietenii mei sunt doar niºte fiinþe fade,depãrtate de mine,de tot ce simþeam,de durerile mele umane.
Hm , gustul durerii Pentru mine e cam acra , ce-i drept Adam asta pare a fii un fel de inger pazitor , dar...mai stii Aparentele pot insela

Quote:Sau poate cã îþi pierzi cioburi din inimã..
Iubesc citatul/versul. Insa parca suna mai bine in engleza

Quote:I-am zgâriat sãlbaticã braþele,încercând sã mã eliberez.Îmi dãdu drumul,puþin scârbit,uitându-se la mine ca la o ciudãþenie,ceva împotriva naturii,ceva ce n-ar trebui sã existe.
Fioroasa , eh? Mandrie ranita

Si desigur...urmeaza clasicul :
NEXT

[Image: 10zvlg1.jpg]
I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like.
I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind.
Is it over yet? I can't win.
05 Sep 2010, 15:15
Ma bucur ca v-a placut
Ok,guys,deci iarasi am o dilema.... Unde sa fac next? O.o

and the crashes are heavy for a sinner like me ~

[Image: tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o1_250.gif]    [Image: tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o2_250.gif]
You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch.

Love you, Bells.
Visit this user's website Find all posts by this user
05 Sep 2010, 15:17
Hm , hm...ce dilema
La Post Mortem :-)

[Image: 10zvlg1.jpg]
I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like.
I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind.
Is it over yet? I can't win.
05 Sep 2010, 15:39
Wooow Love.

Esteee.. prea preaa 8-> !

[Image: dieq.jpg]

Nu ezitati ! De la Zonko sa cumparati ! [Image: 2e4wwib.gif]

~Cercetasii sunt cei mai tari [Image: 2iohn6.gif] ~
06 Sep 2010, 21:20
ooo
dar vad multe next'uri de la tine, dess
cred ca trebuie sa ma pun si eu pe treaba in cazul asta
a fost un capitol mai..special ca sa zic asa..incarcatura emotionala a fost mult mai mare
Quote:De ce nimãnui,absolut nimãnui,nu îi pãsa de mine?De ce sfârºeam întotdeauna singurã,spulberatã de iluzii ºi slabã în strãfundurile mele?
fraza asta no comment
Quote:“-Urãºte-mã dacã asta te face sã te simþi bine”,îmi ºopti el.”ªi eu te urãsc.”
Aº fi vrut sã îi spun cât de mult îmi era silã de el.Aº fi vrut sã-I spun asta ºi mult mai multe,însã nu existau cuvinte care sã exprime furtuna din strãfundurile mele.Toate emoþiile amestecate,pierdute ºi pãrãsite în cele din urmã…
“-Pentru tot”,adãugã Chaz,vorbind încet.”Pentru cã exiºti,pentru cã te iubesc ºi te urãsc în acelaºi timp…”
faza cu "te iubesc si te urasc in acelasi timp" a fost prea tare
Quote:Sau poate cã îþi pierzi cioburi din inimã..
versul de la statusul tau
Quote:Eram damnatã sã trãiesc mereu în trecut.
damnata
Quote:Lungi ºi pierdute cuvinte…
Am fost de atâtea ori goalã pe dinãuntru…iar acum se întâmpla din nou.
sfarsitul mi s'a parut superb
deci..next??
19 Sep 2010, 15:44
Chapter 15-It never was and never will be

[Image: tumblrl6yghmw15l1qctkvu.jpg]

Majoritatea oamenilor îºi trãiesc viaþa pentru a îndeplini un scop.Unii cautã ani întregi motivaþia pentru a trãi.Însã alþii,la fel ca mine,pur ºi simplu trãiesc…necondiþionat,involuntar.
Da,pot spune asta.Am rãtãcit luni întregi în spatele altor suflete,pierdutã în acelaºi gol al nepãsãrii ºi neºtiinþei.Niciodatã nu au fost ºi niciodatã nu vor fi decât niºte minciuni goale.
Fiindcã aºa mi-am schiþat eu viaþa.Am fãcut mereu alegeri greºite,mi-am ales mereu prietenii nepotriviþi.ªi cred cã era timpul sã spun Stop.
Iar azi am învãþat cã,pur ºi simplu,unele persoane nu-mi sunt menite mie.Nu ºtiu dacã eu nu le merit sau dacã ele nu mã meritã pe mine.
Nu am mai stat acea ultimã orã la ºcoalã; nu mai doream,nu mai puteam sã stau printre niºte strãini.Nu mai puteam sã suport privirile apãsãtoare ale altor oameni rãsfrângându-se asupra mea.Ochii lor iscoditori,întrebãtori,scormonind fiinþa aceea ascunsã adânc în mine.
ªi,oricum,nu era prima oarã când chiuleam de la ºcoalã.Cui i-ar fi pãsat dacã o persoanã era în plus sau în minus?
În sfârºit singurã.Ultima oarã când îmi voi dori asta,mi-am promis eu cu o încãpãþânare înverºunatã.Aveam nevoie sã gândesc.Sã fug de iadul în care am fost târâtã cu forþa.
Oare adevãrul mã putea ucide la fel de crunt ºi de imprevizibil precum minciuna?
Teniºii mei Converse scrânºeau pe pavajul umed.Nu ºtiam unde mã îndreptam.sa ce vroiam,doar mergeam absentã,privind ocazional spre oamenii din jurul meu.
Unii pãreau stresaþi,cu cute adânci între sprâncene,discutând mai mult cu dinþii încleºtaþi.Am presupus cã acei oameni aveau probleme cu banii.Îmi aminteau de chipul îngrijorat al mamei când îmi spusese cã nu reuºea sã-ºi gãseascã o slujbã stabilã.Slavã Domnului,conversaþia aceea a avut loc cu ceva timp în urmã.No problem with this thing now.
Fãrã sã-mi dau seama,am ajuns în faþa parcului oraºului.Am trecut de porþile scorojite de vreme ºi mi-am aruncat fugar privirea printre frunzele verzi de stejar.Totul pãrea pustiu în jur.
M-am aºezat pe prima bancã pe care am gãsit-o ºi mi-am încruciºat nonºalant picioarele.Încã nu ºtiam ce cãutam aici.Poate o escapadã din propria mea minte,din modul meu de a gândi.Nu ºtiam cã era atât de obositor sã trãieºti normal.Am chicotit la filozofia aceasta încurcatã.De când întorceam eu lucrurile pe toate feþele,încercând sã gãsesc toate înþelesurile?În alte vremuri aº fi râs de mine.
Am oftat.Alte vremuri.
În faþa mea au început sã treacã oameni.Niºte studenþi fericiþi cã au terminat cursurile,un bãtrânel cu privirea abãtutã,o fatã cu pãrul roºcat ce umbla la un MP4 minuscul,un bãiat cam de vârsta mea ce þinea un skateboard sub braþ.Îi analizam atentã pe fiecare în parte.
Oamenii au hobby-uri,mi-am dat eu seama,aproape izbucnind în râs.Au o viaþã a lor în care pot sã-ºi practice sportul,activitatea preferatã sau ce mai aveau ei.Iubesc,urãsc,zâmbesc,plâng cu o intensitate care te sperie uneori.Fac ce vor ºi le place.
M-am întrebat brusc de ce vorbesc la persoana a-III-a,când,brusc,mi-a vibrat telefonul în buzunar.L-am scos cu greutate,aproape l-am scãpat pe jos,însã am rãspuns într-un final.
“-Da,alo?”
M-am uitat pe ecran ºi am descoperit cã nu aveam nici cea mai vagã idée cu cine vorbeam în acel moment.
“-Vivian?”
“-Matt”,am zis eu surprinsã.”De unde îmi ai numãrul?”
Aº fi vrut sã adaug ºi ”De ce m-ai sunat? dar am renunþat dupã câteva momente.Cu siguranþã,iubitul lui Kate mã putea suna doar ca sã mã întrebe de…Kate.Mda.
“-Katherine mi l-a dat”,rãspunse el prompt.”Vroiam sã te întreb…nu ºtii unde s-a dus?”
“-Unde s-a dus Katherine?”
“-Da.Nu rãspunde la telefon ºi trebuia sã ne întâlnim acum jumãtate de orã”,spuse Matt cu o nerãbdare oarecum plictisitã.
N-am rãspuns timp de câteva secunde.De unde sã ºtiu eu unde naiba era?Putea sã dea o sticlã de bere pe gât,sã se arunce de pe o stâncã,sã fure o maºinã,sã se sãrute cu altul,sã facã…ok,ok,nu mai continui lista.Faza e cã eu nu o supraveghez pas cu pas ºi alte chestii de astea.Asta mi-am promis acum puþin timp.
Poate noi pãream cele mai bune prietene,dar mie nu mi se pãrea adevãratã legãtura dintre noi.
“-Nu,îmi pare rãu Matt,n-am idée unde este.Ultima oarã am vãzut-o dimineaþa la ºcoalã”,am ºoptit eu încordatã,amintindu-mi.
“-Ah,la dracu’”,pufni el în continuare.”M-am certat cu ea cam pe atunci…dupã ce ai vorbit cu ea.Vroiam sã clarific niºte lucruri.”
“-Aha.Deci de asta nu…”
M-am oprit.Deci de asta nu venise sã vorbim la prânz.
Totuºi,nu avea niciun sens.Sã plece Katherine doar fiindcã s-a certat cu Matt?Sincer,nu era deloc genul ei.M-am întrebat dacã avea personalitãþi multiple sau dacã se mai întâmplase ceva grav dupã aceea.A doua variantã pãrea mai probabilã.M-am întrebat dacã Matt nu-mi ascundea ceva.
“-Dacã o vezi”,adãugã el”,sã-I spui…cã îmi pare rãu.ªi cã ar fi bine sã renunþe.”
“-Cã ar fi bine sã renunþe?”am repetat eu derutatã.Iarãºi dãdeam de înþelesuri duble.
“-Da.ªtie ea despre ce e vorba.”
Mi-am dat seama,dupã glasul lui,cã nu avea de gând sã dezvolte subiectul.Am renunþat la alte discuþii inutile.
“-Aºa am sã fac”,i-am promis eu fãrã tragere de inimã.Speram totuºi cã nu voi fi nevoitã sã vorbesc cu Katherine.
“-Mulþumesc.Poate încerci sã o suni,cu puþin noroc, þie îþi va rãspunde”,sugerã Matt.
“-Mda.Poate.”
Fãrã sã aºtept rãspunsul,i-am închis telefonul.Ce era cu toatã secretomania asta?Începea sã mã calce pe nervi.La ce sã renunþe Katherine?De ce?
Am oftat ºi am format un alt numãr de telefon.Am aºteptat.Un bip…douã bip-uri…trei,patru,cinci…ºi cãsuþa vocalã.Ah,cât de perfect.Acum jucam rolul psihologului care aducea înapoi cuplurile certate împreunã.Cât de adorabil.La modul figurat,desigur.
Ok,voi rezolva enigma asta.Din simplã curiozitate,nu de altceva.Nu din bunãtate ºi ,în nici într-un caz, nu de prietenie.
Doar aºteptam niºte explicaþii de la ea.De ce nu a venit sã ne întâlnim la prânz?De ce s-a certat cu Matt ºi a dat înapoi din faþa adevãrului?
Mi-am trecut absentã degetele prin pãr.Acum mai rãmânea sã mã gândesc la locurile unde putea fi Katherine.

[Image: tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o1_250.gif]    [Image: tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o2_250.gif]
You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch.

Love you, Bells.
19 Sep 2010, 15:55
Uu
Deci , felicitarile mele tutaa
Capitolul e foarte tare si chiar a meritat asteptarea
Nu prea am gasit greseli . Sper sa nu fi sarit nimic . Happywide

- Bella Emily Rose -

There's a white moon hanging in the southern sky,
under the sun rising in the east, but the west wind sings for me.

[Image: fight.png]

I love you , Dess.

20 Sep 2010, 20:04
Multam's fain Bella
Am cam schimbat actiunea din fic Si acum va avea si niste parti horror Sper doar sa iasa cum trebuie

Love you, Bells.
20 Sep 2010, 20:27
Nu ai pentru ce , Desiree
Stii ca te iubesc , nu ?
De abia astept sa vad ce o sa se mai intample :>

- Bella Emily Rose -

There's a white moon hanging in the southern sky,
under the sun rising in the east, but the west wind sings for me.

[Image: fight.png]

I love you , Dess.

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  | Children's soul | Ainsley Shannon 10 3,218 07 Sep 2010, 18:22
Last Post: Ainsley Shannon