Mai in gluma mai in serios!!!:)
|
04 Sep 2010, 20:33
|||
|
|||
Omg
Quote:Fluturii gusta cu ajutorul picioarelor. ![]() Doua vecine se intalnesc dimineata. - Ce-I cu tine, draga, esti bolnava? - Nu, de ce intrebi? - Am vazut azi dimineata doctorul iesind din apartamentul tau. - Si ce? De la tine au iesit cativa soldati. Te-am intrebat daca a inceput razboiul? Politia rutiera la locul accidentului discutand despre importanta purtarii centurii de siguranta: - Uitati-va la acest om care nu a purtat centura: cap rupt, matze pe parbriz, ochi in pomi, fara maini... In schimb, uitati-va la cel care a purtat centura... parca-i viu !!! ![]() ![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
04 Sep 2010, 21:52
|||
|
|||
Desiree Rose Wrote:Stiati ca ( varianta perversaDa Stiam si tot rad si acum Quote:La porci orgasmul dureaza 30 de minute.Le ziceam bancul asta baietilor si nu se prindeau ca nu stiau ce inseamna Intr-o noapte, la spital, o asistenta blonda il scoala pe pacientul care dormea un somn adanc si ii spune: - Treziti-va, am uitat sa va dau somniferul! Sau din categoria statusuri tari Momentan abonatul Yahoo Messenger nu este disponibil...incercati mai tarziu.. ![]() Opusul iubirii e indiferenta, nu ura. Daca ma urasti, inseamna ca inca iti mai pasa
de mine si ca eu pot sa te modelez cum vreau. ![]() |
|||
04 Sep 2010, 22:19
|||
|
|||
Stiati ca..
Este anatomic imposibil sa iti lingi cotul? Trei sferturi dintre cei care citesc acest text au incercat sa-si linga coatele?:-> [si eeeu ![]() Statistica este aceea stiinta care spune ca daca ai capul in cuptor, si picioarele in congelator, in medie esti ok.^^=))))))))) Din categoria mass-uri amuzante: Da-l mai departe, te rugam!! Un tanar are urgenta nevoie de ceva de baut!! Tuica/bere/vin(alcool, orice)! Salvati o viata! MITICA 07**.**2.**1 . Daca stergi mesajul asta, jur ca nu ai inima!:-w=)) Din categoria Bancuri Scurte: -De ce nu este bine sa mori lunea? -...? -Iti merge prost toata saptamana! -Alo, greseala? -Nu!:|=))) Desiree, morr=))))! Cica steaua de mare nu are creier! (cunosc si astfel de persoane).=))) ![]() |
|||
04 Sep 2010, 23:31
|||
|
|||
Am gasit o poza prea penala va pun doar linkul ca are poza 1200 pixeli latime
Oitze ![]() ![]() |
|||
05 Sep 2010, 17:20
|||
|
|||
![]() =))) ![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
05 Sep 2010, 17:25
|||
|
|||
Ce muschi are Voldemort =)))))))
![]() # Today, we speak americano :> |
|||
05 Sep 2010, 18:15
|||
|
|||
Chiar ca.=)))Smexy!:->=))
Vacanta Mare-Ora de matematica "Pentru data viitoare...aveti de extras..radacina patrata..a lui Pokemon!"=))))))))))))))) Mooor. Vacanta Mare-Vremea Si a doua e tare...=)) "B-Buna zz-ziua. Sunt Vivi..Vii-Vii-ctor Sla-Slaab."=)) ![]() |
|||
05 Sep 2010, 18:17
|||
|
|||
Tare aia cu ora de matematica
Yv , dar pe asta cu Balbaitul o stii? Eu una am murit de ras de fiecare data cand m-am uitat Am avut o p....o , oo parte din bani =)) ![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
05 Sep 2010, 18:25
|||
|
|||
Da, o stiam.=)) Geniala. Cica: "Aaam pp.oorrrnnit de jj."
"De jos..?" "Taci, ma. D-De jjoi inn-ncerc sa vvv-vorbbb-esc."=)))0 Sau.. "Ce iti trebuie in afaceri?" "In afafaaa.."=))) Mai e un video tare. My fav. ![]() Boier Muflea SI Voda-Lupta ![]() |
|||
05 Sep 2010, 18:30
|||
|
|||
-Da putem sa-i batem in prelungiri ca Slovenia pe Romania , maria ta
-Auzi ba , cine sunt aia calare acolo? -Gheorghe cu nevasta-sa , maria ta -Nu in porumbi Prea tare http://www.youtube.com/watch?v=R5eFuQXwZSs Pamantul sa te iaaa! xD ![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|