some love
|
05 Sep 2010, 23:22
|||
|
|||
Cea mai lunga relatie a mea....este singura...si inca este..
si avem...1 an si 3 luni ![]() ![]() ![]() Este cel mai minunat lucru..care mi s-a intamplat ![]() Si...nu suntem ca ceilalti care sunt impreuna si nici nu se intalnesc ![]() Noi...practic..aproape locuim impreuna ![]() Ne vedem la 8 dimineata....si ne despartim la 4 dimineata Deci...mna Si nu ne-am plictisit nici o clipa unul de altul ![]() Tin sa mentionez..ca eu am 14 ani..si el 17 ![]() Si am avut cea mai perfecta vacanta cu el...si am mers la munte si la mare impreuna ![]() Si...sunt cu el de cand aveam 13 ani...asa ca degeab a lumea zice...ca....nu poti iubi cand esti mic... il iubesc mai mult decat imi iubesc parintii...si el la fel 8->..il iubesc mai mult cu fiecare zi care trece 8-> |
|||
05 Sep 2010, 23:32
|||
|
|||
Ada, va mai certati din cand in cand sau va intelegeti perfect ?
|
|||
05 Sep 2010, 23:34
|||
|
|||
Foarte frumoasa descria ta despre relatia voastra Ada si eu am un an si 7 luni,insa va admir pentru faptul ca tu esti destul de tanara si el acepta acest lucru si mai presus de toate te iubeste foarte mult.E frumos ca stati atat de mult timp impreuna,insa stii vechea vorba ce e mult strica.Gandeste cat de mult veti suferi daca va veti desparti ca odata si odata el va trebuii sa plece la facultate si nu va veti mai vedea asa mult si cu siguranta veti fi daramati amandoi.Eu spun asta deoarece vara viitoare mi se va intampla acest lucru si sincer nu stiu ce voi face in acele momente.
![]() |
|||
05 Sep 2010, 23:36
|||
|
|||
Frumos, Ada.
App, stii ca si eu sunt din Botosani, nu? Si stau la blocurile alea de langa Eminescu. Hmm.. cea mai lunga relatie a mea.. Cred ca a fost una de 6 luni.. Si maine, pe 6 eu si Matt facem 4 luni. 8-> [mnea, si ziceai ca nu-mi amintesc > ![]() You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
06 Sep 2010, 01:02
|||
|
|||
Alice Morris Wrote:Bellatrix Cullen Wrote:scuzati ca ma bag si eu pe aici dar am gasit postul asta de pe pagina 23 si am vrut sa mentionez, ca am trecut si prin asta eu stateam pe scarile blocului cu o colega, si cum sunt blocurile la noi, pana la strada mai este si gradina de la parter. Si actualul fost iubit al meu vorbea la telefon in fata blocului. Se ridica colega mea, care e mai tampita asa de felul ei, si cand sa plece, vrea sal pupe pe obraji pe asta, si cand sal pupe pe obrazul in dreptul caruia tinea telefonul la ureche, la pupat pe buze si, nu prea eram in relatii bune cu tipul, ca fix in ziua aia imi zicea ca vrea sa ne despartim[defapt a ocolit pe cat posibil expresia asta] deci nu am simtit cine stie ce, mai ales cunoscando pe colega-mea, doar am stat si am ras. Am gasit si eu faza asta cand ma uitam prin topic pe aici.. Pai e una cand se intampla chestii de genul cand sunteti despartiti si alta cand sunteti impreuna.. Si ca sa raspund la intrebarea lui Bells [Beeeells a meeea. ] eu as fi.. Dar am incredere in el si stiu ca nu ar face asta. 8-> ![]() You run. I con.
|
|||
06 Sep 2010, 07:35
|||
|
|||
Stiu , Isa
Crede'ma ca stiu Asa , revenind pe aici pe undeva , la subiect . Pana acum nu prea am avut relatii lungi . Deobicei durau cateva saptamani , o luna .. si nimic mai mult . Nu gasisem pe cineva la care sa tin cu adevarat , pana acum ![]() - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
06 Sep 2010, 10:08
|||
|
|||
Si sunt foarte fericita pentru tine, Bells.
![]() You run. I con.
|
|||
06 Sep 2010, 10:10
|||
|
|||
Stiu ca esti .
Si eu sunt fericita pentru tine si pentru Dragos . Voi sunteti asa de .. perfecti P.S. : Nu ma contrazice , Dragos :-w - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
06 Sep 2010, 11:24
|||
|
|||
Umm.. e cam greu sa nu fac asta, Bells
![]() Pai.. daca tot am vazut ca subiectul de acum e "cea mai lunga relatie" Hmm.. 9 luni? ![]() Oricum, alea noua luni nu se compara cu astea 4 8-> Care au fost.. Chiar daca probabil multa lume nu e de acord si considera astaceva ciudat sau gresit :-J Si Iss, nu spuneam ca nu iti amintesti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
06 Sep 2010, 11:26
|||
|
|||
Isabella Isildur Wrote:Pai e una cand se intampla chestii de genul cand sunteti despartiti si alta cand sunteti impreuna..Dapp stiu treaba asta dar chiar daca eram impreuna si s'ar fi intamplat treaba asta tot nu m'as fi suparat, ca doar ea l'a sarutat pe el si nu invers si in plus, cand esti intr'o relatie cu cineva, ai incredere in persoana respectiva PS:Isa, Bella, Matt, si eu sunt foarte fericita pentru toti trei pentru ca sunteti si voi fericiti sper ca relatiile voastre sa dureze ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|