some love
06 Sep 2010, 11:28
Mda...si eu am avut un an >.< =))))...dar a fost la departare...si nu a mers >.<

Kiss Va adoricesc Kiss
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
06 Sep 2010, 11:30
Si eu cunosc niste persoane care au o relatie de un an si ceva . Si care totusi nu s'au plictisit . Doar ca ei nu isi petrec chiar fiecare ora impreuna . Uneori sunt zile in care nu se vad , si poate asta ii face sa pastreze acea magie , ca la inceput .
Nu stiu ce sa spun . La mine , desi au trecut doua luni , imi amintesc fiecare clipa petrecuta alaturi de el , ca si cum ar fi fost ieri . Ma rog . aproape fiecare clipa .

Am citit si celelalte pagini din plictiseala si am gasit ceva destul de interesant :

Lyra Dust Wrote:Si nici nu inteleg de fapt la ce ajuta cand spui 'Te iubesc'. Este deajuns sa o simti si atunci si celalalt o poate simti.

Intr'adevar , Lyra are dreptate , dupa parerea mea . Cel mai mult conteaza sa o simti si sa ii arati persoanei pe care o iubeste asta prin fapte .
Dar uneori e placut cand cineva iti sopteste la ureche , din senin : " Te iubesc . "
Eu zic ca e ok sa spui asta , atata timp cat nu exagerezi , si mai ales , e placut sa spui asta , atunci cand o simti .

- Bella Emily Rose -

There's a white moon hanging in the southern sky,
under the sun rising in the east, but the west wind sings for me.

[Image: fight.png]

I love you , Dess.

Find all posts by this user
06 Sep 2010, 11:38
Bella Cullen Wrote:Si eu cunosc niste persoane care au o relatie de un an si ceva . Si care totusi nu s'au plictisit.
Mi'a zis Yagami cred ca acum o saptamana: "Pai nu esti cu o fata ca sa te plictisesti"

[Image: 2igkmd1.png]
06 Sep 2010, 11:39
Mda. Dar sunt unele persoane care la inceput stau non'stop impreuna , iar uneori se intampla sa apara monotonia .
Si apoi ajungi sa te plictisesti pur si simplu . Ca si cum nu mai are acelasi farmec ca la inceput ; acea magie .

- Bella Emily Rose -

I love you , Dess.

06 Sep 2010, 11:41
De acord cu Bella, si eu cunosc cateva cupluri care sunt impreuna de cand eram eu mica ... Si care sunt si ei impreuna de la varste fragile, de la 13-14 ani .. Ii admir si nu ii inteleg ,sincer Finna. Insa cel mai dramatic este cand se despart, dupa atata timp impreuna, cum e sa fii fara acea persoana cu care ai convietuit 3-4 ani ? .. Greu, banuiesc.

Si cu cuvintele ''Te iubesc'', ei bine, aveam un prieten, cel cu care realtia mea a fost de 6 luni, ei bine, chiar 4 pot sa zic, pentru ca in ultimele doua au fost doar certuri. Cred ca dupa cateva zile dupa ce-am facut 4 luni ne-am despartit, apoi ne-am impacat din nou, certuri peste certuri, si el ca sa nu ma piarda imi spunea incontinuu ''Te iubesc''. In orice discutie a noastra spunea aceste cuvinte, si devenea enervat ... De aceea acea magie cred ca s-a pierdut ...Atata timp cat esti foarte sigur ca simti acest lucru .. e ok

[Image: dieq.jpg]

Nu ezitati ! De la Zonko sa cumparati ! [Image: 2e4wwib.gif]

~Cercetasii sunt cei mai tari [Image: 2iohn6.gif] ~
06 Sep 2010, 11:46
Pentru mine prima oara cand mi-a spus "Te iubesc" a fost ceva foarte magic.
El dorea sa imi spuna,insa nu avea curajul si i-am spus.
"Uite eu iti spun in alte limbi si tu imi spui in romana!"Si am inceput sa ii spun in toate limbile pe care le stiam apoi ca el sa imi spuna in romana.Credeti-ma nu se compara senzatia cand auzi acele cuvinte si ce emotie aproape eforie ma cuprins.Iar acum nu este zi sa nu ne spunem te iubesc si nu simt ca unul dintre noi plictiseste pe celalalt.

[Image: 314882_10150321779962727_190781042726_85...51_n-1.jpg]
06 Sep 2010, 11:47
Ashlyn Meester Wrote: Atata timp cat esti foarte sigur ca simti acest lucru .. e ok

Mda . Asa e .
La inceput , nici mie nu imi placea sa rostesc aceste cuvinte . Mi se pareau de prisos . Adica , credeam ca doar faptele conteaza . Si intr'adevar , sunt foarte importante .
Dar uneori e placut sa'l aud pe prietenul meu spunandu'mi " Te iubesc " .
Si uneori . o mai spun si eu . Chiar daca se intampla mai rar .

- Bella Emily Rose -

I love you , Dess.

06 Sep 2010, 11:49
Cu cat e mai rar, cu atat de mai bine, zic eu Smile Pentru ca daca tot auzi aceleasi cuvinte incontinuu ajungi sa te plictisesti mai repede ..

[Image: dieq.jpg]

Nu ezitati ! De la Zonko sa cumparati ! [Image: 2e4wwib.gif]

~Cercetasii sunt cei mai tari [Image: 2iohn6.gif] ~
06 Sep 2010, 11:52
@Bella, stiu ca zicea Raiz mai demult ceva gen "vorbiti fata in fata, lasati mess'ul ca nu'i bun" adik sa vorbesti foarte mult cu o persoana pe mess si cand va intalniti fata in fata deja sa fi epuizat toate subiectele, nici asa nu e bine

@Ashlyn
Referitor la ce spuneai cu faptu de a spune "Te iubesc" mie sincer mi se pare magic sa iti spuna cineva acest lucru, dar depinde si de persoana, caci cunosc basieti care dupa prima intalnire ii zic fetei "Te iubesc" si nu cred ca se poate ajunge la iubire atat de repede
Dar, intr'adevar, daca o zici mereu, nu mai are acelasi farmec, cand zici te iubesc ar trebui sa fie ca un eveniment, nu o expresie introdusa in vocabular pe care o zici doar ca sa ii reamintesti persoanei, pentru ca partenerul deja stie ca este iubit, si dupa un timp in care zici din 5 in 5 minute "te iubesc" se pierde farmecul
parerea mea cel putin

[Image: 2igkmd1.png]
06 Sep 2010, 11:53
Da, Yagami siguur nu se plictiseste.. Whistle Si da, aveti dreptate, nu e bine sa se exagereze cu Te iubesc-urile si cu declaratiile dar nici sa nu existe deloc Adica.. nu stiu, e placut sa spui lucruri de genul.. Si e si mai placut sa auzi, zic eu.. dar.. fecare cu modul sau de a face ceva, nu?

Imi amintesc de o poveste [=))))].. Eram acum o luna in sk8 park si.. trec doi pe langa mine.. si fata ii spune asa din senin: "Te iubesc ;; )" pe un ton.. nu stiu, amuzant Ei, in momentul ala am simtit un fel de.. respect profund pentru baiatul ala, care i-a spus "Si eu te iubesc" si nu doar "Si eu" sau nimic.. Adica.. nu stiu, pareau asa de fericiti si ii durea in.. ca ii vede lumea sau ca ii aude.. Asa ar trebui sa fie.. peste tot.. dar.. din pacate nu se intampla Finna

[Image: xp60xv.gif]
[Image: 3kPCzyr.jpg]