Hi people!
|
05 Sep 2010, 08:59
|||
|
|||
[b][i]Buna, sunt noua pe site. Imi place muzica, engleza ,sa imi fac noi prieteni si sa ma distrez cat mai mult. Bineinteles ador sa scriu si sa citesc (ceea ce imi ocupa cel mai mult din timpul liber). De abea astept sa imi fac noi prieteni pe site.
|
|||
05 Sep 2010, 09:31
|||
|
|||
Bine ai venit
Sper sa iti faci multi prieteni aici Iti sugerez sa citesti regulile si sa iti faci o descriere mai amanuntita a personajului . In rest . ce as putea sa iti mai urez ? Have fun ! Si poate ne vedem la Rpg P.S. : Ti'am dat o cerere de prietenie . - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
05 Sep 2010, 15:44
|||
|
|||
Hey
Am o sugestie, calduroasa : Descierea personajului tau e cam scurta, ocupa-te putin mai mult de ea Altfel am onoarea sa fiu a doua care iti scrie, asa ca Have fun si probabil o sa ne vedem la un RPG... Pana atunci bafta Now, it's my turn
![]() ![]() ... to torture you. |
|||
05 Sep 2010, 15:48
|||
|
|||
De acord cu fetele
Este putin cam, aa, seaca introducerea. Ar trebui sa scrii ceva despre personajul tau. Lashena ![]() ![]() Whatever` .. ![]() Sii > ![]() ![]() ![]() Nu ezitati ! De la Zonko sa cumparati ! ![]() ~Cercetasii sunt cei mai tari ![]() |
|||
06 Sep 2010, 20:23
|||
|
|||
heyy
cum au zis si cercetasele dinaintea mea [fasola mi'a fost dor de tine ] ar trebui sa iti faci o descriere mai detaliata anyway..citeste regulile si ne vedem la rpg..ti'am dat si eu o cerere de prietenie |
|||
14 Sep 2010, 21:03
|||
|
|||
Bun venit!
Distractie Placuta! ![]() |
|||
14 Sep 2010, 22:04
|||
|
|||
Buna, bine ai venit. Sper sa te distrezi si sa iti faci cat mai multi prieteni.
P.S: Ai o cerere de prietenie in asteptare:-) ![]() |
|||
15 Sep 2010, 15:47
|||
|
|||
hey
bun venit ti'am dat si eu o cerere de prietenie distreaza'te pe aici si ne vedem la rpg |
|||
15 Sep 2010, 15:54
|||
|
|||
Sa iti faci o prezentare mai amanuntita.
Bine ai venit ! > ![]() ![]() Nu ezitati ! De la Zonko sa cumparati ! ![]() ~Cercetasii sunt cei mai tari ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|