Hayley M. Andrews
|
04 Sep 2010, 12:15
|||
|
|||
Nume complet: Hayley Andrews
Varsta: 12 ani Cate ceva despre voi: Sunt o fire nebunatica, si totusi foarte curajoasa. Mai mereu intarzii pe la ore, dar invat foarte bine. Amandoi parintii sunt vrajitori, tatal meu fiind foarte interesat de lucrurile Incuiatilor. Niciodata nu ma dau in laturi la a face lucruri periculoase, insa mereu ies cu bine din acestea. Abilitati speciale: poate detecta Magia Neagra dintr-un lucru Slujba dorita: Weasley Bing-Bong Vechime pe forum : sase zile Reputatie: momentan 10 ![]() Hayley Megan Alden |
|||
05 Sep 2010, 19:29
|||
|
|||
Din pãcate, vechimea și reputația dumneavoastrã pe forum nu ne permit oferirea acestui loc de muncã dumneavoastrã.
Vã rugãm reveniți cu o altã cerere când veți avea o reputație mai mare. Dacã totuși doriți o slujbã puteți alege din cele rãmase în cadrul Hogwarts-ului. Ne cerem scuze pentru neplãcerile create, Staff-ul Darkmark. |
|||
06 Sep 2010, 17:28
|||
|
|||
Nume complet: Hayley Andrews
Varsta: 12 ani Cate ceva despre voi: Sunt o fire nebunatica, si totusi foarte curajoasa. Mai mereu intarzii pe la ore, dar invat foarte bine. Amandoi parintii sunt vrajitori, tatal meu fiind foarte interesat de lucrurile Incuiatilor. Niciodata nu ma dau in laturi la a face lucruri periculoase, insa mereu ies cu bine din acestea. Abilitati speciale: poate detecta Magia Neagra dintr-un lucru Slujba dorita: Ingrijitor pentru Sala Trofeelor Vechime pe forum : o saptamana Reputatie: momentan 26 ![]() Hayley Megan Alden |
|||
06 Sep 2010, 21:17
|||
|
|||
Slujba dumneavoastrã are doar caracter de Role-Play, adicã nu trebuie sã faceți nimic special.
Reveniți peste 30 de zile pentru a vã revendica salariul. Vã mulțumim, Staff-ul Darkmark ! |
|||
14 Oct 2010, 21:22
|||
|
|||
Va rog frumos din nou, daca se poate, as vrea sa primesc salariul. Am nevoie de bani. Urgent :-). Vreau sa imi cumpar o carte
![]() ![]() Hayley Megan Alden |
|||
19 Oct 2010, 20:13
|||
|
|||
Done. Reveniti peste 30 de zile pentru a va revendica salariul din nou.
|
|||
01 Dec 2010, 15:03
|||
|
|||
Au trecut mai mult de 30 de zile, si as vrea sa-mi primesc salariul :-)
![]() Hayley Megan Alden |
|||
01 Dec 2010, 21:35
|||
|
|||
Done. Reveniti peste 30 de zile pentru a va revendica salariul din nou.
|
|||
07 Dec 2010, 23:40
|||
|
|||
Nume Complet: Hayley Megan Andrews
Vârstã: 15 ani [pe forum] -- in realitate 12 Câte ceva despre voi: pai. Cred ca ati vazut cam toti pana acum din ce am postat. Hm. O fata curajoasa, care incearca zi de zi sa faca prietenii sai sa se simta cat mai bine. Abilitãți Speciale: pot simti pericolul sau Magia Neagra Slujba doritã: Weasley Bing-Bong Vechime pe forum: trei luni si cateva zile. Reputație: 235 ![]() Stiu ca am mai cerut slujba aceasta si alta data, dar acum am sosit cu o noua reputatie si am vechimea si mai mare. P.S. Si Iseult Crommwell e de acord sa fiu coechipiera ei ![]() ![]() Hayley Megan Alden |
|||
16 Dec 2010, 20:08
|||
|
|||
Ahm. Chiar nu vreau sa par insistenta, dar. Astept de mai bine de o saptamana raspunsul la fisa de angajare.
Daca nu este o problema pentru dumneavoastra, chiar mi-ar placea sa aflu daca am primit slujba. :-) ![]() Hayley Megan Alden |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Rosalie Andrews Blackfire | Rosalie Vivienne Alden | 14 | 2,686 |
01 Mar 2011, 18:14 Last Post: Bell Evans |
|
Ginny Andrews Blackfire | Ginny Anne Alden | 8 | 1,734 |
01 Mar 2011, 18:09 Last Post: Bell Evans |