Just me
|
07 Sep 2010, 22:14
|||
|
|||
Nume/Prenume: Adea Cullen
Locul nasterii: Paris, Franta Statutul sangelui: sange pur Casa: Viperini Descriere personala: -Fizica: sunt blonda, parul lung, ochii negri, uneori caprui, am un corp normal, pentru o adolescenta -Psihica: sunt foarte egoista, narcisista, intelegatoare 3 ganduri: 1)Cand am primit prima matura de zbor, un Fulger 2)Cand tata a revenit in tara, alaturi de mine si de mama. 3)Cand am aflat ca sunt acceptata la Scoale de Farmece si Vrajitorii Hogwarts 3 locuri: 1)Cand am facut o excursie in Viena, unde am vizitat palatul Schönbrunn 2)Cand am fost la Cupa Mondiala de Vâjt-Haț 3)Cand am fost la castelul Bran. 3 momente: 1)Cand am pus prima data mana pe o matura de zbor 2)Cand mi-a spus mama ca nu mai am un/o fratior/surioara 3)Cand am facut petrecut Craciunul in familie, anul trecut... Care este taria de caracter a personajului: pune mereu punctul pe I. Materia preferata: Potiuni |
|||
07 Sep 2010, 22:15
|||
|
|||
Heyy
bun venit sper sa te distrezi pe aici si sa iti faci multi prieteni.. citeste regulile si fii activa ti'am dat o cerere de prietenie si poate ne vedem la rpg |
|||
07 Sep 2010, 22:19
|||
|
|||
Welcome
Sper sa-ti faci multi prieteni si sa te distrezi pe aici Happy posting
and the crashes are heavy for a sinner like me ~
![]() ![]() You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch. Love you, Bells.
|
|||
07 Sep 2010, 22:20
|||
|
|||
bun venit
sper sa te integrezi si sa fii activa si, have fun happy posting si restul poeziei ![]() |
|||
07 Sep 2010, 22:20
|||
|
|||
Bun venit din nou sper sa-ti faci cati mai multi prieteni, printre care si eu
P.S. Ne vedem la un RPG ![]() It’s really painful to say goodbye to someone you don’t want to let go off, but its even more painful to ask the person to stay when you can never work things out the way it should be. |
|||
07 Sep 2010, 22:30
|||
|
|||
New slytherin , yeeeeeeeey >
![]() Bine ai Venit! Fii activa si distreaza-te! ~Ti-am dat cerere de prietenie ![]() my momma { raised } me a prophet
|
|||
07 Sep 2010, 22:42
|||
|
|||
Hey Sper sa te distrezi alaturi de noi si sa indragesti situl, la fel ca si noi...
Fetele si-au facut intrarea de rigoare asa ca eu mai trebuie sa-ti urez doar un calduros Bine ai venit PS: Ti-am trimis o cerere de prietenie si abia astept sa ne vedem la un RPG Now, it's my turn
![]() ![]() ... to torture you. |
|||
07 Sep 2010, 23:07
|||
|
|||
Bine ai venit, sper5 sa te distrezi aici si sa iti faci cat mai multi prieteni
PS: ai o cerere de prietenie in asteptare ![]() |
|||
07 Sep 2010, 23:37
|||
|
|||
O inca o noua viperina
![]() Sper sa fii cat mai activa si sa te distrezi! Ne vedem la Rpg ![]() ![]() |
|||
08 Sep 2010, 09:38
|||
|
|||
Bine ai venit
Sper sa iti faci multi prieteni aici Si poate ne vedem la Rpg P.S. : Iti dau si eu o cerere de prietenie - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|