Thread Closed 
Before the storm
08 Sep 2010, 15:57
Nu eram deloc speriata, sau ingrijoarata. Mai mult ca orice, adoram ploaia. Era ca un fel de alinare pentru mine, si pentru sufletul meu. Picurii reci, si insensibili,parca imi ardeau fata, si patrundeau prin piele, pana in adancul meu, apoi ma linisteau. Era un feeling revigorant. Ma simteam atat de bine stand in ploie, era ca o masca, lacrimile nu mi se puteau zarii. Da, plangeam, dar nici eu nu stiam de ce. Era fericire, era tristete ? Nu stiu. Cert era ca ramasesem cu mult in urma, iar vantul se intetii.

'' - Hai ,Ashlyn, baga 200 la ora !'', a tipat Bella.
'' - Vin, vin !'', am raspuns amuzata.

OOC: ploua, ploua, babele se oua =]]]]]]

[Image: dieq.jpg]

Nu ezitati ! De la Zonko sa cumparati ! [Image: 2e4wwib.gif]

~Cercetasii sunt cei mai tari [Image: 2iohn6.gif] ~
Find all posts by this user
08 Sep 2010, 16:00
M'am oprit sa o astept pe Ashlyn . Fata asta era uneori un cosmar .
Am vazut'o ca alerga cat de tare o tineau picioare , iar cand a ajuns aproape de mine s'a oprit .
Am vazut ceva diferit la ea .
Ochii ii erau putin umflati .
Prima data credeam ca mi s'a parut , dar apoi am auzit glasul lui Bell :

" - Ai patit ceva ? "

Ashlyn ezita putin , apoi raspunse :

" - Nu . nu am absolut nimic . "
" - Ar fi bine sa nu ne minti . Eu nu ti'am ascuns nimic , niciodata. " am spus eu , incercand sa o santajez emotional . Speram sa mearga , daca nu ... urma sa folosesc alte metode .

OOC : Te biciuiesc daca nu imi spui de ce plangi Finna

- Bella Emily Rose -

There's a white moon hanging in the southern sky,
under the sun rising in the east, but the west wind sings for me.

[Image: fight.png]

I love you , Dess.

08 Sep 2010, 16:06
In mintea mea erau acum atatea lucruri, rele, bune. Ploaia imi aducea aminte de el, da Bella, stia despre el, insa Bell, nu cred. Imi era acum prea ciudat sa vorbesc despre el, avand un alt prieten. Credeam ca am trecut cu bine peste aceasta situatie, insa nu era chiar asa. Inca tineam la Alec, si nu credeam ca voi putea vreodata sa-l uit.Ploaia imi aducea aminte de el. De momentele in care stateam impreuna, la malul mari, in ploaie. Eram fericiti, desigur, dar mai implinita ma simteam alaturi de Ashton. Era altcumva, era diferit. Il iubeam pe Ash,cu adevarat, insa intradevar, eram cam prins in capcanele trecutului. Mi-am revenit. Fetele ma priveau , asteptand.Ploaia se mai domolii, la fel si vantul.Le-am zambit.

'' - Sunt bine, fetelor.'',am spus zambind.''Continuam drumul ?''

08 Sep 2010, 16:10
" - Asa ar trebui . In curand se lumineaza , iar noi ar trebui deja sa fim in paturile noastre , dormind . " spuse Bell , marind pasul .

I'am zambit cu subinteles lui Ashlyn si apoi m'am apropiat de ea . Am luat'o de mana si apoi am inceput sa alergam cat de tare ne tineau picioarele. Era placut , mai ales ca eu nu aveam papuci si simteam picaturile reci de ploaie sub picioarele mele .
Speram sa nu ajungem prea repede la castel . Nu imi doream ca aceasta noapte de vis sa se termine .

- Bella Emily Rose -

I love you , Dess.

08 Sep 2010, 16:16
I-am zambit inapoi. Stiam ca si-a dat seama de Alec. Ea stia cele mai multe lucruri despre el. Stia cat de dezamagita am fost cand l-am vazut in Oglinda lui Erised, stia totul. Si pentru mine, era cea mai buna prietena de la Hogwarts. Ea nu ma mintise niciodata, eram sigura. Si nici eu nu aveam de gand s-o mint. Nu vroiam sa pierd ceea ce aveam cu ea.I-am zambit, apoi am intrebat-o:

'' - Ti-ai dat seama, nu-i asa?''.
'' - Un prieten bun intotdeauna isi da seama. La un moment dat vei trece peste asta, sunt sigura ca el e un capitol incheiat din viata ta !'', a raspuns.

Am ajuns in fata cabanei lui Hagrid. Sforaitul lui puternic nu se mai auzea, asa ca era posibil sa se fi trezit. Toate trei ne-am panicat, si ne-am aruncat priviri emotionate.Usa cabanei s-a deschis, si din ea a iesit ...

OOC: Bella, continua tu .. Numai sa ai grija, sa nu cumva sa fie un profesor ca am dat de belea :|

08 Sep 2010, 16:24
OOC : Cum as putea sa imi doresc sa dam de belele ?
Bine . poate as vrea , dar nu prea mari Happywide

Am ajuns in fata cabanei lui Hagrid. Sforaitul lui puternic nu se mai auzea, asa ca era posibil sa se fi trezit. Toate trei ne-am panicat, si ne-am aruncat priviri emotionate.Usa cabanei s-a deschis, si din ea a iesit Hagrid .
A fost placut surpins sa ne vada . Banuiam ca o cunostea si pe Ashlyn .
S'a apropiat de noi si apoi ne'a salutat politicos :

" Buna , fetelor ! "
" Buna si tie , Hagrid . " am raspuns noi in cor .

Banuiam ca peste cateva secunde isi va da seama ca eu eram murdara de noroi si ca nu aveam papuci in picioare , dar stiam ca nu avea de gand sa ne parasca vreunui profesor .
Poate doar sa ne certe putin , dar nimic mai mult .

" - Vai , Doamne . Ce ai patit , Bella ? " zise acesta speriat .

Puteam sa pariez ca asta urma . L'am privit senin , incercand sa ii dau de inteles ca sunt bine .

" - Pai . nu e mare lucru . Am fost sa ne plimbam putin , si am cazut . " am raspuns eu .

Acesta ma privi din nou , din cap pana in picioare apoi ajunse la o concluzie :

" - Poate ar trebui sa intrati putin . Si cu ocazia asta , Bella , ai putea sa te speli putin . "

- Bella Emily Rose -

I love you , Dess.

08 Sep 2010, 16:33
Hagrid m-a privit visator, apoi mi-a spus sa iau loc. Bineinteles m-am spus, asezandu-ma pe un scaun.Stateam linisita, pana am observat ca un fel de creatura lipicioasa mi s-a urcat pe mana.

'' - Aaaa!'',am inceput sa tip ca o descreierata.
'' - Stai linisitita'',a spus. ''E doar Fluffy. Nu te mananca''.

Am privit ingrozita acea creatura care parca-mi facea cu ochiul. Hagrid m-a privit, apoi si-a luat inapoi animalul de companie. Celelalte doua fete ma priveau amuzate. Ele probabil ca se mai intalnisera cu Fluffy.

'' - Tu esti Ashlyn, corect?'', m-a intrebat.
'' - Da, eu sunt!am raspuns ezitand.
'' - Fiica lui Katherin. Ce dor imi este de ea! Cum a putut sa nu-ti povesteasca de Fluffy ?'',a intrebat socat.
'' - Aaahm, a fost cam ocupata!'',am raspuns timid.

08 Sep 2010, 16:41
Ma amuzam putin de expresia fetei lui Ashlyn .
Pentru prima data pe ziua de astazi puteam sa rad si eu de ea .
M'am ridicat apoi de pe scaun si am inceput sa ma spal pe maini si pe picioare . Aratam exact ca un .. off . mai bine nu mai zic .
Dupa ce m'am curatat in totalitate , m'am intors la ceilalti .
Acum Bell incerca sa il refuze pe Hagrid , care o implora sa manance niste fursecuri .
Stiam din propria experiente cat de rele erau , asa ca am chicotit putin in sinea mea .

- Bella Emily Rose -

I love you , Dess.

08 Sep 2010, 16:59
Eram cam speriata de Hagrid, dar nu stiam de ce. Faptul ca era atat de... imens, si ca traia impreuna cu niste creturi scarboase ma facea sa fiu speriata de el. Le faceam semne discrete fetelor, ca sa plecam, Bell era de acord, aproband din cap insa Bella, dadea din maini, semn ca vroia sa mai stam.

'' - Cred ca ar trebui sa plecam, vom avea probleme !'',am spus.
'' - Da, si eu cred ca mai bine plecam'', a spus Bell, nerabdatoare.
'' - Nuu, fetelor. Mai stati. Daca e ceva, putem conta pe Hagrid, nu-i asa?'', a intrebat Bella.
'' - Desigur fetelor. Va conduc pana la intrare in castel, daca doriti''
'' - Da,condu-ne acum !'',am spus nerabdatoare, privind-o pe Bella, care afisa niste mutre suparate.

08 Sep 2010, 17:04
Nu vroiam sa plec atat de repede , dar mi'am dat seama ca Ashlyn isi dorea cu disperare asta , asa ca nu mi'a mai ramas nimic de facut decat sa cedez .
L'am privit pe Hagrid . Chipul lui parea atat de bland . De multe ori ma gandisem la el si la cat suferise pana acum , dar nu era un moment potrivit pentru sentimentalisme .

" - Sigur nu e nici o problema daca vii cu noi . Hagrid ? "

Acesta daduse scurt din cap , asa ca ca am iesit toti din coliba , unul cate unul si am inceput sa ne indreptam spre castel.

- Bella Emily Rose -

I love you , Dess.

Thread Closed