Before the storm
|
08 Sep 2010, 17:20
|||
|
|||
Imi parea rau ca aceasta seara avea sa se termine atat de repede. Fusese minunata, extraordinara. Tot ceea ce aveam de facut acum, era sa ne schimbam de hainele murdare, apoi sa mergem in Aripia Spitalului, ca s-o bandajam pe Bella.Era mai mult ca sigur ca rana ei se infectase deja, si imi faceam griji pentru piciorul ei. Era atat de legata de Hagrid, incat am decis sa mai astept cateva minute, in fata castelului, ca ea sa discute cu Hagrid. Imi aruncat privii zambarete, impreuna cu Bell.
'' - Nu stiu de ce sunteti asa reci fata de el'', spuse Bella, dupa ce Hagrid se indreptase spre coliba, indeajuns de departe incat sa n-o auda. '' - N-am petrecut destul timp cu el!'', am spus deodata cu Bell. '' - De ce facem acum?'', a intrebat Bell, uitandu-se la ceas. ''E 5 dimineata!''. '' - Ne schimbam robele astea jegoase, apoi mergem sa te pansam, Bella !'',am spus, autoritara. ![]() Nu ezitati ! De la Zonko sa cumparati ! ![]() ~Cercetasii sunt cei mai tari ![]() |
|||
08 Sep 2010, 17:28
|||
|
|||
" - Nici nu ma gandesc ! " am tipat eu .
Nu vroiam sa merg in nici un caz in Aripa Spitalului . Uram doctorii . Uram sa ma panseze cineva , in afara de mine . Preferam sa mi se infecteze rana , decat sa merg acolo . " - Bella . Trebuie sa mergi . Rana ta se poate infecta . " imi spuse Ashlyn pe un ton rugator . " - Nu vreau . Te rog . " am schitat un zambet in speranta ca ma va salva , dar nu cred ca a mers pentru ca Ashlyn parea la fel de sigura pe ea. - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
08 Sep 2010, 17:37
|||
|
|||
Am ajuns in Camera de zii a cerceasilor, si am trantit usa, nervoasa. Am privit-o pe Bella, care inca zambea, in speranta ca zambetul ei de printesa o va salva.Am privit-o autoritar, apoi s-a bosumflat.Inainte sa-mi spuna ceva :
'' - Nu, Bells. Vei merge la doctor. Ii vom spune ca te-ai lovit de ...ah, de..'',am incercat sa ma gandesc,insa groaza m-a intrerupt. '' - Nici nu stii sa minti !'',a raspuns scotandu-mi limba. '' - Ba da, uite ca stiu. Ii vom spune lui Madame Pomfrey ca ..,ca te-ai lovit cu piciorul de masa, asta de sticla !''am spus, apoi am aruncat cu o carte groasa in masa din sticla, care s-a facut bucati. '' - Esti nebuna !'',a spus Bella si Bell deodata. '' - Stiu!'',am raspuns zambind.''Acum hai sa mergem la infirmerie''. ![]() Nu ezitati ! De la Zonko sa cumparati ! ![]() ~Cercetasii sunt cei mai tari ![]() |
|||
08 Sep 2010, 17:42
|||
|
|||
Bell isi privi prietena usor ingrijorata, dupa care spuse:
“-As putea sa te pansez eu..stii doar ca sunt Ajutor in aripa spitalului..si nu ar trebui sa mai mergi acolo..” Bella o privi cu ochii mari, dar Ashlyn aproba. "-Hai sa ne schimbam mai intai!" propuse Bella, schiopatand spre dormitor. "-Cred ca tu ar trebui sa ramai aici, iti aducem noi ceva de imbracat" murmura Bell, uitandu'se ingrijorata la piciorul ei. "-Nu arata bine, nu?" o intreba Ashlyn, cand urcara impreuna spre dormitor. "-Se va face bine, numai sa o convingem sa mearga in Aripa Spitalului, sau macar sa ma lase pe mine sa ma uit..nu sunt eu cine stie ce medic, dar macar nu ramane asa" sopti Bell, deschizand usa. Inauntru, toate fetele dormeau, auzindu'se doar cate un oftat prin somn. Bell se schimba in graba de roba murdara si lua una curata din cufarul Bellei. "-Sunt gata" o anunta Ashlyn, venind langa ea. "-Si eu..sa mergem" murmura Bell, iesind din dormitor. Ajunsera jos si o ajutara pe Bella sa se schimbe. "-Acum..ma lasi sa ma uit?" spuse Bell, privind'o ingrijorata.. OOC: Sper sa nu va suparati ca am continuat eu |
|||
08 Sep 2010, 17:56
|||
|
|||
Nu mai gaseam nici o scuza , deci banuiesc ca nu imi ramanea decat sa cedez .
" - Bine , fie . A'ti castigat . Haideti . Duceti'ma la moarte sigura . " am zis eu incercand sa par suparata , dar nu prea imi iesea . Ashlyn imi zambea triumfator acum . M'a luat de mana si m'a strans cu putere. Imi era greu sa accept situatia , dar banuiesc ca nu aveam de ales . Bell s'a apropiat de mine . Intr'un fel.. imi era frica . - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
08 Sep 2010, 17:57
|||
|
|||
Bell se apropie de Bella incet, aplecandu'se spre piciorul ranit.
"-Promit sa nu te omor" chicoti aceasta, punandu'i membrul afectat pe o perna. "-Sigur?" intreba Bella, serioasa. "-Haide..nu sunt criminala.." murmura cercetasa, privind rana. "-Totul va fi bine" sopti Ashlyn, tinand'o de mana. "-Ok..deci, trebuie sa aduc ceva din Aripa Spitalului, nu pot sa bandajez asa..rana are multe impuritati, va trebui dezinfectata" spuse Bell, ridicandu'se. "-Vin si eu!" zise Ashlyn, repede. "-Nu, ma descurc. Stiu de unde sa iau totul, tu stai cu Bella" murmura Bell, urcand in graba scarile spre dormitoare. Isi lua pelerina invizibila din cufar si cobori inapoi. "Ma intorc repede" sopti ea, iesind pe coridorul invaluit in intuneric. Incepu sa alerge, roba fluturandu'i in urma. Trebuia sa ajunga cat mai repede. Intra in Spital si arunca o privire fugara in jur. Era intuneric, iar cei cativa pacienti dormeau in paturile lor. Se indrepta spre dulapiorul din capatul salonului si il deschise. "-Lumos!" sopti ea, cautand ce avea nevoie. Insfaca in graba cateva comprese sterile si un bandaj, niste apa oxigenata si putin alcool sanitar, dupa care stinse bagheta si inchise dulapul. Ajunsa inapoi in camera de zi, aseza obiectele furate pe masuta si isi dadu jos pelerina. "-Te'ai intors repede" murmura Bella, privind'o. "-Acum..sa te facem bine..Si apoi mergem la Madam Pomfrey..ii voi spune ca nu am mai trezit'o, ci m'am ingrijit eu de tine..daca vede rana asa, va ghici ca nu a fost un simplu accident" sopti Bell, apucandu'se de treaba.. |
|||
08 Sep 2010, 17:57
|||
|
|||
OOC: Fir-ar! Nu am observat ca ati postat:-w
Am privit-o speriata pe Bella. Se vedea ca o durea foarte tare piciorul, si ca probabil pierduse destul sange, pentru ca era fiarte palida.Nu stiam ce sa fac. Aveam incredere in Bell, insa mai bine era ca Madam Pomfrey sa analizeze rana cu atentie. '' - Bell.., ''am spus tragand-o de o parte.''Priveste ce palida e. Daca a piedut prea mult sange?'' '' - Sa stii ca ai dreptate, Ash. Mai bine as bandaja-o,apoi mergem sa vedem ce spune Madam Pomfrey. Sper sa nu ma omoare'' '' - Cum sa te omoare?'',am intrebat zambind. ''Doar dai primul ajutor, sau ceva de genul!'' '' - Ce susotiti acolo, fetelor?'',a intrebat Bella, speriata. '' - Te voi bandaja, apoi mergem sa vedem daca totul e inregula !'',a spus Bell convingatoare ![]() Nu ezitati ! De la Zonko sa cumparati ! ![]() ~Cercetasii sunt cei mai tari ![]() |
|||
09 Sep 2010, 08:53
|||
|
|||
Ma simteam aiurea . Ashlyn si Bell vorbeau fara mine si intr'un fel simteam ca imi ascund ceva .
Am observat cum cele doua se intorc langa mine , iar Bell a inceput sa ma bandajeze din nou . Nu era o senzatie placuta , dar totusi , ma simteam putin mai bine . Nu mai era nevoie sa merg in Aripa Spitalului , asa cum isi doreau ele . Acum chiar ma simteam mai bine . Cand Bell s'a indepartat putin , am incercat sa ma ridic , dar nu am reusit . Am simtit cum totul in jurul meu se incetoseaza , iar apoi Ashlyn m'a prins imediat de mana si m'a pus la locul meu . S'a uitat la mine timp de cateva secunde , apoi mi'a spus pe un ton poruncitor : " - Mergem acum in Aripa Spitalului . Indiferent ca vrei tu sau nu . " Chiar parea suparata . Niciodata nu o mai vazusem asa . Cred ca nu prea aveam de ales . - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
09 Sep 2010, 16:06
|||
|
|||
''Totul e ok'', mi-am spus, cand ne-am intors din Aripa Spitalului. Imi aminteam numai vorbele lui Madame Pomfrey ''Daca nu o aduceati mai repede, putea sa lesine, iar tu Bell, ei bine .. Ai facut un bine ca ai ajutat-o. Sunt foarte multumita''. Eram toata transpirata, dar totusi linistita, acum ca Bella era bine. Aflasem ca pierduse o cantitate destula de sange, si putea oricand sa lesine, asa ca trebuia sa-i administreze un fel de potiune ciudata.Eu cu Bell o priveam linistite, stand pe canapeaua din camera de zii a cercetasilor.
''- Mersi pentru ajutor, Ashlyn !'', a soptit Bell,destul de incet incat sa n-o trezeasca pe accidentata noastra. ''- Doar e Bella, normal ca ma bag cand e vorba de ea!'',am spus zambind. ''- Cred ca azi o sa scape de ora, nesimtita!'',a spus Bell amuzata. ''- Da, ce n-as fi dat sa ma lovesc eu'',am spus zambind. Apoi cativa cercetasi au intrat in camera, intrebandu-se ce s-a inamplat cu masa din mijloc. Bucatiile din masa, mai exact cioburile n-au fost adunate, asa ca arata de parca in camera fusese un fel de batalie.Am oftat, apoi am raspuns, preferand sa pastrez secretul din aceasta noapte: ''- Bella s-a accidentat ! S-a lovit de masa, era somnambula, si a spart masa.'', le-am raspuns cercetasilor. OOC: Scuze ca e cam sec, dar n-am avut idei. Vezi Bells, ca te-am facut sa scapi ziua de azi de ore =]]]] ![]() Nu ezitati ! De la Zonko sa cumparati ! ![]() ~Cercetasii sunt cei mai tari ![]() |
|||
08 Oct 2010, 08:27
|||
|
|||
Bell cobori si ea in camera de zi, zambind. Aventura petrecuta in acea seara fusese una din cele mai bune.
"-Hey Ashlyn" saluta ea. "-Buna, Bell" replica cercetasa, vesela. "-Bella e la spital, nu?" ofta Bell, cu amar in glas. "-Se pare ca da..si toti se intreaba ce a fost aici aseara" chicoti Ashlyn. "-Un duel pe viata si pe moarte" raspunse Bell, razand. "-Dap..mergem sa luam micul dejun?" intreba Ashlyn. "-Ok" murmura Bell, iesind alaturi de ea din Camera de zi. Ajunsera in Sala Mare, unde se servea deja masa. Tavanul era innorat, semn de ploaie. "-Inainte de furtuna.." sopti Bell, cu un suras.. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|