Pierdut in castel
|
08 Sep 2010, 12:11
|||
|
|||
Era dupa-amiaza...Marcos se plictisea in camera si se hotara sa iasa afara pentru a se plimba.Asadar baiatul se ridica din pat,isi lua o roba simpla fara insigna casei pe ea si iesi din camera.O lua la stanga apoi cobora cateva scari o lua tot inainte si apoi in alte cateva directii cand se oprii deodata.
"Huh?Nu trebuia sa fiu la usa de intrare pana acum?Doar nu cumva m-am pierdut!Oh frate...Castelul asta e imens o sa treaca ore pana o sa gasesc drumul spre camera mea...Sau cel putin sa gasesc drumul spre iesire."Isi spuse el in gand Apoi incerca sa se intorca la scari insa astfel s-a pierdut si mai tare.El continua sa mearga pe coridoare sperand sa gasesca pe cineva care sa il ajute sa gasesca iesirea sau macar drumul spre camera lui.Apoi auzii deodata pe cineva si incepu sa fuga spre directia din care venea zgomotul.Deodata se intalnise cu o fata pe care nu o mai vazuse niciodata... OOC ![]() |
|||
08 Sep 2010, 20:20
|||
|
|||
Ce superba poate fi toamna... Culorile arse se pierd in monotonia griului neutru al cerului. Ma dau jos din pat si ma uit in oglinda. O mutra destul de draguta, normal doar sunt eu. Imi aranjez rochita in stil marinaresc ce o aveam pe mine si ies afara.
Ma plimb aeriana pe coridoare. Ma uit la acele ciudate portrete pana ajung la o fereastra. Ma uit afara si ma las hipnotizata de tangoul frunzelor. Rasfuflu incet, cred ca devine un tic. Ma trezesc din acea stare si plec mai departe. Pana la urma ma simt bine in acest castel. Ma bucur ca nu am dat la Beauxbatons cum a vrut mama. Ma gandesc ca nu as fi facut nimic interesant acolo. Numai fete pline de ele, si de frumusetea lor. Bine si eu sunt la fel, din moment ce sunt o viperina... dar nu sunt la fel. Eu am sentimente. Merg si incep sa topai a un copil in fata bradului de Craciun plin cu cadouri. Vantul a inceput sa bata si regret ca nu mi-am prins paru, imi zboara in toate directiile. Vad ca un baietel se apropie de mine. Ce o vrea? -Buna. ii spun ridicand din sprancene si zambindu-i siret. |
|||
08 Sep 2010, 20:50
|||
|
|||
Se apropie de acea si vede emblema de viperin de pe uniforma ei."Mdah...Un viperin sigur nu va vrea sa ma ajute...Totusi ar merita sa incerc..."Isi spuse baiatul in gand.
"Buna...Ai putea si pe mine sa ma ajuti?Vezi tu...Eu sunt nou aici si m-am cam pierdut.Ai putea sa imi arati cum pot ajunge si eu la lac?Si poate vrei sa ramai la lac cu mine....Nu as vrea sa ma pierd noaptea pe aici"Spuse baiatul sperand ca fata o sa il ajute... Oh...Am uitat sa ma prezint...Sunt Marcos Hernandez.Pe tine cum te cheama?Dupa care se apopie mai mult de fata. |
|||
08 Sep 2010, 20:54
|||
|
|||
Ronnie tocmai iesise din pivnita viperinilor si se indrepta catre Padurea Interzisa cand vazu ca o viperina vorbea cu un baiat. Fata nu se apropie de cei doi , ci doar se ascunse dupa un zid traand cu urechea la dicutia celor doi.
"- Adea Cullen" zise fata foarte mandra, trecandu-si mana pe sub perdeaua de par blond pe care-o detinea "- Incantat de cunostinta" spuse baiatul Ronnie astepta ca cei doi sa-si mai adreseze si alte cuvinte, dar se parea ca linistea acaparase camera. "- Eu sunt Veronica Camille Marybeth Rose" se prezenta viperina Cei doi ramasera putin uimiti uitandu-se la viperina. Modul in care apruse si se prezentase era extrem de arogant. Fata, vazand ca cei noi nu-i raspund, avansa. Viperina si baiatul continuara sa se holbeze la ea. Amandoi ii remarcasera blugii rupti, tricoul facut ferfelita si cizemele de armata ce urcau pana mai jos de genunchi. Fata purta manusi negre, fara degete si lungi, pe care le acoperise cu multe bratari din piele. "- Ati amutit?" intrba aceasta miscandu-si talia subtire catre ei Ronnie realiza ca cei doi se uitau la ea si era mandra. Nu conta daca o considerau frumoasa, urata sau ciudata. Iubea sa fie remarcata, chiar si in cele mai urate moduri. Oricum, nu se considera o persoana urata. Avea pielea alba ca laptele, ochi verzi si patrunzatori si un par lung, pana la solduri, extrem de ondulat si saten cu reflexii roscate. De fapt, era chiar mandra de ea. my momma { raised } me a prophet
|
|||
08 Sep 2010, 21:25
|||
|
|||
<Buna...Ai putea si pe mine sa ma ajuti?Vezi tu...Eu sunt nou aici si m-am cam pierdut.Ai putea sa imi arati cum pot ajunge si eu la lac?Si poate vrei sa ramai la lac cu mine....Nu as vrea sa ma pierd noaptea pe aici.>
Adica ce vrea el sa zica? Crede ca eu nu sunt noua sau ce? Scrie cumva pe fata mea "centru de informatii", nu draguta pe fata mea nu scrie asa ceva. - Si eu sunt noua... ii spun cu o usoara iritare in glas. Incep sa ma joc cu bagheta. Ma uit aiurea in spre nu s-a prezentat, in spre acel baiat ca si cum as vedea prin el. Imi bag mana in par si incep sa rad. Stiu un gest aiurea, radeam ca un copilas, si fara vreun motiv anume. Pun usor mana la gura ca sa imi inabus acel ras, intr-un usor suras. Acest baiat chiar mi se pare simpatic. La ce casa o fi? Nu vad nici o insigna sau macar culoare pe el. Nici macar uniforma de la Hogwarts. Cred ca e de la Ochi de Soim... doar nu o fi un Astropuf, ca daca e vreun apostrof o sa aive de suferit... rau de tot... <Oh...Am uitat sa ma prezint...Sunt Marcos Hernandez.Pe tine cum te cheama?> Aa, s-a gandit sa se prezinte. Marcos Hernanandez asta nu e nume latin? Ciudat, foarte ciudat. Se pare ca a aparut o rockerita de doi bani intre noi. Chiar nu are bun gust din moment ce se imbraca exact ca o... dar numai continui, e viata ei, sa si-o traiasca cum vrea ea. <<Eu sunt Veronica Camille Marybeth Rose.>> Asa, si acum ce ar vrea sa ii fac? Sa o felicit ca a retinut tot numele? <<Ati amutit?>> Nu, draguta nu. Hai Adea, compoartate frumos cu ea, e o viperina ca si tine, e ca si tine, si pe deasupra mai e si fata, si nu uita "vrei sa iti faci prieteni". -Incantata, Adea Cullen. Ma uit in continuare la Marc, sperand sa zica ceva. |
|||
08 Sep 2010, 22:07
|||
|
|||
<Si eu sunt noua>
Baiatul paru destul de dezamagit la spusele fetei.Dupa care incepu sa se gandeasca ce ar fi sa se piarda cu o viperina pe coridoare inca din prima lui zi. Insa deodata aparu o fata destul de zdrenturos imbracata dar asta nu conta atat timp cat poate stia cum sa iesim din castel. <Eu sunt Veronica Camille Marybeth Rose> "Marcos Hernandez...Incantat sa te cunosc"spuse baiatul incercand sa para ca are o impresie buna despre ea...Insa el crezand cu totul altceva din cauza imbracamintei fetei."Ce naiba?De unde a venit asta ?De la Salcia Batausa cumva?Nu conteaza...Atat timp cat stiu unde este iesirea."isi spuse el in gand. <Ati amutit?> "Huh?Glumesti?De ce am amuti?Doar nu esti vreun zombie...""Poate ca nu e un zombie...Dar arata ca si cum ar fi iesit din mormant..."isi mai spuse el in gand... "Si...Ne poti ajuta si pe noi sa iesim din castel?"mai spuse astropuful incercand sa para neajutorat..."Bunnnn...Daca nu stiu unde e iesirea ar fi bine sa ma indepartez de ea...Poate se transforma intr-o creatura la miezul noptii si nu as vrea sa fiu prin preajma ei..."isi mai spuse el in gand. |
|||
08 Sep 2010, 22:16
|||
|
|||
<Si...Ne poti ajuta si pe noi sa iesim din castel?>
Ronnie isi invarti o suvita de par pe degete. Oare sa-i ajute? Sa-i conduca catre o pista proasta? Nu, astazi clar avea sa faca o fapta buna. E bine sa faci ceva bun, macar o data pe an. "- Veniti dupa mine" zise fata facandu-le semn sa o urmeze cu unul dintre degetele ei pline de inele. Cei doi o urmara neincrezatori, facand doar pasi mici. "- Apropo. Imi puteti zice Ronnie" le zise fata Ronnie nu se mai intoarse, ci doar continua sa mearga stiind ca cei doi o urmau. 'Poate o sa devenit prieteni' se gandi ea. 'Ia mai taci' se certa pe sine. 'Fata are potential. Este o viperina, iar tu ai nevoie de noi recruti pentru armata' isi zise Ronnie in gand "- Ma urmati?" intreba ea fara sa se intarca Cei doi doar scoasera niste mormaieli aprobatoare my momma { raised } me a prophet
|
|||
08 Sep 2010, 22:31
|||
|
|||
<Si...Ne poti ajuta si pe noi sa iesim din castel?>
E tampit? Ce pana mea o intreaba? Si de ce vorbeste la plural? Pfff... Nu sunt de acord cu el in privita asta. Ce tot vorbeau ei acolo? Eu nu sunt de acord cu ei. Se pare ca Ronnie a luat-o inainte. Ei bine scumpo eu nu vreau. Ma opresc uitandu-ma in ochii lui Marc si imi pun mana pe bratul lui. Ii soptesc la ureche "Urmeaza-ma", si rasuflu incet pe gatul lui. Ii fac semn in ce parte sa o ia, sperand sa ma urmeze. Si da, ma urma... normal... doar simpla mea prezenta conteaza. Chiar sunt culmea in momentul asta. -Eu, si el, ne ducem in alta parte. Merci Ronnie, pentru intentie. Raman datoare, ii spun cu o usoara nota de sarcasm, ridicandu-mi sprancenele. |
|||
08 Sep 2010, 22:57
|||
|
|||
<Apropo. Imi puteti zice Ronnie>
"Bine...Ronnie..."ii raspunse vrajitorul mai mult degeaba...Insa dupa cateva secunde de la spusele viperinei, fata cu care se intalnise prima data ii puse mana deodata pe umar si ii sopti sa o urmeze dupa care ii rasufla incet pe gatul baiatului.In momentul acela astropuful se inrosi putin si urma fata dupa cum a spus ea. <Eu, si el, ne ducem in alta parte. Merci Ronnie, pentru intentie. Raman datoare> "Esti sigura ca sti ce faci?Credeam si tu te-ai pierdut."Ii spuse baiatul in soapta dupa care dupa cateva minute de plimbat vazu o ferestra la care se duse pentru a privi cum este afara si observa ca vantul batea foarte tare |
|||
08 Sep 2010, 23:20
|||
|
|||
<Esti sigura ca sti ce faci?Credeam si tu te-ai pierdut.>
Ma uit la el mirata de ce spunea mai ca imi venea iar sa rad. Iesim din castel si ma plimbam aiurea, defapt ne plimbam aiurea pana am ajuns langa lac. Celebrul Lac Negru. Am auzit ca e frumos si asa e. Negru, hmm mirific. Dar mie frig. Si el tace langa mine. Pana la urma cred ca e un Astropuf, pff ce timid. Trebuie sa fie mai relaxat. Il iau de mana si ii zambesc. Din nou rad ca o copila. Ii dau drumul la mana si ii dau un pumn in joaca in umar. -Hei, relax, take it easy... ii spun si il sarut... Da stiu, ciudat din partea mea stiu. Insa de, de plictiseala ce nu fac eu. Il sarut din ce in ce mai tandru, pasional. Incep sa imi pun mana pe gatul lui lasand-o usor pe piept. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|