Adminii nostri sunt dragutzi :)
|
12 Sep 2007, 16:10
|||
|
|||
Deci Ginny Potter. Cred ca esti foarte de treaba si dragutza, intelegatoare, chiar esti frumoasa (si nu vreau sa te lingusesc), ii ajuti pe ceilalti... cum sa spun, iti sunt recunoscatoare pentru tot ce ai facut
![]() edit: penal=))) |
|||
12 Sep 2007, 16:35
|||
|
|||
Cand am citit titlul mesajului am citit: "Animalele nastre sunt dragutze" Si cand am vazut ca scriai despre mine... Dar intr-un final m-am prins
Oh, Ginny! Esti o dulcik ![]() Deci trebuie sa spunem despre admine ceva... ok... Eu: no comment Julia: Esti foarte dragutza! Multumesc ca ma ajutzi cu forumul Nici nu stiu ce sa spun... ![]() I have no plans, only ideas. No problems with anybody and too much imagination; so I leisurely explore days and nights and some smiles. |
|||
12 Sep 2007, 17:47
|||
|
|||
sa spun si eu ceva, nuh?
ginny potter esti o admina super buna! esti ratzionala (cel putzin asa mi se pare mie), fff prietenoasa si creativa! ms mult ca ai facut acest forum! julia si u esti extra buna ca admina! te ocupi grozav de forum! esti glumeatza si super de treaba! p.s. ginny potter, sa sti ca nu aratzi ca o ciuperca totzi de pe forum suntetzi super dragutzi! bn ca inca nu m-atzi vazut pe bn ca poate va speriatzi Happy Holidays
![]() (by Ginny Potter) |
|||
12 Sep 2007, 19:49
|||
|
|||
Dapz...sunt soooper tari... cred ca pana akum sa sp totul despre ele... deci nu o sa ma lungesc dar sunt de acord cu ei
|
|||
12 Sep 2007, 19:57
|||
|
|||
Lol...ce mai thread...
ms f mult, fetelor, pt tot ![]() Si...ca o parere despre Ginny Potter..: Esti o fata foarte sincera, dar poate prea critica fata de tine... incearca sa nu te mai consideri asa de urata etc. ( pt k nu esti )... Si chiar daca ai fi, exteriorul nu conteaza. Poti fi si Miss Univers, si sa fii pe dinauntru groaznic.... Esti foarte draguta si stii sa apreciezi oamenii, dar apreciaza-te si pe tine ! Meriti :bounce: ![]() ![]() So would you rather live out a lie than live wondering How the fire feels while burning? |
|||
13 Sep 2007, 12:06
|||
|
|||
Ah,pai sunteti super de treaba.Va faceti treaba cu cap,va sustineti convingerile si va purtati cu maturitate(in sensul cel mai sens al cuvantului).Sunteti sincere si ajutati lumea,inteligente si deschise.Ce imi mai place la voi doua este ca va exprimati parerile foarte logic(spre deosebire de mine).Imi pare bine ca nu am vazut partea voastra negativa
![]() "Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
28 Oct 2007, 11:31
|||
|
|||
Intru si yo pe topicul asta...so,ginny potter,esti de treaba si foarte frumoasa (nu mai spune ca nu esti,ai si u mai multa incredere in tine...nici yo nu-s nush ce frumusete,dar dc sa ma consider urata?!?E o pierdere de timp =))) Julia Potter,esti si tu de treabba si o admina super buna...ati facut acest forum grozav!!Nu l-as parasi pt. nik in lume(asta e parerea mea SINCERA,Julia,si nush daca ma crezi,dar yo oricum la parerea asta raman
"-If you hate everything about me,why do you love me?"
"-'Cause i NEVER hated you,Miranda" say Draco |
|||
08 Nov 2007, 00:25
|||
|
|||
pana acum nu am cunoscut-o decat p ejulia(dintre admine)si drept sa spun mi se pare o fata chiar foarte draguta.Imi place stilul ei si are si ea un caracter special.
Pe ginny P. inca nu am avut ocazia sa o cunosc,insa sunt sigura ca si ea este o persoana extraordinara ![]() ![]() ![]() |
|||
08 Nov 2007, 00:37
|||
|
|||
Poate Ginny P ea e cealalta admina... eu am fost odata moderatoare aici dar nu's admina...oricum ms
|
|||
08 Nov 2007, 10:54
|||
|
|||
ah...scz...v-am incurcat...aqc am editat si am scris corect ...de ieri ati inceput sa ma derutati
![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Poze cu surorile/fratii nostri | Hayley M. Alden | 5 | 2,637 |
30 Jan 2012, 04:57 Last Post: Splendora Cromwell |
|
metallistii nostri darkmartieni \m/ | Hayley M. Alden | 5 | 1,466 |
09 Jan 2011, 16:28 Last Post: Layla Wong |