La multi ani Raizen!!!
|
09 Sep 2010, 12:02
|||
|
|||
Eu a doua!
Happy birthday, Raaaaiz. Sa fii fericit si.. toate urarile pe care le-a facut Shery ti le fac si eu. Si sa fii fericit cu Sinzy! Si din partea lui Matty, cu care vorbesc acum la teleon. ![]() You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
09 Sep 2010, 12:11
|||
|
|||
Apropo de party... ce ati zice de un party in RPG ? Adica, daca Helenei i-am facut, lui Raiz i-ar trebui sa ii facem de cel putin o suta de ori
Din partea mea, poti sa te imbeti cat vrei [ ] dar daca e si Schweppes/Pepsi/Sprite pe acolo, sa ne aduci si noua La multi ani, din nou ... ![]() |
|||
09 Sep 2010, 12:13
|||
|
|||
Raizen . sper sa ai parte de o zi perfecta astazi
- Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
09 Sep 2010, 12:17
|||
|
|||
La multi ani, Raiz!!
Sa te bucuri de anii pe care ii implinesti si sa ne traiesti!! Cum a spus si Shery, sper ca te imbeti crita de ziua ta! Rose Evans
Half-Blood ![]() |
|||
09 Sep 2010, 12:17
|||
|
|||
La multi ani !
Distractie placuta ! ![]() Nu faceti power-play cu personajul meu |
|||
09 Sep 2010, 12:58
|||
|
|||
"Defapt suna mai bine daca e cantata."
Bine ca ma faci sa cant acum =))))))) _________________________________ La multi ani Alex! I`ll keep it simple. Stii foarte bine ce insemni pentru mine si iti doresc tot binele, toata dragostea si toata fericirea din lume. Sa ai o zi de nastere cat mai placuta! "Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
09 Sep 2010, 13:04
|||
|
|||
Sper ca te-ai imbatat, Raiz. [sau.. bro.. sau.. cumnatule..
![]() ''Utilizatori inregistrati: Isabella Isildur, Kennya Isildur, Raizen Isildur'' Woow, cum zicea si Kennya aseara: ''Ce familie maree. ![]() Inca o data, la multi ani. Si oricum o sa petreci tu alaturi de Sinzy cand se intoarce. > ![]() You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
09 Sep 2010, 13:22
|||
|
|||
![]() Pe lângã asta îþi doresc o noapte albã cum am avut eu... I'll be back one day ! ![]() |
|||
09 Sep 2010, 13:33
|||
|
|||
La multi ani , Raiz >
![]() ![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
09 Sep 2010, 13:51
|||
|
|||
La multi ani, Raiz.^^
Be cool, be happy, be a bee. A nu asta.. ![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|