La multi ani Raizen!!!
|
09 Sep 2010, 14:51
|||
|
|||
La multi ani, Raizen !
Sa ne traiesti mult ![]() Admin tu tot sa ramai :> ![]() Nu ezitati ! De la Zonko sa cumparati ! ![]() ~Cercetasii sunt cei mai tari ![]() |
|||
09 Sep 2010, 15:41
|||
|
|||
Hehe Raizen,la multi ani!>
![]() Sper sa te bucuri de ziua asta speciala.Bafta si toate cele bune > ![]() ![]() |
|||
09 Sep 2010, 16:37
|||
|
|||
La multi ani, Alex!
Iti doresc sa te bucuri de tot ce ai si te face fericit! Sa fii sanatos si sa te distrezi alaturi de cei dragi! ![]() I have no plans, only ideas. No problems with anybody and too much imagination; so I leisurely explore days and nights and some smiles. |
|||
09 Sep 2010, 16:49
|||
|
|||
La multi ani si bani!
Da mai ales multa fericire si tot ce ai nevoie in viata. Sa ne traiesti da? ![]() Sa fi cel mai fericit om de ziua ta si nu numai de ziua ta > ![]() No music = No life! Dacã lumea îþi dã motiv de plîns , atunci tu dã-i motiv sã rîzi din toatã inima!
To be free,to be wild and to be just like a child and if i get lost,i really don't mind,cause i'll be doing just fine... |
|||
09 Sep 2010, 17:11
|||
|
|||
Multumesc mult ! Voi sunteti printre singurii care mi-au urat la multi ani deci na.. asta dovedeste care-mi sunt prietenii.
|
|||
09 Sep 2010, 17:16
|||
|
|||
Incep si eu ca toti ceilalti.......
La multi ani Raiz Astazi trebuie sa-ti pui o dorinta, iar traditia spune ca se va implini. Deci nu ezita ! "Nu te intreba de ce are nevoie lumea.Intreaba-te ce te face viu si fa acel lucru, pentru ca lucrul de care are nevoie lumea sunt oamenii vii." De ziua ta meriti o tot ceea ce e mai bun Now, it's my turn
![]() ![]() ... to torture you. |
|||
09 Sep 2010, 18:17
|||
|
|||
Ajung si eu ultimu', dar trebuia sa-ti urez LA MULTI ANI!, Raiz
Toti de mai sus ti-au urat tot ce era de urat, asa ca eu iti doresc doar multa sanatate ca sa conduci forumu' multi ani de-acu incolo. Deci, La Multi Ani!, Our Master Respectã Bãtrâneţea!
![]() "Still round the corner there may wait, A new road or a secret gate." J.R.R. Tolkien always Skynet Barklord. |
|||
09 Sep 2010, 20:47
|||
|
|||
Bro.. sau cumnate, ca tot nu stiu sigur Sa traiesti o suta de ani [pana la 80 sa nu te lasi de Parkour :>], sa ai parte de tot ce iti doresti de ziua ta si mai ales, sa fii fericit alaturi de Sinzy Pentru tot restul vietii tale, daca se poate
![]() Peace, bro ![]() ![]() ![]() |
|||
09 Sep 2010, 20:54
|||
|
|||
Vin si eu, cumnate.. sau bro..
Asa.. tu o iei pe Sinzy si eu pe Matty si plecam toti patru in Las Vegas. OFF: Matty, you're back. ![]() You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
09 Sep 2010, 20:57
|||
|
|||
si pe Yagami cui il lasati? asa avea eu o banuiala dar daca il luati se pe el, o sa fie Yagami ce n'a vazut Las Vegas'ul nu ce n'a vazut Parisul scz de off
![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|