-- Forever Together --
|
11 Sep 2010, 09:57
|||
|
|||
In sfarsit ai scris
Off . tuta mea Imi place foarte mult Chiar ar trebui sa te apuci de scris o carte Si sper ca de data asta sa pui nextul mai repede ![]() - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
11 Sep 2010, 21:59
|||
|
|||
gata, deci tre sa recunosc ca sunt exact asa cu ma face sormea in fiecare zi: tutaaa
cum nam putut eu sa vad pana acum ca tu ai inceput un fic nou[sunt o retardata imputita care nu stie sa intinda pate Bucegi [nu mam putut abtine sa nu zic asta ] deci am stat acum si am citi to si nu pot sa spun decat ca imi place foarte mult Ador faptul ca toata actiunea ficului este defapt o poveste pe care un bunic o spune nepoatei lui.... ce poate fi mai dulce de atat si sa vezi un cuplu care traieste impreuna pentru zeci de ani e si mai dulce deci... imi place mult cum ai conturat personajul lui Zoey.... mi se pare foarte potrivita pentru actiunea ficului si ador faptul ca Alec si Senna se cicalesc la inceput si nu se plac deloc....... chestia asta adauga picanteriile [ce cuvant am putut sa scriu ] deci abia astept sa vad cum se desfasoara povestea care se anunta deja a fi una foarte interesanta plina de iubire si pasiune Opusul iubirii e indiferenta, nu ura. Daca ma urasti, inseamna ca inca iti mai pasa
de mine si ca eu pot sa te modelez cum vreau. ![]() |
|||
11 Sep 2010, 22:27
|||
|
|||
Va multumesc mult.
Tare faza Matt. Helena, multumesc pentru comentariul tip kilometric. Tutaaa. O sa incerc sa scriu mai des. Poate imi vine inspiratia pe la romana, mate.. chimie.. geografie. Si thanks, Soph.. Ah si.. ma bucur pentru tine si.. Dorin. > ![]() You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
12 Sep 2010, 13:01
|||
|
|||
Capitol nou care din nou nu am apucat sa il citesc aseara din cauza Sophiei
![]() NEXT ![]() |
|||
12 Sep 2010, 19:10
|||
|
|||
oo
capitol nou si mi'a placut in intregime seamana atat de bine cu filmul il ador, fasola iar poza aia am gasit'o in clasa a7a pe net..si eram fermecata de ea anyway..capitolul asta e prea tare deci nu pot sa nu zic next |
|||
22 Sep 2010, 21:05
|||
|
|||
Isa
ce credeai ca am uitat eu de fic'ul asta? vrem un next ![]() si repede chiar daca a inceput scoala..vreau sa vad ce se mai intampla |
|||
22 Sep 2010, 21:34
|||
|
|||
Nu am uitat de fic..
![]() Doar ca nu am avut inspiratie.. ![]() Poate reusesc sa scriu ceva zilele astea. ![]() You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
23 Sep 2010, 15:04
|||
|
|||
sa stii ca asteptam, Iss
sis |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|