O noua carte, o noua prietenie
|
11 Sep 2010, 11:55
|||
|
|||
Veronica se trezi de dimineata in Pivnita Viperinilor. Se simtea destul de abatuta deoarece cu o seara inainte primise niste vesti foarte rele de la mama ei. Se pare ca tatal sau era implicat in disparitia lui Potter. Nu ii era mila de Potter, ci doar stia cat de periculoasa poate fi aceasta rapire. Tatal ei ar fi putu fi mort chiar acum.
"- La ce te gandesti Camille?" o intreba una dintre colegele ei viperine ce refuza s-o strige Veronica sau Ronnie "- Ti-am mai zis de o mie de ori, nu ma mai striga Camille" tipa Ronnie Viperina ii adresa doar o privire rautacioasa si se indrepta spre camera de zi. 'Trebuie sa-ti revi, Ronnie" se gandi fata dandu-se jos din pat. 'Ar trebui sa-i spun Helenei. Nu, din moment ce mama mi-a zis doar mie inseamna ca trebuie sa tin secretul. Oricum, Helena este si asa suparata pe tata din cauza "slujbei" lui' continua ea sa contempleze Fata isi indrepta pasii micuti catre camera de zi, dar nu se opri acolo, isi continua drumul spre...un loc linistit. Se plimba asa timp de zeci de minute, nestiind pe unde vrea s-o ia sau ce vrea sa faca. Cand ajunse in dreptul bibliotecii se opri. 'Sti prea bine ca cititul te destinde. Indrazneste. N-ai nimic de pierdut' se gandi ea in timp ce avansa in interiorul bibliotecii. Cand intra o observa pe Sophie ce aranja cartile in ordine alfabetica pe rafturi. Ii facu cu mana, iar apoi se indrepta catre raftul cu carti despre Istoria magiei. - Uite-o, zise fata luand o carte numita Magia pe vremea Lordului Intunecat. - Nu cred ca ai voie sa iei aceasta carte. Nici nu stiu ce cauta aici. Ar trebui sa fie in Sectorul Interzis, i se adresa o fata inalta, cu par castaniu si ochi caprui my momma { raised } me a prophet
|
|||
11 Sep 2010, 13:14
|||
|
|||
O priveam pe fata de la Viperini . O mai vazusem de multe ori , dar nu am avut niciodata ocazia sa o cunosc cu adevarat .
" - Iarta'ma ca am fost putin cam nepoliticoasa . Eu sunt Bella . " Fata ma privi cu atentie , apoi raspunse : " - Nu'i nimic . Eu sunt Veronica , dar prietenii mei imi spun deobicei Ronnie . " Parea o fata destul de draguta si in plus , eram obisnuita sa leg prietenii cu cei din casa Viperinilor . Acum stateam putin pe ganduri . Intr'un fel , mi'as fi dorit sa ii pot imprumuta acea carte , daca avea intr'adevar nevoie de ea . Dar oare ce va spune Sophie ? Speram sa nu se supere din cauza deciziei mele . " - Stiu ca nu ar trebui sa iti dau cartea asta , dar daca ai nevoie cu adevarat de ea , banuiesc ca as putea sa fac o exceptie . " am spus eu , incercand sa par cat mai prietenoasa . - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
11 Sep 2010, 14:11
|||
|
|||
Ronnie se uita ciudat la ea. Oare de ce era atat de prietenoasa.
"- Si ce vrei in schimb" intreba viperina suspicioasa "- Ce vrei sa zici? Nu vreau nimic. Incerc doar sa te ajut" raspunse Bella "- In lumea mea nimeni n-ajuta pe nimeni fara vreun interes" ii explica Ronnie Bella statu putin pe ganduri iar apoi raspunse: "- Uite, eu iti imprumut cartea acesata, iar tu imi oferi bucata ta de placinta cu dovleac de la pranz" zise Bella facandu-i cu ochiul "- S-a facut" spuse Ronnie intinzandu-i mana Bella ii stranse mana, iar apoi ii inmana cartea. "- Daca poti, te-as ruga sa n-o citesti in biblioteca. Asta mi-ar putea aduce o gramada de probleme" sopti Bella Ronnie lua cartea si dadu aprobator din cap. my momma { raised } me a prophet
|
|||
11 Sep 2010, 21:26
|||
|
|||
Desi nu aveam nevoie de bucata de placinta a fetei de la Viperini , eram fericita ca gasisem un motiv suficient de bun pentru a'i da cartea .
Chiar parea ca are nevoie intr'adevar de ea . Am privit'o senin , apoi am intrebat'o , incercand sa nu par prea indiscreta : " - Si .. de ce iti doresti atat de mult aceasta carte ? " Veronica ma privi putin suspicioasa ,apoi raspunse : " - ... " OOC : Scuze. Lipsa de inspiratie ![]() - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
12 Sep 2010, 15:53
|||
|
|||
"- Sti prea bine de razboiul ce urmeaza. Vreau doar sa fiu pregatita" raspunse viperina foarte serioasa
"- Eu nu cred ca Harry Potter este mort" comenta Bella "- Probabil ca nu, dar de data aceasta nu mai mare sanse sa scape oricum" ii explica Ronnie "- Asta pur si simplu nu este posibil. Pana la urma l-a omorat pe Voldemort" Ronnie cazu putin pe ganduri. Aceasta dicutie era chiar amuzanta. "- Fiecare are dreptul sa spere" sopti ea visatoare Bella nu mai spuse nimic. Stia prea bine ca n-avea nicun rost sa continuie o discutie in contradictoriu. "- Esti sange pur?" puse viperina o intrebare indiscreta my momma { raised } me a prophet
|
|||
12 Sep 2010, 21:54
|||
|
|||
" - Da . " am raspuns eu , incercand sa par cat mai indiferenta .
Stiam ca nu prea reusisem mare lucru . Viperina ma cerceta inca o data . Mi'ar fi placut sa stiu ce gandea . " - Si . care e povestea ta ? " am intrebat eu , putin nesigura . " - La ce te referi ? " " - Sunt sigura ca trebuie sa ai vreo legatura cu .. Devoratorii Mortii " am spus eu soptit . Stiam ca poate am fost prea indiscreta , dar deja era prea tarziu pentru regrete . - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
13 Sep 2010, 19:22
|||
|
|||
"-Nu cred ca este potrivita o astfel de intrebare, eu nu te intreb pe tine astfel de lucuri" i-a zis Ronnie un pic nervoasa, incercand sa para neafectata.
"-Imi pare rau ca am zis asta, dar... dar incercam sa fiu prietenoasa, atata tot" "-Of, cred ca si eu am exagerat. Hai ca iti raspund, nu, nu am nimic de a face cu ei, doar ca nu imi plac discutiile despre Devoratorii Mortii" Bella se mai linisti, nu ii placeau persoanele implicate in asa ceva, si pe langa asta Ronnie parea o fata draguta. "- Te rog sa nu-i zici Helenei de aceasta carte. Nu cred c-ar fii prea incantata" s-a hotarat Ronnie sa zica dupa un moment de lnisite stanjenitoare. my momma { raised } me a prophet
|
|||
13 Sep 2010, 21:04
|||
|
|||
" - Stai linistita . Nu ii voi spune nimic , daca asta te ajuta cu ceva . " am zis eu , incercand sa revin la vechea mea atitudine prietenoasa .
Nu prea ii intelegeam comportamentul lui Ronnie , dar totusi , nu puteam sa las asta sa ma descurajeze . Chiar vroiam sa fiu prietena cu ea . Nu stiu de ce , dar imi inspira incredere . " - Si ce altceva ai putea sa imi mai spui despre tine ? " Viperina ma privi lung , apoi raspunse : "- ... " - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
20 Sep 2010, 18:15
|||
|
|||
"- Imi place toata inghetata pe care o produce firma Ben & Jerry, mai ales Chunky Monkey si Brownie. Iubesc trupa Guns N' Roses si maimutele" zise Ronnie
"- Wow. Cate informatii noi" spuse Bell foarte amuzata si putin sceptoca gandindu-se ca tot ce zisese fata parea atat de absurd incat n-o putea crede "- Dar tu ce-mi poti spune despre tine?" my momma { raised } me a prophet
|
|||
20 Sep 2010, 20:40
|||
|
|||
" - Pai . imi place foarte mult sa ascult muzica in timpul liber si sa desenez . Asa imi transimt sentimentele cel mai bine . Dar te rog sa nu razi de mine . " am zis eu , putin rusinata .
Ronnie nu spuse nimic . Doar ma privi in continuare , zambindu'mi si facandu'mi semn sa continui . " - Imi place foarte mult sa imi petrec timpul cu prietenii mei . Imi place sa beau Redd's uneori si .. imi place sa ascult muzica rock . " Asta eram eu . Nu stiam ce urma sa spuna Ronnie , dar acum ma simteam mai bine ca am reusit sa ne cunoastem . OOC : Scuze . Lipsa de inspiratie . ![]() - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Cautand o carte | Isabella River | 2 | 1,152 |
07 May 2010, 14:09 Last Post: Bell Evans |