At the moment
|
11 Sep 2010, 12:56
|||
|
|||
Bell Evans Wrote: Isi face treaba, Rott-ul. ![]() Mood: Happy with friends. Status: ªi ºtiu.. uneori e prea târziu.. Locaþie: Pe folotoliul meu din sufragerie. (sã fie clar.. e al meu.. =]]]) Mãnânc: Popcorn. Beau: Nimic, dar vreau Redd's. Sunt îmbracat în: Pantaloni de trening negri ºi tricou alb. Ascult: "El ºi ea" ºi "Tu" (Guess Who and Spike) Privesc: "Dorinþa" Status mess: Rottweiler Attack. [God ] Vorbesc pe mess cu: Axy, Dragoº. Vorbesc pe Skype cu: --- Status Skype: --- Citesc: "Dragostea în vremea holerei". Mã gândesc la: Câþi nervi am acum. =]]]] Dating: --- Doresc: Sã ies afarã ca sã-i fac viaþa un calvar lui Viorel S.R.L. =]]]] (cine ºtiu cunoaºte) Iubesc pe: Dragoº. Nervos pe: O pozã. O.o (se poate aºa ceva ?!) Urãsc pe: I don't know.. I con't care. :- ?? (still) Îmi lipseºte: Jenna Rotty. ![]() Abia aºtept sã: Vinã Crãciunul. [cine ºtie cunoaºte] (still) You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
11 Sep 2010, 13:01
|||
|
|||
Quote:Isi face treaba, Rott-ul.crede'ma isi face chiar prea bine treaba si scz de OFF |
|||
11 Sep 2010, 13:05
|||
|
|||
Mda.. are el ceva motive de latra asa. Ma rog, poate o sa se potoleasca. [by the way, nu stii ce varsta are?
![]() Si scuze si eu de OFF. :-s ![]() You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
11 Sep 2010, 13:19
|||
|
|||
Mood: Happy happy happy happy
Status: Habar n-am I luv u pui Locaþie: Acasa la prietenul meu ![]() Mãnânc: Acum nimic ![]() Beau: Coca Cola Sunt îmbracat în: blugi negri,sosetele lu claudiu...un tricou negru cu scris alb "CHILL DUDE" si...o camasa larga albastra.in carouri Ascult: pe Claudiu care canta niste chestii la chitara Privesc: pe mama lu clau care calca Status mess: nu stau pe mess (decat daca-i absolut necesar)..URASC MESS'UL Vb p mess cu: nimeeeeni Vorbesc pe Skype cu: deobicei vb cu CLaudiu.. ![]() Status Skype: "CLAUDIUUUUU!! DACA VEZI ASTA SUNA-MAA!" Citesc: ce scriu Mã gândesc la: ce scriu Dating: Claudiup pui Doresc: sa joc Maple Story Iubesc pe: Claudiu pui Nervos pe: nimeeni poate pe logopedu' lu claudiu care-i ia in fiecare zi doua ore din viata Urãsc pe: logopedu lu claudiu...care este si femeie :-L Îmi lipseºte: nu-mi lipseste nimic..dar stiu sigur ca o sa-mi lipseasca claudiu..si vacanta....poimaine...cand va incepe scoala ![]() Abia aºtept sã: vina vacanta de iarna |
|||
11 Sep 2010, 13:29
|||
|
|||
Mood: Bored(:|
Status: M-am nascut langa Carpatiiii... ![]() Locaþie: pe scaun Mãnânc: Africana cu alune:->=)) Beau: nimic Sunt îmbracat în: blugi si tricou:-> Ascult: pe mama Privesc: monitorul Status mess: Busy Vb p mess cu: nobody Vorbesc pe Skype cu: nimeni Status Skype: n-am Citesc: nimic Mã gândesc la: o Coca-Cola Dating: nobody[yet ![]() Doresc: o alta cioco cu alune Iubesc pe: toata lumea Nervos pe: mama Urãsc pe: fosta profa de franceza Îmi lipseºte: creierul Abia aºtept sã: ma car de pe scaun ![]() |
|||
11 Sep 2010, 14:22
|||
|
|||
Mood: Somehow sad and bored.
Status: Bla bla blaaa! Locaþie: Pe canapea. Mãnânc: nimic. Beau: nimic. Sunt îmbracat în: pantaloni negri , o bluza gri si hanorac...tot gri. Mneh. Ascult: Slipknot - Dead Memories Privesc: primul episod din sezonul 2 , VD. Status mess: I'm happy! Fuck you all! Vb p mess cu: o prietena. Vorbesc pe Skype cu: - Status Skype: - Citesc: nimic. Mã gândesc la: vremea asta de afara... Dating: nobody. Doresc: totul si nimic. Iubesc pe: prietenii mei. Nervos pe: vreme. Urãsc pe: diriga. Îmi lipseºte: old times...si cateva persoane. Abia aºtept sã: imi vina inspiratia pentru rpg. ![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
11 Sep 2010, 15:57
|||
|
|||
Mood: Mostly bored
Status: "Be the change you wish to see in the world" Locaþie: In sufragerie Mãnânc: Prajituri Beau: Apa minerala Sunt îmbracat în: Blugi si tricou Ascult: Melodiile din capul meu adik nimic, dar fredonez eu Privesc: Forumul Status mess: sunt off-line Vb p mess cu: - Vorbesc pe Skype cu: - Status Skype: - Citesc: nimic Mã gândesc la: multe...defapt, chiar nimic Dating: nobody. Doresc: sa fiu fericita si de acum incolo Iubesc pe: prietenii mei Nervos pe: vreme Urãsc pe: nimeni Îmi lipseºte: vara Abia aºtept sã: imi treaca raceala ![]() ![]() |
|||
11 Sep 2010, 20:31
|||
|
|||
Mood: Happy
Status: Love , love , love Locaþie: pe jos Mãnânc: - Beau: - Sunt îmbracat în: blugi si o camasa Ascult: - Privesc: Forumul Status mess: - Vb p mess cu: - Vorbesc pe Skype cu: - Status Skype: - Citesc: nimic Mã gândesc la: el. Dating: - Doresc: sa fiu cu el mereu . Iubesc pe: el. Nervos pe: - Urãsc pe: o idioata . Îmi lipseºte: el . Abia aºtept sã: il vad . - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
12 Sep 2010, 20:03
|||
|
|||
Mood: So fucking happy
Status: Intra pe mess Locaþie: Pe scaun Mãnânc: Milka cu alune Beau: apa minerala Sunt îmbracat în: blugi gri, hanorac alb Ascult: TDG~Over and over Privesc: stalpul de iluminat din fata geamului Status mess: Invizibil Vb p mess cu: nimeni Vorbesc pe Skype cu: - Status Skype: - Citesc: un fic cu Vampire Diaries Mã gândesc la: muulte Dating: - Doresc: sa dorm Iubesc pe: se stiu ei Nervos pe: acelasi rott din fiecare seara Urãsc pe: proful de mate Îmi lipseºte: vara Abia aºtept sã: vina vara viitoare :> |
|||
12 Sep 2010, 21:53
|||
|
|||
Mood: Fericit. Ca de fiecare datã de altfel.
Status: Teleleu ! Locaþie: Constanþa, Dobrogea, România, Europa, Terra, Calea Lactee, Univers Mãnânc: "Poale'n Brâu" Beau: Apã platã Sunt îmbracat în: pijamale Ascult: Skizzo Skillz - Pierdevarã Privesc: Monitoru' Status mess: Live in Constangeles ! Vorbesc pe mess cu: Bell ( )ºi încã câþiva pireteni. Vorbesc pe Skype cu: Nu am aºa ceva Status Skype: Mi-e lene sã-mi fac... Citesc: Ceva de pe bidonu de apã Mã gândesc la: Cum sã completez chestia asta. Zici cã'i un "ORACOL" Dating: NEMA! Doresc: O grãmadã. Iubesc pe: De-aþi ºtii voi. Nervos pe: BAYERN MUNICH !!! Urãsc pe: BAYERN MUNICH!!! Îmi lipseºte: Vara ! Abia aºtept sã: Vinã Vara ! I'll be back one day ! ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Site of the moment | Kennya Allen | 31 | 7,282 |
23 Oct 2010, 14:10 Last Post: Luna Slytherin |