ce musica ascultati voi????
|
14 May 2010, 16:42
|||
|
|||
ascult cam orice in afara de manele si populara
ascult la petreceri manele si uneori dansez pentru ca nu am de ales dar de buna voie nu ascult imi place si rock-ul dar nu hard-rock-ul de genul Lordi-Hallelujah ![]() |
|||
14 May 2010, 17:44
|||
|
|||
Nici mie nu-mi place melodia aia! E oribila , oricat mi-ar placea mie rock-ul.Aaa , si sunt anti-manele
![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
13 Sep 2010, 08:05
|||
|
|||
Cosmin Wrote:Kazi ploae,Specii,Dragonu,Bean,Subcarpati Pe aºtia cum ai început sã-i asculþi? I'll be back one day ! ![]() |
|||
13 Sep 2010, 12:49
|||
|
|||
Eheheh! A venit si randu' meu sa va terorizez .
On: Hip hop. Kazi ploae,Specii,Dragonu,CTC,Doc,deliric,vd,nimeni altu,arssura,bishop,cumicu,bufu,Aforic,2012,Adn,Bean,Subcarpati,Nicalai,Nane,Parazitii,Keri,Butch,Herro,Spike,Guess Who,Geto Dacii. Continui? |
|||
13 Sep 2010, 15:43
|||
|
|||
Pai..
prima data am dat de Kazi de la o prietena foarte buna si...in timp am dat de "ceilalti".. De ce? ![]() |
|||
13 Sep 2010, 16:10
|||
|
|||
LOL :|, ºtii mãcar pentru ce sunt melodiile ãlea?
I'll be back one day ! ![]() |
|||
13 Sep 2010, 16:14
|||
|
|||
Helena D. Rose Wrote:Am crescut cu muzica asta , parintii mei ascultau Metallica , Scorpions , AC/DC \m/ Si parintii mei Ma exaspereasa sa ascult rock, incontinuu, sau mai ales cand ma aud ca ascult o melodie gen pop, sau ceva mai usor, imediat se crizeaza si dispera crezand ca o sa devin o pitipoanca =)))))). Nu-s normali parintii mei ![]() ![]() ![]() Nu ezitati ! De la Zonko sa cumparati ! ![]() ~Cercetasii sunt cei mai tari ![]() |
|||
13 Sep 2010, 16:39
|||
|
|||
Edward:NU vrea sa ma crezi un ciudat sau chestii.
cu muzica asta pot sa spun ca am crescut de mic. De ce? Nu inteleg de ce crezi asta.. mi'am ales eu muzica asta. |
|||
13 Sep 2010, 16:41
|||
|
|||
Nu mã refeream la asta. Mã refeream la faptul cã astfel de melodii se ascultã când eºti "fumat".
BTW, câþi ani ai? I'll be back one day ! ![]() |
|||
13 Sep 2010, 16:44
|||
|
|||
Aaa,stiu
![]() ![]() adica ascult pentru ca imi place genu'.nu scrie ca tre' sa fii fumat ca sa asculti asta. 14 pe 21. EDIT: Imi place si genu' asta "fumuri" dar si cel cu glume gen Cumicu,Spike etc. Despre realitate(si toate cele.nu stiu cum sa explic asta ) Nane,Nimeni altu',Aforic,2012 crew. Under-Facem records crew. Iubire( si faze d'astea).-Arssura,Bishop etc. .. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|