Dacii.
|
13 Sep 2010, 23:00
|||
|
|||
Stand-up comedy scris
Stiti, sunt suparat, iti prinzi nevasta-n pat cu altul, si ea iti spune: -Nu e cea ce crezi! Sunt dezbracti, pe jumatate acoperiti, E CLAR! E FRIG! Ati auzit cu siguranta expresia asta SUPER TAAARE!. Am fost la film! SUPER TAAARE! Imi place de baiatul asta SUPER TAARE! Ma doare capul, supe tare Pai o fi de la super norii astia, care mai aduc si super tunete si fac super presiune in super creierul de hiper mega giga gainaaaa! Folosirea cuvantului DECI, la inceputul unei propozitii: DECI..am facut DECI.. ma duc.. DECI numai DECI gata Oamenii acestia habar nu au ce vor sa spuna dar ei au o concluzie. Sau ASA. Asea, asea hai ca inteleg. Asa asa asa... hai hai ca pot pana la captat, asa. Ce-i asta o incurajare de sine? Asa hai ca pot asa, Si la sfarsit tot timpul vine intrebarea. ASA... Asa.. CUM?CUM? Sau cand cineva vrea sa incheie o conversatie. Hai pe maine,hai pa hai lasa hai hai hai pa hai lasa hai ca vorbim hai pa...e clar omul asta prinde 100 km viteza. Imi place istoria. Cand eram in clasele mici eram foarte entuziasmat ca aveam sa invat despre daci. In prima zi, am deschis emotionat cartea si asta-i prima fraza pe care am citit-o. "Cand mergeau la lupta, DACII nu se temeau decat de un singur lucru, sa nu le cada cerul in cap!" Nu am inteles nimic atunci. Insa acum, acum incep sa inteleg. Principala indeletnicire a dacilor era cresterea vitei de vie. Care face struguri. Din care se face vinul. Ei, cat vin poti sa bei, sa simti ca-ti cade cerul in cap? Imi si inchipui o capetenie daca stand pe o buturuga cu o carafa in mana, beat mort, observand armata romana care se indrepta spre el efectiv intunecand orizontul. Dacul "Vine ploaia "sughit" vne cu foalte multi stlopi,si cu foarte multi cai....Aaaa nu asta nu e ploaia, astia sunt romanii deghizati in ploaie" Si alearga repede la imparat sa-i spuna. "Maria Ta maria TA, suntem atacalatti...!" Decebal "Poftim?" Dacul "Maria Ta maria Ta, suntem atacalalltatii.!" Ne intelegand ce vrea sa spuna Decebal ii cere celui mai de incredere sfetnic sa-i traduca. "Ce a spus?" Sfetnicul "A ziz ca suntem atacaaaati!" Decebal atunci ii stange pe toti. "Soldatii mei, vin vremuri grele, la noapte odihniti-va, mancati si fara VIN!" Si atunci capetenia ostirii le vorbeste. "Bai, ati auzit ce a spus maria sa asa ca TU..(DA!) du-te si prinde un mistret, si tu (DA!) adu' vinul!" Si unul din ei pleaca dupa mistret. "Mistretuuuu! Mistretuuu! (trage aer in piept ca si cum ar vrea sa tipe, insa vorbeste si mai incet) mistretuuu!" Si dodata ii apare un lup in fata "Haha mistretuu, am sa te omor cu sulita aceasta, HA! zzzZZZZzzzZZZZzzzZZZ Adoarme! Se face dimineata, se trezeste omul nostru cu mistretu "Vai de mine, vai de mine e dimineata, vai de mine nu am dus mancarea, vai de mine incepe luptaaaa!" Si alearga la marginea paduri, unde se intalneste cu colegii lui. Unul din ei, beat ii spune "Pai bine ma nenorocitule, am murit de foame, abia am putut dormi, mai bine prindeai si tu un VIEZURE, l-am fi mancat cu mazare!" Atunci omul nostru observa lupul infipt in sulita "Nu mai beau, jur pe Zamolxe ca nu mai beau in viata meaaa." Doar Decebal privea totul cu subinteles. "Hmm, desteptul dac, nu-i o idee rea. SUPER TAAAARE!" Deodata apare deasupra ostirii un nor rosiatic, se deschide ca prin fum apare capul lui Zgorilo, tatal lui Decebal. "Fihiule...nu-i a bine... nu e bine... (fffsssss...) de la mazare. Ati lasat lupoaica fara sot. Ati lasat pe RIDUS si RACTUS, nuuu.. pe Romulus si Rembulus, nuu.. pe Rocky si Rembo... ..nuuu.... I-ATI LASAT FARA TATA!!!!. Atunci Decebal se ridica de pe tron. "Oamenii mei, astazi vom pierii cu toti, insa ascultati-ma pe mine, peste 2000 de ani, peste 2000 de ani.. PESTE 2000 de ani se va auzi o voce, care va povestii toate acestea, la DARK (ostirea nimic) Mark oooooooooooo. Sper ca v-a placut. copyright pentru Adrian Cucu. ![]() |
|||
14 Sep 2010, 11:47
|||
|
|||
Mie una mi-a placut.. a fost funny.
Mai ales partea cu ''Ati lasat pe RIDUS si RACTUS, nuuu.. pe Romulus si Rembulus, nuu.. pe Rocky si Rembo''.. =)) You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
14 Sep 2010, 14:42
|||
|
|||
Interesant. Mie chiar mi-a placut , e SUPER TAAAAREE ( ) si funny.
"Oamenii mei, astazi vom pierii cu toti, insa ascultati-ma pe mine, peste 2000 de ani, peste 2000 de ani.. PESTE 2000 de ani se va auzi o voce, care va povestii toate acestea, la DARK (ostirea nimic) Mark oooooooooooo. Multumim ca ne-ai povestit atunci. ![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
15 Sep 2010, 07:38
|||
|
|||
E foarte tare
Scuze ca am citit abia acum Sper sa mai scrii chestii de genul - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
27 Sep 2010, 19:31
|||
|
|||
Sa mai scrii din astea![img]/users/2212/45/60/95/smiles/580267.gif[/img][img]/users/2212/45/60/95/smiles/75091.gif[/img]
Chiar a fost haios![img]/users/2212/45/60/95/smiles/83214.gif[/img] ![]() |
|||
27 Sep 2010, 22:37
|||
|
|||
No deci prea bestiala am ras cu lacrimi
cel mai mult mi-a placut asta Quote:"Fihiule...nu-i a bine... nu e bine... (fffsssss...) de la mazare. Ati lasat lupoaica fara sot. Ati lasat pe RIDUS si RACTUS, nuuu.. pe Romulus si Rembulus, nuu.. pe Rocky si Rembo... ..nuuu.... I-ATI LASAT FARA TATA!!!!.prea penal sa mai scrii d'astea ca sunt suuper ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|