Hairstyle
12 Sep 2007, 20:54
Cum sa te tunzi ca sa-ti stea bine? Ce balsam sau sampon e ideal pentru tine? Cum arata parul tau de obicei? Care sunt coafurile tale preferate?
Toate astea se discuta aici...
Eu una ma voi tunde maine ( yeeee ) sper sa-mi stea bine...
Ca tipa asta am sa ma tund : http://img337.imageshack.us/img337/8615/...amacn3.jpg
I love her hairstyle

[Image: 1ob09g.jpg][Image: o53hoi.jpg]

So would you rather live out a lie than live wondering
How the fire feels while burning?
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
12 Sep 2007, 21:03
Eu de obicei imi las parul pe spate, dar mereu se incalceste, se destrama la varfuri etc. Si e cam enervant, k toata vara l-am indurat pt k mie mi se pare k imi sta oribil cu parul strans dar imi este cald cu el. Si in viata mea m-am tuns de doua ori: odata cand eram mica, la 4 ani, si a doua oara in clasa intai l-am tuns pana la umeri k imi placea acest stil dar dupa doua luni am inceput sa tanjesc dupa parul meu lung. Si l-am lasat sa creasca si acum incepui sa ma enervez din nou si cred k il tund... dar in fine il tin pe spate. Parul meu, atat de idiot si care sta doar cum vrea el, totusi imi place la nebunie dar ma enerveaza deci suntem intr-o lupta continua.
12 Sep 2007, 21:03
Poy eo am paru tuns in scari...trece cu vreo1.5 cm de umar... am breton... shi ashi vrea ca bretonul sa imi creasca in stil manga...un pic peste ochi...
Parul meu e brunet...Inainte nu aveam mai deloc matreatza dar akum am moolta...poy ce mai pot sa sp...

P.S. pt Julia: vreau sa te anuntz ca dak te tunzi ashea nu are cum sa aiba forma din poza doar dak te dai cu kilometri de gel shi nu pt moolt timp... shi in rest o satzi stea mai intins...

EDIT by Julia : Hahah...la cat de cret e parul meu, ma indoiesc Lol in plus, o sa-ncerc sa-mi " infoi" parul, uscandu-ma dupa spalare cu capul in jos...
Desigur, importanta e forma de baza, vreau sa semene macar 95% cu poza Smile
13 Sep 2007, 10:45
Toata lumea crede ca eu am un par simplu... ne tuns in scari nimic! Normal! Offf!!! Si defapt eu il am tuns in scari si chiar se vede asta... doar ca nu stiu de ce nimeni nu observa. Am si un breton in partea dreapta. Eu am parul ondulat si asta imi place... sau poate nuh! Este foarte greu de pieptanat...

[Image: lalalax.png]

I have no plans, only ideas. No problems with anybody and too much

imagination; so I leisurely explore days and nights and some smiles.
13 Sep 2007, 11:58
Pai eu am avut o lupta crancena cu parul meu inainte.Statea numai cum vroia el.Dar dupa ce am inceput sa ma vopsesc a inceput sa ma asculte.Si pt matreata eu va sfatuiesc sa folositi head&soulders.Merge de prima data.Scapi imadiat de matreata.Eu ma tund destul de des sa zic asa.Nu imi place parul lung.De obicei il tin un pic mai lung de umeri.Nu suport sa-l tin mai mult de 2 luni in aceasi stare.Imi schimb mereu coafurile.Deci nu pot sa va zic in detaliu.De exemplu momentan mi-am lasat betonul sa creasca si l-am pus pe o parte(ceva in stil emo) si e tuns in scari.Nush cat o sa mai stau cu el ca am vazut intr-o revista ceva klumeaHappywide

"Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
13 Sep 2007, 15:17
blabla:-j
16 Sep 2007, 14:30
Mie mi se ingrasa parul una doua. Adik kiar m sek!! In 3 zile, parul meu arata de park mi-as fi turnat ulei AngryAngryAngry....si trebe sa ma spal p cap odata la doua zile...Parul meu il am...hmm poi momentan...am in fata parul lung si in spate mai scurt...Happywide si am suvite roscate...WhistleWhistleWhistle..sincer imi place la nebunie, dar vreau sa mi-l schimb

If you love her, you'll let her go.
I'll wait for you...
[Image: tumblrmbpe5yf4cr1rafbq6.gif]
"If the innocent are unjust, I'd rather be counted among the guilty."

Visit this user's website Find all posts by this user
18 Sep 2007, 13:17
parul meu e blond si lung cam pana la umeri sau poate mai mult...si enervant!!!trebuie sa il aranjez toata ziua!offf
22 Sep 2007, 14:39
Ahh..ok.. mi-am facut curaj...ca sa va arat cum imi sta..
Oke.. LOOK : http://img227.imageshack.us/img227/9043/...015ia9.jpg

[Image: 1ob09g.jpg][Image: o53hoi.jpg]

So would you rather live out a lie than live wondering
How the fire feels while burning?
22 Sep 2007, 19:56
waw...itzi sta sooper bn...