Parerea despre membrii
|
25 Aug 2010, 11:13
|||
|
|||
Hey, acum sunt Ronnie
Oricum, esti foarte draguta, ca majoritatea persoanelor de pe forum. Imi pare sincer rau ca nu am mai facut rp impreuna, dar presimt ca o sa facem unul in curand. Imi place tipa de la avatar (am folosit-o si eu pe alt forum RPG ) Whatever, esti foarte simpatica si sunt putin suparata ca nu te cunosc mai bine. my momma { raised } me a prophet
|
|||
25 Aug 2010, 11:17
|||
|
|||
Ronnie
imi place atat de mult numele asta pai..pot spune ca esti cea mai tare viperina pe care o cunosc..si imi place mult felul in care iti transcrii sentimentele n rpg'uri..chiar si in fic'uri..sper sa ne cunoastem totusi mai bine, sa vb pe mess, am vazut ca m'ai adaugat in lista dar aseara am iesit ronnie a mea |
|||
15 Sep 2010, 15:13
|||
|
|||
Bell
![]() Stii ca stiu ca esti foarte de treaba ![]() ![]() Si ce sa mai zic de tine Hmm .. Daca imi vine inspiratia ![]() ![]() Nu ezitati ! De la Zonko sa cumparati ! ![]() ~Cercetasii sunt cei mai tari ![]() |
|||
15 Sep 2010, 15:20
|||
|
|||
Ashlyn te stiu de la rpg'ul cu "Spre un nou acasa" si mi'ai parut de treaba din prima si chiar esti de treaba, nu te cunosc prea bine, dar imi pari foarte OK
![]() |
|||
15 Sep 2010, 15:28
|||
|
|||
Aliice
![]() ![]() ![]() ![]() Nu ezitati ! De la Zonko sa cumparati ! ![]() ~Cercetasii sunt cei mai tari ![]() |
|||
15 Sep 2010, 15:30
|||
|
|||
Ashlyn
colega mea de camera si compartiment esti foarte de treaba..si te pricepi la rpg |
|||
15 Sep 2010, 15:46
|||
|
|||
Bell...Bellyshor
Pai ma inteleg chiar bine cu tine. Sincer , iti ador rpg-urile si fic-urile...si mereu ai fost asa primitoare si prietenoasa (si nu numai calitatile astea) cu membrii forumului , cu mine si cu cei noi-veniti , iar asta e ceva de admirat. Clar , ar fii prea multe de spus , dar numai trancanesc aici , ca va plictisesc... ![]() ![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
15 Sep 2010, 16:05
|||
|
|||
helena
pastaia esti foarte foarte de treaba si primitoare si imi plac rpg'urile tale si tot sunt de parere ca ar trebui sa te apuci de un fic esti una din cele mai bune prietene pe care mi le'am facut de cand am ajuns pe acest forum |
|||
15 Sep 2010, 19:40
|||
|
|||
Bell Bellyshor a mea esti pentru mine una din cele mai bune prietene pe care le am si pe care mi le'am facut pe forum, esti boboaca la fel ca mine esti foarte de treaba, altruista, amuzanta, gata oricand sa renunti la ce te preocupa ca sa iti vezi prietenii fericiti si asta e o calitate de admirat si esti foarte talentata, atat la rpg'uri, cat si la fic'uri scrii foarte frumos, si chiar ar trebui sa te faci scriitoare
stii ca te iubesc ![]() |
|||
15 Sep 2010, 19:47
|||
|
|||
alice, yeeeeeeey, esti foarte de treaba si te comporti frumos cu toata lumea.
daca cineva a ajutat pe altcineva, atunci acea persoana se numeste ori bell, ori alice iubesc faptul ca ai moralul ridicat mai tot timpul ![]() esti printre cele mai bune rpgiste si te admir pentru asta my momma { raised } me a prophet
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Parerea despre membri | Bell Evans | 188 | 42,188 |
31 Jan 2013, 11:11 Last Post: Agnes Marie Lovel |
|
Ce crezi tu despre forum ? | Raizen Isildur | 3 | 2,158 |
10 Feb 2012, 09:15 Last Post: Isabella River |
|