Parerea despre membrii
|
15 Sep 2010, 19:49
|||
|
|||
Ronnie ce ma bucur ca ai mai trecut si tu pe aici iti multumesc enorm ca m'ai comparat cu Bell dar nu ii ajung nici la degetul mic
ar trebui sa'mi zic si in scris parerea care o am despre tine pai, esti foarte de treaba, una din cele mai tari viperine imi plac rpg'urile tale, mai multe decat ale mele si esti si tu mereu binedispusa ![]() |
|||
15 Sep 2010, 20:04
|||
|
|||
Alice...Al a noastra
Sa mai spun ca si tu esti o persoana demna de admirat? Da , esti. Si mai esti si una dintre prietenele bune pe care mi le-am facut aici. Si cat despre ficurile si rpg-urile tale , imi plac la nebunie. Ador cum scrii Bineinteles...asta atunci cand mai pui un next , mai postezi la rpg din ani in paste.. ![]() Oricum , luv ya. ![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
15 Sep 2010, 20:18
|||
|
|||
Helenaaa. Pastaia.
Pai esti o tipa super de ftreaba, sociabila, draguta. Sa nu mai spun ca imi placea statusul tau.. ''I'm so happy! Fuck you all!'' Si esti foarte activa pe forum, la RPG.. Tine-o tot asa. ![]() You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
15 Sep 2010, 20:24
|||
|
|||
issa
fasola sis a mea, si uu'itoare si tot meniul esti foarte de treaba si imi plac fic'urile tale |
|||
15 Sep 2010, 20:31
|||
|
|||
Bell. Bell a meeeaaa.
Sis si uu-itoare si fasola si.. da, tot meniul. Esti foarte de treaba, draguta imi place sa fac RPG cu tine si.. doar esti sora mea, normal. ![]() You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
15 Sep 2010, 21:32
|||
|
|||
Isa
Stii cat de mult te iubesc . Cel mai mult apreciez la tine sinceritatea si intelegerea . Ce m'as face eu fara tine ? ![]() - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
15 Sep 2010, 21:40
|||
|
|||
Bella una din cele mai bune prietene care mi le'am facut pe forum nu vorbim noi prea des dar si cand vorbim imi face mare placere ai simtul umorului, esti o persoana extraordinara, mai mereu bine dispusa, iar daca esti vreodata trista nu lasi asta sa iti intristeze si prietenii esti foarte talentata si mi'ar placea sa scrii la ficuri mai des
si pe tine te iubesc ![]() |
|||
15 Sep 2010, 21:59
|||
|
|||
Multumesc foarte mult , Alice .
Chiar nu ma asteptam la asta Apreciez la tine faptul ca esti mereu binedispusa , sau cel putin , asa pari . Imi place ca faci tot posibilul sa ii ajuti pe altii si ca esti mereu binevoitoare cu membrii noi . Esti o prietena foarte buna ![]() - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
15 Sep 2010, 22:39
|||
|
|||
Bella...cat de ciudat ma simt cand nu mai este scris numele tau cu rosu :-s
Este foarte bine sa te avem pe forumul nostru, ca multi alti membri, si am facut cateva RPGuri impreuna. Nu te cunosc cum te cunosc alte persoane minunate de pe acest forum, dar pot spune ca ma bucura prezenta ta foarte mult . Va rog nu scrieti replicile personajului meu
|
|||
17 Sep 2010, 21:33
|||
|
|||
Aimi >
![]() ![]() Nu te cunosc foarte bine, dar pari o fata devotata, destul de serioasa, dar si foarte de treaba si simpatica. > ![]() [ Mary Mystery ]
![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Parerea despre membri | Bell Evans | 188 | 42,169 |
31 Jan 2013, 11:11 Last Post: Agnes Marie Lovel |
|
Ce crezi tu despre forum ? | Raizen Isildur | 3 | 2,156 |
10 Feb 2012, 09:15 Last Post: Isabella River |
|