Invatand in fiecare zi...
|
18 Sep 2010, 11:18
|||
|
|||
Astazi am invatat ca desi nu te pot intelege prietenii cei mai apropiati.. tot exista cineva care sa o faca. [thanks.. >
![]() You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
18 Sep 2010, 13:02
|||
|
|||
Azi am invatat cat de adevarat e citatul asta:
"Friends are like stars. You can't always see them, but you always know they're there" Si am invatat sa'mi apreciez mai mult prietenii, daca se poate mai mult ![]() ![]() |
|||
18 Sep 2010, 14:55
|||
|
|||
Astazi am invatat ca trebuie sa lupt orice s-ar intampla si ca asa ar trebuii sa faca toata lumea!
![]() |
|||
18 Sep 2010, 15:02
|||
|
|||
Astazi am invatat ca poti mentine o prietenie , chiar daca este la distanta .
- Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
18 Sep 2010, 15:51
|||
|
|||
Azi am invatat ca mai bine e sa fii singuri la parinti.
Serios =)) ![]() Nu ezitati ! De la Zonko sa cumparati ! ![]() ~Cercetasii sunt cei mai tari ![]() |
|||
18 Sep 2010, 16:13
|||
|
|||
Astazi am invatat ca pentru a vedea curcubeul , trebuie sa suporti ploaia. ( xD)
![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
18 Sep 2010, 19:08
|||
|
|||
Astazi am invatat ca poti pierde totul in doar o secunda.. Dar.. macar stii ca ti-ai facut datoria.. :- ??
![]() You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
18 Sep 2010, 19:37
|||
|
|||
Astazi am invatat capitalele Africii... glumesc glumesc
Am invatat ca atunci cand vrei, reusesti Opusul iubirii e indiferenta, nu ura. Daca ma urasti, inseamna ca inca iti mai pasa
de mine si ca eu pot sa te modelez cum vreau. ![]() |
|||
18 Sep 2010, 19:46
|||
|
|||
Azi am invatat sa ma bucur de ce am. Altii sufera mai mult.
Va rog nu scrieti replicile personajului meu
|
|||
18 Sep 2010, 19:47
|||
|
|||
Azi am invatat ca trebuie sa cedezi, atunci cand sufletul iti spune s-o faci.
Katerina Ann. Petrova ![]() ~ Ashlyn Meester ~ ![]() ![]() ![]() Dee ..., vreau sa rulez usor, sa visez, sa fumez ... --Ti me pravis da mechtaya, ti me pravis da se chuvstvat dite -- |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|