Materia preferata.
|
18 Sep 2010, 17:27
|||
|
|||
dap
mai ales ca dau la medicina, imi trebuie anatomie, genetica si chimie |
|||
18 Sep 2010, 17:36
|||
|
|||
Uuu , Bellyshor
Suntem vreo 7 in clasa care vrem sa dam la medicina. Si...de-abia astept sa fac anatomia , desi incepem fix cu un capitol cam...mda. Si a fost o faza dura in clasa cand ne-a zis profa ca unul dintre noi va trebui sa doneze sange Toti s-au facut albi si palizi la fata de parca le-a spus ca maine ii asteapta d-soara cu coasa in curtea scolii. Ah da , si mai detest geografia. Dude , e prea boring and useless. Nu astept ora decat pentru revista Terra. ![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
18 Sep 2010, 17:45
|||
|
|||
Haha =]]]. Si eu primesc revista Terra
Mda, e cam nasol pentru mine, pentru ca dira este profa de geogra, este foarte severa, si vrea sa stim de 10, si la ea ca sa stim de 10, trebuie sa invatam timp de 3 zile .. Imi placea mai mult cand o aveam dira pe profa de engleza ![]() # Today, we speak americano :> |
|||
18 Sep 2010, 17:47
|||
|
|||
Si la noi e la fel, Ashton.
Dira e tare tare severa, si tot profa de geogra :-<.. Whatever .. Anul asta o sa trebuiasca sa invat mai mult, pentru ca vin examenel, si trebuie sa intru in a9a la un liceu calumea ![]() ![]() Nu ezitati ! De la Zonko sa cumparati ! ![]() ~Cercetasii sunt cei mai tari ![]() |
|||
18 Sep 2010, 20:05
|||
|
|||
diriga mea e tot profa de geografie
eu ador geografia... si cred ca sunt singura dintre toate persoanele pe care le cunosc o ador pentru ca pur si simplu ador lumea in care traim si as vrea sa o pot vizita pe toata dar stiu ca asta nu se va intampla niciodata. invatand chestii despre locurile in care nam fost si nam sa fiu niciodata ma face sa ma simt mai apropiata de ele am fost si la olimpiada de geografie unde am luat locul 21 pe tara la nivel de clasa a 9-a Ca materie detest sportul..... toata lumea cand ma vede ca is inalta si slaba crede ca imi place foarte mult sportul..... eu defapt il urasc. nu fac nici un sport si no sa fac niciodata.... mai fac miscare pe acasa, imi place sa ma plimb deci nu sunt tottal sedentarista.... da nu imi place sa ma puna cineva sa fac tumbe si tot felul de alte chestii pentru nota cel mai mult detest la faptul ca trebuie sa merg la scoala faptul ca trebuie sa ma trezesc la ora 6 in fiecare dimineata, asta ma seaca de puteri Opusul iubirii e indiferenta, nu ura. Daca ma urasti, inseamna ca inca iti mai pasa
de mine si ca eu pot sa te modelez cum vreau. ![]() |
|||
18 Sep 2010, 21:02
|||
|
|||
Mie nu ca nu-mi place. Imi place geografia, dar pana la o limita. Nu invat cu scarba, ca la alte materii. Imi place, doar ca e destul de grea. Am mare noroc ca am memorie vizuala, si imaginea hartii imi ramane impregnata in minte, daca ma uit timp de cateva minute atenta.
![]() Nu ezitati ! De la Zonko sa cumparati ! ![]() ~Cercetasii sunt cei mai tari ![]() |
|||
18 Sep 2010, 21:05
|||
|
|||
Hmm.. materia mea preferata ?
Nu stiu daca pot sa aleg dar.. Chimia. O ador. Mi-am pastrat media 10 si nu am probleme deloc cand vine vorba de formule, exercitii, teorie.. Si limbile straine imi plac mult. Mai ales engleza. 8-> Desi imi place foarte mult si franceza [ca na.. stiu si italiana ![]() Intr-un timp imi placea biologia.. dar m-am cam lasat. Si istoria imi place mult. Dar parca mai tare e chimia. ![]() You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
18 Sep 2010, 21:10
|||
|
|||
Chimia ? .. La chimie ma pricep numai la formule, daca ma pui la restul, sau ceva sa iti spun teorie, sunt V-A-R-Z-A
![]() ![]() Nu ezitati ! De la Zonko sa cumparati ! ![]() ~Cercetasii sunt cei mai tari ![]() |
|||
18 Sep 2010, 21:15
|||
|
|||
Ah, eu nu.
Mi-a placut sa invat la chimie din clasa a 7-a. Mi se pare ca e o materie foarte interesanta. 8-> You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
18 Sep 2010, 21:23
|||
|
|||
Da..si mie mi-ar placea daca nu am avea profa o baba care nu ne preda nimic. Noi doar copiem din manuale, o pagina 2. Si cand deschide gura, e groaznica. Parca ar fi robot. Si vorbeste numai de manuale. Nu sunt manuale in toata scoala, vai de mine, si de mine...ma doare in cot
Va rog nu scrieti replicile personajului meu
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Jucaria preferata | Lyra Dust | 10 | 2,443 |
12 Dec 2010, 13:53 Last Post: Ashlyn Meester |