O noua slujitoare a partii intunecate
|
18 Sep 2010, 22:16
|||
|
|||
De abia astept.
Poate facem maine un Rpg . P.S. : Accepta'mi cererea de prietenie ![]() - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
18 Sep 2010, 22:59
|||
|
|||
Eu asteptam ca tu sa mi-o acceptzi , pe contul Victoria
Wtf ? ![]() ![]() Nu ezitati ! De la Zonko sa cumparati ! ![]() ~Cercetasii sunt cei mai tari ![]() |
|||
19 Sep 2010, 03:13
|||
|
|||
>
![]() Imi place foarte mult descrierea Victoriei si sa stii ca te-ai gandit bine facandu-i o sora lui Ashlyn, numai ca probabil o sa-ti fie greu sa intrii pe ambele conturi Whatever... Din cate imi dau seama vrei ca Victoria sa fie exact opusul lui Ashlyn (ma refer psihic) Si eu pe Ashlyn o prefer mai mult ![]() Now, it's my turn
![]() ![]() ... to torture you. |
|||
19 Sep 2010, 09:20
|||
|
|||
Asa .
Bine ca acum te am la prieteni ![]() - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
19 Sep 2010, 12:39
|||
|
|||
Vad ca toti o preferati pe Ashlyn
![]() Si eu tin mai mult la ea, decat la Victoria.. Am facut-o pe Ash mai decat Vicky =))) Glumesc, glumesc:-j. Normal ca cei de partea binelui o vor prefera pe Ash ![]() ![]() Nu ezitati ! De la Zonko sa cumparati ! ![]() ~Cercetasii sunt cei mai tari ![]() |
|||
19 Sep 2010, 12:45
|||
|
|||
Mie imi plac de amandoua doar sunt surori... Fiecare are o personalitate proprie... Dar tot de Ashlyn imi place mai mult :>...
![]() Hayley Megan Alden |
|||
19 Sep 2010, 12:48
|||
|
|||
Stiam eu Ashlyn asta
![]() ![]() Nu ezitati ! De la Zonko sa cumparati ! ![]() ~Cercetasii sunt cei mai tari ![]() |
|||
19 Sep 2010, 14:13
|||
|
|||
Imi place foarte mult descrierea!>
![]() Si eu o prefer pe Ash...Ea e verisoara mea ![]() ![]() |
|||
19 Sep 2010, 14:19
|||
|
|||
Dap ; )) Si Victoria e doar sora' malefica Tuturor va place mai mult Ash O jigniti pe Vicky
![]() Nu ezitati ! De la Zonko sa cumparati ! ![]() ~Cercetasii sunt cei mai tari ![]() |
|||
19 Sep 2010, 14:28
|||
|
|||
Mie imi place si de Vicky, stai linistita ador chestiile intunecate
![]() Hayley Megan Alden |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |