Materia preferata.
|
18 Sep 2010, 21:34
|||
|
|||
Cine e tare la Chimie ?
Am fost la concurs cu Desiree si am luat amandoua mentiune [ uh . iertati'ma ] Ma simt mandra Cred ca totusi nu am o materie preferata . Imi plac mai mult , cum ar fi : ~ Limba Romana ~ Engleza ~ Chimia ~ Biologia ~ Istoria ~ Franceza - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
18 Sep 2010, 22:09
|||
|
|||
Materia mea preferata este de departe Engleza imi place si materia in sine, si imi placea si mai mult ca o faceam la scoala cu diriga iar profa care o am acum la liceu pare foarte de treaba si parca vad ca o sa'mi placa in continuare orele de engleza. Iar imediat dupa e muzica, ca ma stiti pe mine, sunt pasionata si de muzica, de chitara, si ma si pricep ca am facut teorie la scoala de arte. Si, o materie care nu pot sa zic ca imi place dar ma pricep si chiar inteleg si eu ceva, chiar daca e foarte grea, este chimia am mancat in timpul scolii chimie pe paine, dar acum stii si formule, si probleme, si stiu si cateva mase atomice de pe tabelul ala am invatat atat de mult si am facut atat de multe probleme incat mi'au ramas in cap
![]() |
|||
18 Sep 2010, 22:16
|||
|
|||
Ah.. mesele atomice si numerele de masa. Alea le stim majoritatea din clasa pe de rost.
Cred ca cel mai mult imi place la chimie sa scriu formule si sa le spun felul.. [oxizi, acizi, baze sau saruri ![]() You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
18 Sep 2010, 22:19
|||
|
|||
Isabella Isildur Wrote:Ah.. mesele atomiceMasele scz de off voi in cls a 7a deja ati facut categoriile de substante tin mint cat am stat sa invat toate prorpietetile chimice ale acizilor, si ca acid+baza=apa+saruri asta e prima care mi'a ramas in cap de la lectia cu bazele si nu o sa o uit cate zile o sa am din nou, scz ca vorbesc despre chimie ![]() |
|||
18 Sep 2010, 22:25
|||
|
|||
Mhh, greseala mea. [dau vina pe tastatura. --> B-( [Stie Adrimo. =))]
Asa, revenind la subiect.. Da, le-am facut.. Eu stateam in fiecare pauza inainte de ora de chimie anul trecut si repetam, impreuna cu majoritatea din clasa. Si retineam tot de obicei. Sau formula acidului sulfuric. [H2SO4] N-o s-o uit niciodata. Anul trecut, multi din clasa o tot uitau.. asa ca profa le-a dat s-o scrie de 20 ori. [n-am fost printre ei :-)] Dar am retinut-o numai vazand-o pe colega-mea de banca scriind. ![]() You run. I con.
|
|||
18 Sep 2010, 22:28
|||
|
|||
cea mai grea formula pe care nu o stia aproape nimeni in clasa si eu o stiu si acum, este cea a carbonatului de amoniu, sau praful de copt [(NH4)2CO3] si acidul sulfuric e usoara dar cand ne punea sa denumim sarurile dupa radicalul acid si metalele component, cu terminatiile alea dar mie mi se parea foarte usor
![]() |
|||
18 Sep 2010, 22:30
|||
|
|||
Nu e grea deloc cea a prafului de copt. O.o
Eu o stiam anul trecut foarte bine. O.o Si acum la fel. ![]() You run. I con.
|
|||
18 Sep 2010, 22:32
|||
|
|||
Ahh, Isa Mi-ai adus amintede clasa a5a, in care am avut de 300 de ori sa scriu pe hartie ''Nu am voie sa ma dau cu strugurel in timpul ori'' =))))
![]() Nu ezitati ! De la Zonko sa cumparati ! ![]() ~Cercetasii sunt cei mai tari ![]() |
|||
18 Sep 2010, 22:33
|||
|
|||
Pai si eu tot in clasa a 7a am invatat'o ; )) si pe langa asta ne'a dat proful o lista de vreo 4 pagini de caiet studentesc si stiam cam 2 pagini jumate 3 de acolo ; )) si noi, in clasa ziceam formulele ca pe poezie, pe litere, pe cand in fata profului trebuia sa spunem numele elemntului ca daca te auzea cu "H2SO4" in loc de "Hidrogen 2 sulf oxigen 4" se enerva, te trecea la loc si iti punea 3 :- SS asa ca trebuia sa fim precauti
![]() |
|||
18 Sep 2010, 22:39
|||
|
|||
Noua nu ne-a dat nicio pagina cu formule de invatat. O.o
Le-am invatat pe parcurs, mai ales cand ne spunea profa o formula de exemplu.. azotat de magneziu sau orice altceva.. si noi scriam pe tabla. ; )) Cred ca imi place mult si datorita profei. 8-> E una super de treaba. Si asa se adevereste si faptul ca destul de mult conteaza si ce fel de caracter si mod de predare are profesorul. ![]() You run. I con.
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Jucaria preferata | Lyra Dust | 10 | 2,443 |
12 Dec 2010, 13:53 Last Post: Ashlyn Meester |