Melodia dupa care esti nebun
|
19 Sep 2010, 15:26
|||
|
|||
Helena D. Rose Wrote:Paramore - The Only Exceptionvaiii, helena... Ah, cat o iubesc... B.O.B. Ft Hayley Williams ft Eminem- airoplanes (part II) ![]() Hayley Megan Alden |
|||
19 Sep 2010, 17:05
|||
|
|||
Cheryl Cole - Parachute
![]() Nu faceti power-play cu personajul meu |
|||
19 Sep 2010, 17:06
|||
|
|||
Luna Slytherin Wrote:Cheryl Cole - Parachute O ador Cheryl Cole - Fight for this love ![]() ![]() Nu ezitati ! De la Zonko sa cumparati ! ![]() ~Cercetasii sunt cei mai tari ![]() |
|||
19 Sep 2010, 17:09
|||
|
|||
Ah, va rog eu mult sa nu mai ziceti de Cheryl Cole, ca ma dor urechile cand aud vreo melodie de-a ei
![]() Hayley Megan Alden |
|||
19 Sep 2010, 17:58
|||
|
|||
Hayley Andrews Wrote:Ah, va rog eu mult sa nu mai ziceti de Cheryl Cole, ca ma dor urechile cand aud vreo melodie de-a ei X_X Aici fiecare are dreptul la propria opinie. Nu trebuie noi sa nu postam despre Cheryl Cole, doar pt ca tie nu-ti place.Poti sa dai back sau X in caz ca te deranjeaza ceva ..Si scuze ca am devit de la subiect .. Alta melodie care-mi place : Florin Chilian - 10 ![]() ![]() Nu ezitati ! De la Zonko sa cumparati ! ![]() ~Cercetasii sunt cei mai tari ![]() |
|||
19 Sep 2010, 18:02
|||
|
|||
Saving Abel - Addicted
P.s: Deschizatoarea de pagini ![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
19 Sep 2010, 18:19
|||
|
|||
Ashlyn Meester Wrote:Hayley Andrews Wrote:Ah, va rog eu mult sa nu mai ziceti de Cheryl Cole, ca ma dor urechile cand aud vreo melodie de-a ei X_X deci eu n-am zis-o in nume de rau, crede-ma, am vrut doar sa ma exprim asa ca nu-mi place cum canta... Chiar nu vreau sa ma cert acuma... Imi pare rau daca am lasat alta impresie... Chiar imi pare rau... Linkin park ft Jay-Z- numb ![]() Hayley Megan Alden |
|||
19 Sep 2010, 18:24
|||
|
|||
Quote: Linkin park ft Jay-Z- numb N-am auzit de piesa, dar daca canta Jay- Z cred ca e bestiala Aducandu-mi aminte de Jay- Z, mi-am adus aminte de o piesa care-o ador : Beyonce - Upgrade U ![]() ![]() Nu ezitati ! De la Zonko sa cumparati ! ![]() ~Cercetasii sunt cei mai tari ![]() |
|||
19 Sep 2010, 18:51
|||
|
|||
Roxette - Listen to your heart
si varianta Cascada - Listen to your heart e acceasi melodie ... si probabil ca mai sunt variante ![]() Nu faceti power-play cu personajul meu |
|||
19 Sep 2010, 18:58
|||
|
|||
Cascada - When we touch .. asa se numea,nu?
![]() ![]() # Today, we speak americano :> |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|