Provocare pentru suporteri
|
20 Sep 2010, 18:38
|||
|
|||
Creati un banner pentru a va sprijini echipa de Vajthat a Casei voastre.
Premiul I va castiga 50 de puncte pentru casa si 20 de galeoni Premiul II va castiga 30 de puncte pentru casa si 15 galeoni Premiul III va castiga 20 de puncte pentru casa si 10 galeoni Participantii vor castiga 5 puncte pentru casa de unde provin. Membrii juriului: Kennya Isildur, Raizen Isildur Data de incheiere: 25 septembrie. Aveti 5 zile la dispozitie Bafta! "Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
20 Sep 2010, 19:09
|||
|
|||
Lucrarile trebuiesc trimise prin PM?
Si ce dimensiune ar trebui sa aiba bannerul? my momma { raised } me a prophet
|
|||
20 Sep 2010, 19:19
|||
|
|||
Nu, trebuie postate aici.
Iar dimensiunea sa fie de 470 x 150. "Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
20 Sep 2010, 21:21
|||
|
|||
Am facut si eu un banner, dar probabil ca voi castiga doar daca sunt singura care se inscrie
![]() ![]() [stiu ca a trebuit sa tai capul roscatei, dar mi se pare ca asa seamana putin cu un balon-ghiulea] Credit: Textura Viperin Echipa de Vajhat Harry Potter Font Bleeding Cowboys Font my momma { raised } me a prophet
|
|||
20 Sep 2010, 23:05
|||
|
|||
Hei! Am facut si eu ceva
EDIT: Am refacut bannerul. E mai dragut decat primul...zic eu. ![]() Sper sa va placa Va rog nu scrieti replicile personajului meu
|
|||
21 Sep 2010, 08:36
|||
|
|||
Vin si eu cu un banner.^^
![]() Credit goes to: DeviantArt.com Dafont.com ![]() |
|||
21 Sep 2010, 12:38
|||
|
|||
Vine si Sky cu ceva
![]() Sper sa va placa Edit: daca nu trebuia sa semnez, pot sterge Respectã Bãtrâneţea!
![]() "Still round the corner there may wait, A new road or a secret gate." J.R.R. Tolkien always Skynet Barklord. |
|||
25 Sep 2010, 19:44
|||
|
|||
Kennya, s-au implinit 5 zile
PS: Scuze ca par nesuferita ![]() Va rog nu scrieti replicile personajului meu
|
|||
25 Sep 2010, 19:51
|||
|
|||
Mai las deschis si pentru cei care intra doar in weekend.
"Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
03 Oct 2010, 12:54
|||
|
|||
Si dupa acest weekend? Se inchide?
Scuze ca sunt insistent dar nu mai am rabdare. Respectã Bãtrâneţea!
![]() "Still round the corner there may wait, A new road or a secret gate." J.R.R. Tolkien always Skynet Barklord. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|