At the moment
|
20 Sep 2010, 21:49
|||
|
|||
Mood: Tired(:|
Status: "I'm an idiot! ![]() Locaþie: acasa...lol-_-' Mãnânc: nimic Beau: nimic Sunt îmbracat în: pijamale Ascult: cum haraie unitatea centrala ![]() Privesc: stirile ![]() Status mess: "Flory:aloooo Eu: disperata fata asta...i-am dat ignore si inca insista..etc..etc."(prea lung=))) Vb p mess cu: Izzie Vorbesc pe Skype cu: nimeni Status Skype: nope Citesc: nimic Mã gândesc la: ziua de maine ![]() ![]() Dating: nobody Doresc: patul^^=))... Iubesc pe: fasolele mele ![]() Nervos pe: nimeni Urãsc pe: nimeni Îmi lipseºte: Ascovit..a nu asta..nu stiu ![]() Abia aºtept sã: ma intind ca o omida calcata de tren in pat ![]() ![]() |
|||
21 Sep 2010, 07:33
|||
|
|||
Mood: Mor de somn .
Status: I just wanna sing Locaþie: acasa . Mãnânc: - Beau: - Sunt îmbracat în: pijamale Ascult: " One Republic - ( Say ) All I need Privesc: monitorul Status mess: Profu' : Domnisoara , nu te mai uita la mine . Pune mana si scrie . Bianca : Sunteti frumos , domn' profesor . Profu' : Da . Si sunt si insurat . Vb p mess cu: nobody . [ abia am intrat ] Vorbesc pe Skype cu: - Status Skype: - Citesc: " Gazda " Mã gândesc la: ce o sa se intample azi . Dating: ![]() Doresc: sa fie totul ca inainte Iubesc pe: el . Nervos pe: nimeni Urãsc pe: nimeni Îmi lipseºte: Vara . Abia aºtept sã: ma reintalnesc cu prietenii mei . - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
21 Sep 2010, 11:02
|||
|
|||
Mood: In love. 8-> Status: Astazi e sfarsitul.. [Marius Loghin.. :-<] Locaþie: In camera mea. Mãnânc: Nimic. Beau: Ceai de menta. Sunt îmbracat în: Blugi si bluza verde militar. ![]() Ascult: "Boulevard of broken dreams" & "Wake me up when september ends" Privesc: Caietul de romana cu tema facuta. =]]]]] Status mess: Can you lay your life down, so a stranger can live? Can you take what you need, but take less than you give? We live.. We die, cause you can't save every soul.. Vorbesc pe mess cu: Bells. Vorbesc pe Skype cu: --- Status Skype: --- Citesc: Nothing. Mã gândesc la: Ce vreau eu. Dating: --- Doresc: Sa fie aici.. [still..] Iubesc pe: Dragos. Nervos pe: Nothing. Urãsc pe: Something. Îmi lipseºte: Ea. Abia aºtept sã: Trec peste asta.. You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
21 Sep 2010, 14:53
|||
|
|||
Mood: sad [am plans ]
Status: sunt nervoasa si ma simt nedreptatita Locaþie: acasa Mãnânc: nimic, astept sa vina tata ca sa iesim la restaurant Beau: apa Sunt îmbracat în: blugi, tricou Guns N' Roses si un pulover negru Ascult: ACDC - Highway to Hell Privesc: Gata? OK! Status mess: nu am messul deschis Vb p mess cu: - Vorbesc pe Skype cu: - Status Skype: - Citesc: tot Bloody Bones [pfff] Mã gândesc la: cat de aiurea e viata, cand totul maerge bine fii siur ca cev arau se va intampla Dating: nobody. ![]() Doresc: sa inceapa concertul mai repede Iubesc pe: - Nervos pe: putin pe mama Urãsc pe: - Îmi lipseºte: - Abia aºtept sã: merg la Guns my momma { raised } me a prophet
|
|||
21 Sep 2010, 15:03
|||
|
|||
Mood: Sad
Status: I miss u, guys Locaþie: pe scaun Mãnânc: fistic Beau: prigat Sunt îmbracat în: blugi gri, bluza alba, hanorac albastru Ascult: Shinee~Stand by me Privesc: conversatiile vechi de pe mess Status mess: l'am inchis Vb p mess cu: am vb cu Alice Vorbesc pe Skype cu: - Status Skype: Invisible Citesc: Romanul adolescentului miop [tampita rau, nu recomand :|] Mã gândesc la: nimic Dating: - Doresc: sa vina vara Iubesc pe: se stiu ei Nervos pe: profa de logica Urãsc pe: profa de logica Îmi lipseºte: el, ea Abia aºtept sã: ma culc, sunt franta ![]() |
|||
21 Sep 2010, 19:39
|||
|
|||
Mood: Amuzata .
Status: Life is pretty simple . Locaþie: acasa . Mãnânc: - Beau: - Sunt îmbracat în: pijamale Ascult: Gorillaz - Feel Good Inc . Privesc: monitorul Status mess: - Vb p mess cu: Iseult Vorbesc pe Skype cu: - Status Skype: - Citesc: " Gazda " Mã gândesc la: noi . Dating: - Doresc: sa fie totul ca inainte Iubesc pe: el . Nervos pe: nimeni Urãsc pe: nimeni Îmi lipseºte: Vara . Abia aºtept sã: imi fac curaj si sa vorbesc cu el. - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
21 Sep 2010, 20:07
|||
|
|||
Mood: In love. 8-> [Sweety ![]() Status: I'm so fucking happy. Locaþie: In camera mea. Mãnânc: Nimic. Beau: Nimic. Sunt îmbracat în: Colanti si tricou negru. Ascult: "Boulevard of broken dreams" Privesc: Monitorul. Status mess: --- Challange Everything --- Vorbesc pe mess cu: Bells, Issie, Adrimo si Dess [prin statusuri ![]() Vorbesc pe Skype cu: --- Status Skype: --- Citesc: Nothing. Mã gândesc la: Ce vreau eu. Dating: --- Doresc: Sa fie aici.. [still..] Iubesc pe: Dragos. Nervos pe: Nothing. Urãsc pe: Something. Îmi lipseºte: Ea. Abia aºtept sã: Rad si maine la fel ca astazi. ![]() You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
22 Sep 2010, 20:01
|||
|
|||
Mood: Sad
Status: Mi'e dor de tot.. Locaþie: in camera mea Mãnânc: - Beau: suc de morcovi Sunt îmbracat în: pantaloni de pijama si un tricou Ascult: TDG-Pain Privesc: monitorul Status mess: Yo, yo, yo, ma men Vb p mess cu: Nunim Vorbesc pe Skype cu: - Status Skype: - Citesc: Bravo Girl Mã gândesc la: generala.. Dating: - Doresc: sa fie totul ca inainte Iubesc pe: multi [saranghae ![]() Nervos pe: profii idioti Urãsc pe: - Îmi lipseºte: anul trecut Abia aºtept sã: vina vineri |
|||
24 Sep 2010, 08:24
|||
|
|||
Mood: Happy:->
Status: "Would you love a Monsterman? ![]() Locaþie: acasa Mãnânc: nimic ![]() Beau: cafeaua Sunt îmbracat în: bluza violet si pantaloni de trening=)) Ascult: Lordi-Blood Red Sandman:-> Privesc: monitorul Status mess: - Vb p mess cu: Bella Vorbesc pe Skype cu: nimeni Status Skype: - Citesc: - Mã gândesc la: Ell...8-> Dating: - Doresc: multeeee:->=)) Iubesc pe: eee ![]() Nervos pe: nimeni Urãsc pe: nimeni Îmi lipseºte: Shery.... Abia aºtept sã: intre Shery pe mess in seara asta sa vorbim..^^ ![]() |
|||
24 Sep 2010, 08:38
|||
|
|||
Mood: Confused .
Status: - Locaþie: acasa . Mãnânc: - Beau: - Sunt îmbracat în: pijamale Ascult: - Privesc: Vampire Diaries [ ep . 3 ] Status mess: - Vb p mess cu: Isa Vorbesc pe Skype cu: - Status Skype: - Citesc: " Gazda " Mã gândesc la: " noi . " Dating: cu el . Doresc: sa fie totul ca inainte . Iubesc pe: el . Nervos pe: nimeni Urãsc pe: nimeni Îmi lipseºte: Vara . Abia aºtept sã: il vad . - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Site of the moment | Kennya Allen | 31 | 7,312 |
23 Oct 2010, 14:10 Last Post: Luna Slytherin |