- Life -
|
20 Sep 2010, 12:54
|||
|
|||
Bella Cullen Wrote: Da, ea e de fapt inspiratia si opera de arta pe care o fotografiez mai mult. Si eu astept poze cu Baciu. =)) You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
20 Sep 2010, 16:09
|||
|
|||
Doua cuvinte.. Fru-mos Pai behehe Imi place ultima.. ;; ) Dar cum spunea si Bells, toate au ceva special.
![]() ![]() |
|||
20 Sep 2010, 16:33
|||
|
|||
imi plac mult pozele astea le'am vazut in ora de info dar nu am apucat sa comentez ca a inceput profa sa predea imi plac mult ultileme 3, cel putin cea cu inelul e geniala iar cea cu lantiosrul
![]() |
|||
21 Sep 2010, 02:36
|||
|
|||
Thanks, Matty, Alice. ; ))
@Matty.. De ce iti place tie ultima? ;; ) Am gasit cateva poze cu Jenna de pe la 5 luni si le-am editat acum din lipsa de ocupatie si de comn. ![]() - Jenna Vom Cusnir House - ![]() - Foarte atenta - [Text original by Petre.] ![]() - Friends. - ![]() ![]() - Fear. Good fear. - ![]() ![]() - Tired. Sweet and lovely. - ![]() - Ready. - ![]() - Together. - ![]() Unele dintre ele nici nu le-am mai editat.. doar m-am semnat si le-am pus border'ul negru, pentru ca erau perfecte asa cum erau. [Jenna facea totul. ] You run. I con.
|
|||
21 Sep 2010, 09:35
|||
|
|||
Sunt pur si simplu superbe .
Imi place foarte mult ultima Dar oricum . Jennutza rullz \m/ - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
21 Sep 2010, 13:09
|||
|
|||
Thanks, Bells.. Ma bucur ca iti plac.
![]() You run. I con.
|
|||
21 Sep 2010, 13:10
|||
|
|||
Si eu ma bucur ca le'ai pus , tutaa
![]() - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
21 Sep 2010, 15:59
|||
|
|||
Stiu ca n-am mai comentat vreo poza pe aici de ceva timp...dar asta nu inseamna ca n-am urmarit topicul
Sunt super pozele Mai ales cele cu Jenna si cele cu cartea , inima si inelul. ![]() ![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
21 Sep 2010, 16:38
|||
|
|||
Ultima imi place.. pai.. pentru ca..
1. Pe pagina aia, am gasit "tutta" Care seamana cu "tutaa" Deci e normal sa imi placa Poate gasesc si "tamp" si "femeie" si ziua mea va fi perfecta 2. Imi plac ochelarii tai.. ![]() Cat despre cele cu Jennutza.. Ce scumpa e cand doarmeee.. Si pozele cu stapana.. ![]() Gata, a mai ramas o singura persoana pe care trebuie sa o vad dormind.. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
23 Sep 2010, 22:44
|||
|
|||
Thanks, Helena.
Cele cu Jenna mi se par cele mai.. normale. Thanks, Matty.. Mai ales pentru.. explicatii. 1. Aia e o carte in italiana care se numeste "Quoando il cielo si divide" [Cand cerul se divide] si cuvantul "tutta" de acolo inseamna "toata". Deci nu "tuta" 2. Da, si mie imi plac. 8-> Meh, adica ce vrei tu sa spui cu ultima parte? ![]() ![]() N-o sa reusesti asta niciodata.. ![]() ![]() ![]() EDIT LATER: Am mai facut ceva. ![]() You run. I con.
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
and everything inside screams for second life... | Iris Deonne Parker | 133 | 36,098 |
25 Jul 2012, 15:17 Last Post: Vincent Thorbjörn |
|
Moments of liFe in Pics`! | Catherine Baston | 4 | 1,644 |
13 Apr 2011, 17:26 Last Post: Raphael Olivier |