Ce seriale urmariti?
|
16 Aug 2010, 14:58
|||
|
|||
As vrea sa ma apuc de " Heroes " .
Am auzit ca e interesant . ![]() - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
22 Aug 2010, 18:49
|||
|
|||
eu am urmarit Cronicile Frumoasei Luptatoare!
|
|||
04 Sep 2010, 20:04
|||
|
|||
Alice Morris Wrote:am o intrebare, se uita cineva la SNL[satruday night live], pe antena2 vinerea de la 10 park? am vazut reluare azi dimineata si efectiv, mori de ras e un fel de mondenii, varianta americana, doar ca e de 1000 de ori mai amuzant si mai bine realizatEu ma uit , cand prind vre-un episod Mereu mor de ras In ultima vreme am vizionat House M.D. si Criminal Minds...iar la miezul noptii , cand n-am ce face ma mai uit la cele doua episode din Anatomia lui Grey pe tvr1 ![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
18 Sep 2010, 12:32
|||
|
|||
Eu urmaresc in ultimul timp The Tudors.
![]() E genial serialul asta. Il adoooor. Si este in fiecare seara de luni pana joi [cred ![]() Anyway.. Personajele sunt superbe, actiunea e mai complicata, muzica e minunata. De exemplu, uitati soundtrack-ul de la sfarsit aici. E genial. Oricum ma uit la primele episoade acum, din plictiseala. Si mai era un serial tare.. Buffy, the Vampire Slayer. Ma uitam la el cand eram in Italia. Cred ca o sa incep s ama uit din nou si la asta. ![]() You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
21 Sep 2010, 17:47
|||
|
|||
Isa si eu am vazut pe vplay ca este serialu ala, The Tudors, mdaa.. O sa incep sa ma uit cand imi fac timp. Oricum eu ma uit la Vampire Diaries, of course la Gossip Girl
![]() ![]() Nu ezitati ! De la Zonko sa cumparati ! ![]() ~Cercetasii sunt cei mai tari ![]() |
|||
21 Sep 2010, 17:54
|||
|
|||
Si eu am auzit de "The Turdors" , Isa...cica e tare Poate imi voi face timp si pentru el.
Anyway , eu urmaresc momentan Grey's Anatomy ![]() ![]() Si mai nou vizionez Kyle XY. ![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
21 Sep 2010, 18:03
|||
|
|||
Eu pe ceva post la tv ma uitam la Kyle XY, numai la bunica-mea este acel post, sta in alt oras .. E tare serialu
![]() ![]() Nu ezitati ! De la Zonko sa cumparati ! ![]() ~Cercetasii sunt cei mai tari ![]() |
|||
21 Sep 2010, 18:55
|||
|
|||
Now, it's my turn
![]() ![]() ... to torture you. |
|||
15 Oct 2010, 23:16
|||
|
|||
Am inceput mai nou sa urmaresc "Blade".
Eu si vampirii. Am ceva cu asta. O.o E adevarat ca e putin mai sadic serialul, dar imi place. E ceva in genul "Masters of Horror" doar ca.. sunt multi vampiri. You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
16 Oct 2010, 08:54
|||
|
|||
~ Gossip girl
~ Vampire diaries ~ Heroes ~ Grey's anatomy [ thanks , Helena ] ~ Ghost Whisperer - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Seriale | Julieta D. Thibault | 9 | 2,279 |
13 Jan 2013, 00:42 Last Post: Julieta D. Thibault |