Limbi straine
03 Jul 2010, 14:23
Eu merg pe principiul ca.. frate, daca vrei sa-ti placa o materie.. tre' sa-ti placa si proful.
Da' daca proful e un prost care urla sau nu preda, sau preda si e prea serios, sau mai stiu eu ce, cum dracu' sa-ti placa materia respectiva?

Aveam in clasa a 6-a o profa de desen.. wow. O adoram, nu alta. Si mai ales, ca eu desenez destul de bine, mai ales in creion cu zone de umbra, de lumina. etc.
Eh, in a 7-a ne-a adus o proasta care habar n-are nik.
Ma credeti ca eu tot anul n-am mai desenat decat doua desene si ATAT?
N-am mai desenat, pentru ca nu-mi place.. Nu-mi mai place. Nici temele pe care ni le da.. mi se par prostesti. Thinking?
Asta e.. Finna

You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
03 Jul 2010, 14:34
eu nu cred ca ar trebui sa aiba vreo legatura profu cu materia
spre exemplu eu iubesc limba si literatura romana [asa si trebuie ca dor vreau la jurnalism] dar detest orele de romana din cauza unui indiot de profesor care ma enervat la culme toata clasa a noua si o sa ma enerveze pana la sfarsitul liceului
dar eu continui sa invat in continuare chiar daca e un idiot[ sa fi vazut ce fata a facut bou cand im spus ca merg la jurnalism , imi venea sa urc pe pereti ]

Opusul iubirii e indiferenta, nu ura. Daca ma urasti, inseamna ca inca iti mai pasa

de mine si ca eu pot sa te modelez cum vreau.

[Image: Signature_by_AliceMorris.jpg]
Find all posts by this user
03 Jul 2010, 14:43
Exact asa si eu , Sophie.
Iubesc Limba si Literatura Romana , dar profa e aiurea . E atat de plictisitoare , incat as putea dormi non'stop , dar asta nu inseamna ca nu mai trebuie sa imi placa materia in sine .

Oricum , si profa de engleza nu era chiar perfecta , mai ales ca mereu se lua de mine , dar totusi iubesc engleza si am media 10 . Love

- Bella Emily Rose -

There's a white moon hanging in the southern sky,
under the sun rising in the east, but the west wind sings for me.

[Image: fight.png]

I love you , Dess.

03 Jul 2010, 14:45
Nici mie nu-mi place profa de romana. Insa imi place romana in general , in afara de gramatica Ma seaca analizarile alea
Alta materie care nu-mi placea dar imi placea profesorul era Desenul , insa dintr-a sasea am avut alt profesor care nu-mi place. Oircum si asa sunt dezastru la desen =))

[Image: 10zvlg1.jpg]
I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like.
I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind.
Is it over yet? I can't win.
03 Jul 2010, 16:59
nu pot sa spun ca imi place romana, dar ma pricep, in schimb, nu mia placut profa de romana din ultimii 2 ani jumate deloc[sa mentionez ca am avut vreo 4 profesoare ]
profa nu era severa,la vreo doua ore am stat degeaba, in ultimele doua saptamani venea la noi si ne cintreba: ce facem, stam toata ora degeaba sau lucram niste fraze? si noi: mai bine stam doamna dar nu imi placea deloc felul in care preda

Si Sophie, eu nu urasc franceza, imi place franceza, doar ca profa mea de FR e cam ca profa de romana
vine la ora, face prezenta, ne pune pe cativa sa citim lectia, ne pune intrebari din lectie, si ne pune note, cam atat
La sfarsit de an sa gasit sa ne intrebe de nush care verbe, la toate timpurile predate, si vroia sa stim si mmcp-ul, dar nici nu nil predase
oricum, am invatat franceza cu Finichiu cum ai invatat u mate intr'a 8a cu Bodiu

[Image: 2igkmd1.png]
21 Sep 2010, 20:32
Deeeci, incep cu bulgara, pentru ca stiu bulgara aproape la perfectie, sunt jumate romanca,jumate bugaritza si ador limba Love, stiu si sarba putin-putin, englezaaaaa , germana 8-|, dar o urasc, dupa 3 ani, am inceput sa stiu destul cat sa-mi ajunga Finna, spaniola ..Si abia astept sa invat Latina anul asta
Si as vrea sa stiu :Franceza Love, Italiana, Chineza si Rusa Love

[Image: dieq.jpg]

Nu ezitati ! De la Zonko sa cumparati ! [Image: 2e4wwib.gif]

~Cercetasii sunt cei mai tari [Image: 2iohn6.gif] ~
21 Sep 2010, 20:38
Eu stiu italiana, engleza si franceza. Anul asta fac si latina, si e interesanta, dar din moment ce e limba moarta..
In rest imi place mult italiana pentru ca e o limba melodioasa. 8->

You run. I con.
21 Sep 2010, 20:42
Off Iss Te invidiez ca stii franceza Si eu vreau sa invat ..da din pacata la scoala noastra nu se preda franceza .. Numai engleza, germana, latina, si rusa .. Si rusa as vrea sa stiu, dar clasei noaste nu ne preda Crying.

21 Sep 2010, 20:48
Pe mine ma ajuta mult ca stiu italiana la franceza. Pentru ca seamana foarte mult. Si imi place.
Germana e super interesanta. As vrea sa invat.
Iar rusa.. si parintii mei au facut in generala rusa. :>

You run. I con.
21 Sep 2010, 20:54
Si profa mea de romana, este de fapt si de rusa, da nah, ea e juma romanca, juma rusoaica..Si adorr rusa. O ora si-a permis sa ne invete ceva in rusa, si a sarit peste romana .. Deci e geniala RusaLove si mai ales accentul il ador ..Happywide Eu stiu alfabetul chirilc cat de cat , ca si in bulgara se scrie cu literele chirilice. Happywide

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Ghiduri tv straine. Sharma Sanara 0 1,336 30 Jan 2009, 18:39
Last Post: Sharma Sanara
  Limbi straine Hermione McGonagall 15 4,168 19 Dec 2008, 13:18
Last Post: Raizen Isildur