Invatand in fiecare zi...
|
22 Sep 2010, 15:09
|||
|
|||
Azi am invatat ca trebuie sa fiu mai intelegatoare cu cei din jur, ca sa mi se raspunda la fel.
![]() ![]() Nu ezitati ! De la Zonko sa cumparati ! ![]() ~Cercetasii sunt cei mai tari ![]() |
|||
22 Sep 2010, 15:14
|||
|
|||
Bella Cullen Wrote:Astazi am invatat ca timpul trece , dar amintirile raman :-<Year go by and time just seems to fly...but the memories remain Azi am invatat ca exista si persoane pe care, chiar daca le cunosti de 3 zile iti dau impresia ca le cunosti de o viata ![]() ![]() |
|||
22 Sep 2010, 20:56
|||
|
|||
Astazi am invat ca .. iubirea nu dispare . Nu cred ca va disparea vreodata.
- Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
22 Sep 2010, 20:57
|||
|
|||
Azi am invatat ca liceul nu se compara deloc cu generala..
|
|||
23 Sep 2010, 15:50
|||
|
|||
Astazi am invatat ca oricat vrei sa uiti ceva la care tii nu vei reusi niciodata!
![]() |
|||
23 Sep 2010, 16:23
|||
|
|||
Azi am invatat ca poti sa reusestii ceea ce iti propui, doar daca esti optimist
![]() Nu ezitati ! De la Zonko sa cumparati ! ![]() ~Cercetasii sunt cei mai tari ![]() |
|||
23 Sep 2010, 16:32
|||
|
|||
Azi am invatat ca Istoria poate fi amuzanta, daca proful stie sa se faca placut
|
|||
23 Sep 2010, 16:41
|||
|
|||
Azi am invatat ca dintr-o simpla piedica, se poate ajunge mult mai departe...
![]() Hayley Megan Alden |
|||
23 Sep 2010, 16:43
|||
|
|||
Azi am invatat ca venitul pe jos pana acasa de la liceu, de vreo 2 ori pe saptamana nu face niciun rau ba chiar mai faci si miscare
ce am mai invatat azi Ca nu voi scapa niciodata de persoanele cu doua fete ![]() |
|||
23 Sep 2010, 21:33
|||
|
|||
Astazi am invatat ca o simpla atingere poate spune mai mult decat o mie de cuvinte .
- Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|