Pets
12 Sep 2007, 20:43
Aveti animale de companie? Daca da, ce animale aveti?
Eu una am o pisica si 2 papagali. Desigur, m-am atasat mai mult de pisica, deoarece o am de vreo 5-6 ani Smile

[Image: 1ob09g.jpg][Image: o53hoi.jpg]

So would you rather live out a lie than live wondering
How the fire feels while burning?
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
12 Sep 2007, 20:48
Deci chiar vrei sa-ti spun toate animalele mele? Eu am catzei si matze. Si dak vrei, iti spun si numele lor.
12 Sep 2007, 20:58
Poy oricat miashi dori eo nu am !!! Am avut la un moment dat un porcushor de guineea micutza raaau...era ashe adragutz...il primisem de ziua mea. La inceput eram taree incantata caci imi doream soooper mooolt un animal shi le ceream mereu parintzilor mei dar deabea atunci..shi cum sp la inceput eram tare entuziasmata dar cu timpul am pierdut entuziasmul shi nu prea mai aveam grija de el...eo eram mai moolt plecata shi au nevoie de companie. Chitzaia in continuu shi p mama o enerva. Apoi mai shi duhnea intr-un haaal... shi la inceput mama era inpotriva dar eo shi cu tata am promis ca avem grija de el shi ca ii face el curat caci facea o mizerie in cushca!!! Shi la inceput facea dar apoi mama facea...shi ei ii era taree scarba...ishi punea manushi... shi nici nu vroia sa il atinga...Crying shi era tot mai trist. Shi deshi ma atasashem de el parintzi lau dat Crying. Shi de atunci nu mai vor sa imi ia animal nici in ruptul caupului!! Dar de cand cu Hennry(caci ashea il chema) am inteles ca nus in stare sa cresc un animal...shi decat sal chinui...

Mhoaaama am sc romane aicea...viatza animalului meu...
13 Sep 2007, 10:54
Eu nu am nici un animal de casa... in bucuresti Eu imi fac o casa la munte. Si acolo s-au nascut 6 pui de catzelusi. Din pacate unul a murit deci au ramas 5. Si pentru ca s-au nascut pe teritoriul nostru am decis sa pastram doi + pe mama. Iar pe ceilaltzi 3 o sa-i dam unui vecin Pana acum avem de gand sa pastram unul care este cel mai micutz si este gri si unul alb cu negru.

[Image: lalalax.png]

I have no plans, only ideas. No problems with anybody and too much

imagination; so I leisurely explore days and nights and some smiles.
13 Sep 2007, 11:09
Ce dragutzz!!! De abia ashtept sa-i vad...ii aduci macar un pic la bucureshti??? ca poate ii aduci shi la scoala!!!
13 Sep 2007, 11:18
Nu cred ca ii pot aduce, dar daca vrei potzi sa vi cu mine cand e gata pe acolo in vacantza de iarna

13 Sep 2007, 11:27
Ea e vagaboanta...lol...Dupa nume va dati seama de unde o am...Nu m-a lasat inima sa o las acolo singurica...Numai tampenii face.Are doar 7 luni si hobbyurile ei sunt sa termine casa,sa ma innebuneasca pe mine,sa fure mancarea,sa scotoceasca in gunoi si sa ma zgarie.Cand nu e pusa pe distrugeri,doarmeFinna).Jucaria ei preferata este vagabontul(o pisica de plus pe care isi varsa nervii).O vedeti in pozele de mai jos cum se razbuna pe bietul "animal"...O am cam de 2 luni.E putin,dar am de cand sa o cresc pana la batranete...

Si cateva poze:
[Image: 010820073847.jpg]

[Image: 020820073914.jpg]

[Image: 020820073894.jpg]

[Image: 020820073895.jpg]

[Image: 020820073896.jpg]

[Image: 200720073599.jpg]

[Image: 220620073435.jpg]

[Image: 100820073934.jpg]

[Image: 100820073935.jpg]

[Image: 100820073936.jpg]

"Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
13 Sep 2007, 11:29
Ce dragutza e vagaboanta lol =))!!! e ashea de sweet!!!
13 Sep 2007, 11:30
Vai! Este asa de scumpica

13 Sep 2007, 11:37
HahaFinna))))))).Pare ea scumpa,mica si draguta.Dar in realitate e un adevarat diavol!!!Te termina nervos..Dar cand face vreo prostie vine si se da pe langa tine ca sa te indulceasca.E smechera,iar eu nu pot sa-i rezist.

"Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Poze cu pets Ginny Malfoy 161 28,778 25 Jan 2018, 18:13
Last Post: Ginny Anne Alden