Cunoscandu-mi sora.
20 Sep 2010, 20:12
Am iesit un pic trista din Expresul de Hogwarts, facandu-le cu mana prietenilor mei. Avea sa-mi fie dor de ei, de aceea inainte sa plecam de la Hogwarts le-am facut tuturor cate-o amintire realizata manual, ca sa-si aduca aminte de mine in vacanta de iarna. Mi-am aranjat bagajele, mi-am scos roba, luandu-mi pe mine o geaca groasa, pentru ca afara ningea. Am privit inca o data marea de copii. Avea sa-mi fie dor de ei in aceasta vacanta. Bella se apropiase de mine, trista, cu lacrimi in ochi.
''Sa te distrezi!'',spuse imbratisandu-ma.
''Eeste doart 1 luna. O sa ne vedem repede!'',am spus.''Vcanata placuta, Bells !
''Hei, Ash!'', au strigat Cryss si Rose deodata.''Vacanta placutaaa !''.
Am plecat inainte sa-mi dea lacrimile. Am ramas pe peron pana cand am observat ca majoritatea persoanelor s-au risipit, plecand catre casa.O fata ciudata ma privea dintr-un colt.I-am aruncat o privire curioasa, apoi si-a luat privirea de la mine.Am asteptat cateva secunde, iar apoi acea fata s-a apropiat spre mine, zambind.
''Buna!'', mi-a spus lunad o atitudine de sefa, stand cu o mana in solduri.
Avea ochii mari, si caprui, o lumina ciudata reflectandu-se in ei, facandu-i sa para ca stalucesc. Aceasta zambea senina, de parca ma cunostea de o lunga perioda, insa n-aveam idee cine este.Parul ei brunet spre saten, si ondulat straluce-n bataia vantului.
''Cine esti?'',am intrebat-o, tremurand de frig.

[Image: dieq.jpg]

Nu ezitati ! De la Zonko sa cumparati ! [Image: 2e4wwib.gif]

~Cercetasii sunt cei mai tari [Image: 2iohn6.gif] ~
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
20 Sep 2010, 20:35
In sfarsit acum aveam ocazia sa-mi cunosc ''surioara'', dupa un intreg an in care am fost restrictionata de la acest drept. Eram de-a dreptul socata, ca acum puteam sa stau fata in fata cu Ashlyn. In tot acest an o priveam de la departare, admirandu-i trataturile care-mi aduceau aminte de mama. Era leit mamei, spre deosebire de mine. Ea era inalta,blonda,cu pielea alba, si cu corpul fragil. Insa eu, spre deosebire de ea, aveam forme bine conturate, era si eu inalta, bruneta, cu parul lung si ondulat, iar ochii mei verzi-caprui, erau mai reci si nepatrunzatori, fata de ochii ei albastrii si senini. I-am zambit linistita, un zambet ciudat si nefiresc mie, apoi i-am raspuns :
''Sunt Victoria Salverin'', asteptand sa-si dea seama, si sa aiba o reactie.

Katerina Ann. Petrova

[Image: katerina.jpg]

~ Ashlyn Meester ~

[Image: fkvdpk.jpg]

[Image: 67qpaw.png]

[Image: xomjab.gif]

Dee ..., vreau sa rulez usor, sa visez, sa fumez ...

--Ti me pravis da mechtaya, ti me pravis da se chuvstvat dite --
21 Sep 2010, 17:08
''Victoria Salverin'', a spus aceasta fiinta minunata, incredibil de frumoasa,zambind. De parga intregul meu corp a inceput sa fiara, ca si cum prajeam la 100 de grade. O picatura de sudoare mi-a alunecat pe frunte, si am inceput sa tremur si mai rau, decat o faceam inainte. Corpul a inceput sa mi se zvarcoleasca. Am ajuns cu mana la bagheta, in buzunar. Aceasta fata inca ma privea, zambind, observand ceea ce am vrut sa fac. Privirea i s-a transformat intr-o expresie de diavol. Am privit-o socata, scapand bagheta.
''Stupefy!'',a tipat fata din toti rarunchi.
Apoi am simtit o durere imensa, stand pe jos, dupa ce m-am izbit de perete. Am auzit sunetul tocurilor ei.Am stat cateva secunde pe jos,privind tavanul de pe peron. Aceasta Victoria aparu in fata mea, privindu-ma de sus, apoi zambind, ma ridica in capul oaselor.Nu puteam avea nicio reactie, privindu-mi bagheta, aruncata la cativa metri departare.
''Asa iti trebuie daca nu ma lasi sa ma prezint calumea..,''spuse ea.''Deci, de ce ai vrut sa ma ataci ?''

21 Sep 2010, 17:23
Am privit pe peron, cu o fata plictisita. Nu era nimeni, asa ca puteam sa-mi cunosc isora n liniste, si fara sa fiu deranjata de nimeni. M-am intors cu fata catre ea, si m-am speriat. Expresia fetei ei era ingrozita, de parca eram un diavol pentru ea. Ohh, speram ca doar ea sa nu aiba impresia ca sunt asa.
''Sunt chiar atat de hidoasa?'', am intrebat-o pufnind in ras.
Ashlyn nu schita nicio expresie, de parca nu auzise ce i-am spus.
''Hmm, o iau ca pe o .. jignire ..''am raspuns zambind.
''Ce vrei ?'', spuse ea, exasperata.
''Uite ce e, ai o mie de motive sa ne urasti, pe noi, toti Salverinii, insa vei afla pe parcurs de ce te-am parasit, ok ?'', am spus, convingatoare.''Vii cu mine?''
''Unde?'',a intrebat, sec, de parca nu era interesata.
''Acasa .. Mama vrea sa te cunosca !'',am oftat.
''De ce? Ca sa arunci o vraja de neiertat asupra mea, asa cum ai facut cu toate prietenele mele?'',a intrebat ea, luand o pozitie de sefa.
Am pufnit, amuzata, apoi mi-am scos bagheta la vedere.
''Daca as fi vrut asa, nu as fi asteptat un an intreg.'',am spus, zambind malefic.''Ceea ce vrem noi, este sa te pazim. O sa iti dai seama de asta daca ma urmezi!'',am spus,apoi am plecat, auzind pasii ei in urma mea.

Katerina Ann. Petrova

~ Ashlyn Meester ~

21 Sep 2010, 22:04
Viscol... un element al puterii, atat de crud si de neintelegator fata de slabiciunea omeneasca...
Rcunosc, imi era frig, de fapt tremuram sub geaca imblanita care o strangeam bine pe mine. Imi continuam drumul spre casa, impreuna cu Layla, Aylee si inca cateva prietene foarte bune, cand am observat un chip cunoscut, dar totusi tare neplacut.
Era criminala de Victoria M. Salverin. Imlemnisem, apoi am inceput sa tusesc, ascunzandu-mi fata exasperata.
"Fetelor, nu se poate, nu se poate!",am deschis eu scena de teatru.
"Ce este ?" , se intoarsera toate deodata.
"Mi-am uitat mp4 acolo. Nu pot sa-l las acolo pentru ca daca-l gaseste cineva ma poate reclama la director, doar stiti ca nu avem voie cu tehnologie de a Incuiatilor."Toate imi aruncara o privire plictisita, caci erau obisnuite sa-mi uit ceva mereu.
"Off, aiurita de mine", am inceput eu iar.
"Du-te, te asteptam aici."
Era singura daca cand ma rugam ca prietenele mele sa nu fie atat de dragute. De ce nu puteau sa fie si ele mai egoiste si sa plece, lasandu-ma sa-mi salvez verisoara, care probabil se afla prin preajma.
Nu vroiam sa le bag si pe ele in probleme, numai asa.Era o treaba pe care trebuie sa o rezolv singura.
'Noroc ca nu m-a zarit', m-am gandit eu rasufland usurata. Din exterior parea de parca mi-as fi adus aminte unde se afla mp4-ul meu. Inca un punct in favoarea mea... Ce bine ca invatasem teatru de mica !
In sfarsit eram libera, era un gand bun si tot odata trist cacii trebuia sa o infrunt din nou pe Vicky. Am ajuns pana la Expres si m-am uitat pe una din ferestrele murdare ale trenului. Din cauza mizeriei nu se puteam zari prea bine ce se petrece,dar mi-am observat totusi verisoara intinsa pe jos, mugind de durere. Era o imagine ingrozitoare... Am dat buzna in tren si am rostit :

OOC: Scuze Vicky ca te-am facut criminala

Now, it's my turn

[Image: 10glirl.gif][Image: 15z4mya.gif]
... to torture you.
22 Sep 2010, 05:52
Acum eram in stabilitate, cu picioarele pe pamant, speram eu, in afara oricarui pericol, apoi imi amintisem toate persoanele care m-au avertizat ca am o sora diabolica,malefica,si rea.Cum puteam s-o cred? O sora nu era asa ca ea, o sora era buna,trebuia sa se intelegea cu mine, si sa ma iubeasca..Asa credeam eu ..Asa si trebuia sa fie Victoria.Mergeam in spatele ei,auzind enervantul sunet al tocurilor ei,si cand am ajuns in dreptul baghetei m-am oprit.Victoria s-a intors,zambind.
''Poti s-o iei, stiu ca nu ma vei mai ataca!'',a spus,razand.
''Mda..'',am oftat.
Ce o facea sa aiba atata incredere in mine?Am observat-o pe Crystal care fuge ca o nebuna din tren,catre noi.''Crystal nuuuu ,nu venii aici nebuno!'',am injurat in gand.

22 Sep 2010, 15:56
Bineinteles, prostanaca aia era din noi prin preajma. Tocmai cand aveam nevoie macar de un moment singura, fara sa fiu asaltata de ''fane''. Zbura catre noi, impiedicandu-se, si alergand ca o nebuna, si ca o oarba, incat am crezut ca daca se v-a impiedica prea tare, si va pica, isi va sparge toti dintii. Am zambit satisfacuta la acest gand, apoi m-am oprit pe loc, cand era cam la un metru de mine, stand in fata lui Ashlyn.
''Ceee vrei?'',am spus, oftand.
''Ash.. aa, Ashlyn, eaa'',a spus, tragandu-si aer in piept.
''Ea este sor'mea.'',a raspuns, Ashlyn, sec, dintr-o suflare.
Crystal era total confuza, ma privea disperata cand pe mine, cand pe Ashlyn. Si eu , si sora mea, aveam niste expresii indescifrabile, incredibil de ciudate. Crystal inca respira greu, cu transpiratia curgandu-i pe frunte.
''Si .., si esti deacord cu asta, Ash ?'', intreba Cryss, tusind.
''Nu stiu..;;,a raspuns privind catre mine.''Conteaza sa-mi cunosc familia. Apoi .., voi vedea ce se mai intampla''
''Nuuu, nuuuuu!!'', a inceput cercetasa sa urle disperata, impingandu-se in mine, ca sa ajunga la Ashlyn''Nu te duu.. Sunt o familie de mosntrii, demoni. Ei au invatat-o sa faca asa ceva, Ashlyn. Promitem ca nu vei devenii ca ei, promite-mi!!'',urla fata.
Nu aveam de gand sa arunc o varaja asupra ei, desigur. Vroiam doar sa plec de-acolo, si sa ajung acasa. Am imbratisat-o pe Ashlyn, impingand-o pe Crystal la o parte, apoi am Disparut, si am Aparut in Resedinta Salverin, urmarind expresiile mirate ale lui Ashlyn.

Katerina Ann. Petrova

~ Ashlyn Meester ~

22 Sep 2010, 20:02
Continuarea la Pestera lui Godric.