Hairstyle
|
18 Aug 2010, 15:37
|||
|
|||
Eu il am mediu , in scari...l-am tuns acum cateva luni si deja mi-a mai crescut. God! Urasc parul lung...(deh , ma duc chiar maine la tuns)
Ah da , si il am ondulat Nu-mi prea place sa-l tin strans , adica "prizioner" Il las liber si valvoi , ca tot am volum O.o Si nu ma deranjeaza sa-l am ciufulit , atata timp cat nu e incurcat So...nu-mi incarc parul cu fixativ , gel , spuma si alte tampenii. Prefer natural ![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
18 Aug 2010, 21:58
|||
|
|||
Helena D. Rose Wrote:Eu il am mediu , in scari...l-am tuns acum cateva luni si deja mi-a mai crescut. God! Urasc parul lung...(deh , ma duc chiar maine la tuns) Fix asa este si parul meu , Helena Doar ca eu nu prea vreau sa ma tund acum . Mai astept pana la inceputul lui septembrie P.S. : Imi place sa imi pun uneori cate o agrafa in par , dar de ceva timp le'am cam lasat de o parte . Cand ies afara , daca mai alerg , ma cam incurca. - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
19 Aug 2010, 01:39
|||
|
|||
Parul meu este...netuns...de... 2 ani decat...eu l-am mai tuns
![]() ![]() Aici este PRIMA OARA IN VIATA MEA cand m-am machiat cred defapt a2a sau a3a...ion rest nu m-am machiat niciopdata nu sunt genukl caruia ii sta bine machiata dar am pus poza deoarece este facuta cel mai recent...mai precis,alaltaieri ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
19 Aug 2010, 09:57
|||
|
|||
parul meu este de lungime medie, am avut breton in cls a 7a, care mi'a crescut, si acum inca astept sa creasca, sa ajunga la lungime cu restul parului in vacanta de Pasti m'am tuns scurt, ceva gen, un bob lung, in scari, pana mai jos de umeri, si acum vreau sa renunt la ultima scara, dar ma tund inainte sa inceapa scoala eu am parul saten inchis, si drept, acum ceva timp [anul trecut defapt ]vroiam sa am parul cret, si faceam orice ca sa il incretesc iar acum imi place asa cum e, nu imi place cand mi se intorc varfurile in toate partile si nu stau spre interior, cum le aranjez eu cu peria rotativa
![]() |
|||
06 Sep 2010, 23:21
|||
|
|||
deci, m'am tuns azi, si i;'am zis frizeritei mele, la care ma tund de 3 ani incoaca sa imi faca un bob mai lung, pana la umeri, si mi'a prins ea parul, si la spate pur si simplu l'a taiat si imi face frizerita "Gata, acum nu mai poti sa dai inapoi" si, mrg, la final dupa ce mi l'a tuns calumea, mi l'a filat, l'a intors cu peria, si Soph cica aratam ca Andreea Esca oricum, priviti aici o poza
![]() |
|||
22 Sep 2010, 19:52
(This post was last modified: 18 Feb 2012, 14:37 by Isabella River.)
|||
|
|||
Eu nu m-am mai tuns de.. hmm.. Vara asta.
Dar parul meu e foarte moale, nu e foarte des si e un castaniu inchis iarna, iar vara se deschide la culoare. Mama ma intreba daca nu cumva mi-am facut suvite. O.o [ nu stiu cat de bine se vede in poza, dar e cea mai recenta ( adica astazi ) ] You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
22 Sep 2010, 20:13
|||
|
|||
Ai iesit sweet Iss
Am observat ceva superbb Ceasul de pe mana ;; ) E genial ! 8-> ![]() Nu ezitati ! De la Zonko sa cumparati ! ![]() ~Cercetasii sunt cei mai tari ![]() |
|||
22 Sep 2010, 20:15
|||
|
|||
Ceasul ca ceasul dar eu am vazut altceva si mai interesant o palarie pe cuier din aia de politist sau cum e ca nu sunt in domeniu ; )) si, intr'adevar, in poza asta nu se vede foarte bine culoarea parului din cauza lipsei luminii dar ai un par frumos si iti sta bine cu tunsoarea asta
![]() ![]() |
|||
22 Sep 2010, 20:18
|||
|
|||
Thanks, Ashlyn. Si mie imi place mult ceasul.
Si Alice, thanks. E cascheta lui tata. Si e de la pompieri. [nici nu se compara cu cea de la Armata.. 8-> ![]() You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
28 Sep 2010, 08:40
|||
|
|||
Ada... arati prea bine in poza aia cum iti iese ?
Asa... eu am parul tuns in scari cu bretonul vine ceva in cenul asta : / \, dar eu il port ceva in genul asta : / | ( adica mi-l pieptan eu pe alta parte decat ar trebui ) Si imi vine destul de pe ochi si trebuie sa merg sa ma tund iar Poate imi aleg o alta coafura ... Desi cel mai probabil doar bretonul, sa fi emai scurt ![]() 1. Se ingrasa. In doua zile zici ca am dat cu ulei pe el. 2. E usor ondulat. Nu e nici ondulat, nici neondulat. 3. Stau trei ani pana sa imi gasesc o coafura care sa mearga pe parul meu si sa mi se si potriveasca ... ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|