Ayame Arashi- inca o martiana a aterizat!
|
22 Sep 2010, 12:43
|||
|
|||
Bun venit lui…
Ayame «-» Arashi
![]() Vad soarele ce-apare dupa ploaie Vad curcubeul pictat cu fericire, Vad oameni veseli, vad bucurie, Apoi ma scol si vad ca raiul a fost un vis. ![]() Prenume Ayame Varsta 21 ani Sex fata Ziua de nastere3 iunie Orasul unde a copilarit Londra Mama 41 ani, casnica, pur, Hanabi Arashi Tatal 42 ani, , Ministerul Magiei, pur, Saichi Arashi Statutul Sangelui pur ![]() Greutate 57 kg Corp suplu Par saten Ochi caprui ![]() Ii displace r unele mancaruri, sa fie contrazisa(asta mai putin) si nu prea multe Puncte forte Hmm...va las pe voi sa ghiciti Puncte slabe Lauda, vorbitul tare cand nu trebuie si incet cand trebuie si altele Obiceiuri Destul de multe Amortentia de portocale, vanilie, ciocolata, banane Casa Adult ![]() Rude - Persoane Importante Parintii ei Talente alege una singura dintre : Vindecator Abilitati vraji non-verbale, occlumantie Altceva Hm....nimic? Trecut Ayame este o japonezoiaca. Ea a locuit la Londra, unde tatal ei putea sa ajute mai mult comunitatea vrajitoreasca. La varsta de 11 ani ea a intrat la Hogwarts unde a devenit o vrajitoare innascuta. A invatat cu greu Occlumantia si reusea sa descopere daca cineva vrea sa ii citeasca mintile. In anul III ea descopera ca este o vindecatoare, cand isi trata usor colegii raniti in diverse lupte sau cazaturi. A devenit asistenta luI Madam Prince si tot acolo s-a imprietenit cu o fata, Lilian Torr. A suferit moartea prieteneu sale. Nici acum ea nu stie cauza mortii(Ea a fost gasita in Padurea Interzisa) ![]() Vrasta 13 ani Experienta RPG de 2 ani Alte Personaje Aimi Rawkuro Despre tine Ma cunoasteti voi pe parcurs ![]() - Hmm...buna ziua, domnisoara? se auzi o voce din spatele meu. M-am ridicat fulgerator si am observat cine era. [i][color=black]Aceasta aplicatie a fost creata de Sophie Adeline Clement. Graficele sunt creatia lui Ainsley Shannon. Nu scrieti replicile personajului meu!
![]() |
|||
22 Sep 2010, 14:21
|||
|
|||
Aimiii Tu esti ,huh ?:> Ma gandeam cine-o fii asta >
![]() ![]() Nu ezitati ! De la Zonko sa cumparati ! ![]() ~Cercetasii sunt cei mai tari ![]() |
|||
22 Sep 2010, 14:22
|||
|
|||
Uu , alta vrajitoare adulta
Hi there Sper sa te acomodezi pe forum P.s: Abia acum am observat ca esti Aimi Presupun ca e o clona pt. postul de profesoara , right? ![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
22 Sep 2010, 18:14
|||
|
|||
heyy
inca un adult ti'am dat si eu o cerere de prietenie.. have fun pe aici |
|||
22 Sep 2010, 19:06
|||
|
|||
Bine ai venit!
Have Fun! ~Ti-am dat cerere de prietenie [de la un timp doar adulti vad pe forum. nimeni nu mai vrea s-o ia de la zero ] my momma { raised } me a prophet
|
|||
22 Sep 2010, 20:00
|||
|
|||
Realizati ca sunt Aimi, really?
Merci de primire guys! Si Aimi va loveste! va loveste muult! Nu scrieti replicile personajului meu!
![]() |
|||
22 Sep 2010, 21:09
|||
|
|||
paiii... bun venit din nou este foarte draguta descrierea si... have fun in continuare, de data asta cu clona
P.S. Mi-am dat seama ca esti Aimi ^^ ![]() Hayley Megan Alden |
|||
22 Sep 2010, 21:09
|||
|
|||
Hei
Buna din nou Draguta descriere ![]() - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
22 Sep 2010, 21:11
|||
|
|||
Thanks Bella, Hayley!
Va rog nu scrieti replicile personajului meu
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||