Un nou nume al site-ului !
13 Sep 2007, 12:25
Vrem sa va anuntam ca tocmai am schimbat numele site-ului, din plictisitorul www.cursed-scar.tk .
Va aparea si un nou buton al nostru pt afilieri cu acest nume.
Speram sa va placa numele Smile

[Image: 1ob09g.jpg][Image: o53hoi.jpg]

So would you rather live out a lie than live wondering
How the fire feels while burning?
Find all posts by this user
13 Sep 2007, 12:40
Glumesti?Am avut un soc cand am vazutFinna)).Prefer sa raman impartiala.Imi plac amebele nume.

"Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
13 Sep 2007, 12:45
Putetzi accesa siteul de pe ambele nume. L-am schimbat pentru ca ma apucasem eu la mare sa scriu pe nisip numele si era ASA de lung... nu se mai termina! si cursed-scar.tk este mult mia scurt si mai usor de tzinut minte

[Image: lalalax.png]

I have no plans, only ideas. No problems with anybody and too much

imagination; so I leisurely explore days and nights and some smiles.
26 Sep 2007, 20:47
imi plc mai mult noul nume..e mai original

Cel slab se ascunde in spatele unui nume. Cel puternic si-l creeaza[Image: tiger-yellow-eyes.jpg]
26 Sep 2007, 21:02
Aaa... o mica problema: oricat as incerca, NU POT TINE MINTE UN NUME ASA CIUDAT!!!! De acord, e mai scurt, dar aaa... cu cat il citesc mai mult cu atat uit mai mult... si nu mi se pare prea lung celalalt Fara supi...
26 Sep 2007, 21:05
k ginny

Cel slab se ascunde in spatele unui nume. Cel puternic si-l creeaza[Image: tiger-yellow-eyes.jpg]
26 Sep 2007, 21:05
Dar... de ce ti se pare ciudat?... chiar nu inteleg...
Adica, de ce aproape TUTUROR persoanelor carora le-am zis de noul nume al site-ului spun ca e ciudat..???
Aaa stai...am uitat ca majoritatea persoanelor de pe site habar n-au engleza....of of of..
Cursed scar = cicatrice blestemata...

OFF : ca sa nu mai spun ca cineva mi-a spus ca n-are absolut nici o legatura cu Harry Potter numele asta... S-T-U-P-I-D

[Image: 1ob09g.jpg][Image: o53hoi.jpg]

So would you rather live out a lie than live wondering
How the fire feels while burning?
26 Sep 2007, 21:07
e misto numele ginny..chiar e original..shi miam dat seama de prima data ce inseamna..e super misto

26 Sep 2007, 21:38
Grr... mie mi se parea k nu are nicio logik... in fine acum k stiu k inseamna cicatrice blestemata Happywide... NU MAI STIU CUM SE SCRIE
26 Sep 2007, 22:53
Mai mai ce dezbateri pe aiciFinna...De fapt cicatricea blestemata chiar are legatura cu Harry Potter.Si e o legatura chiar foarte mare.Doar aia ia facut atatea probleme.Si practic e blestemata.Dar pe de alta parte altora nu le place.Motivele fiind ca nu stiu engleza sau celalalt este ca s-au obisnuit cu vechia adresa si le-a ramas imprimata in cap...Personal imi este indiferent pe care o folosesc.Adica le-am incercat pe amandoua.Si acum ca e prea lunga adresa se exagereaza.Ca nu e nevoie sa o scrieti de fiecare data cand intrati pe forum...stiti ca ramane la adresa.

"Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Site-uri Annabelle Rosalie Koreea 3 1,327 25 Dec 2010, 14:36
Last Post: Annabelle Rosalie Koreea
  Site-ul meu Gera George Rybak 3 1,345 04 Dec 2010, 21:00
Last Post: Gera George Rybak
  Nume de formatie Ada McNair 24 5,728 15 Sep 2008, 16:09
Last Post: Anna McNair
  Melodie HP pe site !!! Julia Lilith Potter 33 4,518 24 Aug 2008, 18:18
Last Post: Julia Lilith Potter
  Bannerul de pe acest site Lyra Dust 58 12,475 24 Aug 2008, 18:14
  Test XSS(Cross-Site Scripting)-va rog sa stergeti postul Raizen Isildur 3 1,517 02 Jan 2008, 17:11
Last Post: Raizen Isildur
  Site-uri Bella Chang 9 2,250 24 Aug 2007, 12:03
  Creeati si un site deeutzik_nebunik 5 2,296 07 Aug 2007, 11:10
Last Post: Bella Chang
  Alegerea layout-ului...e posibil? Julia Lilith Potter 6 2,261 18 May 2007, 21:46