At the moment
|
24 Sep 2010, 12:29
|||
|
|||
Mood: Sick
Status : Be the change you wish to see in theworld Locaþie : La info Mãnânc: - Beau: - Sunt îmbracat în: blugi, camasa si sacou Ascult: Ce zice profa Privesc: monitorul Status mess: N'am Vb p mess cu: nimeni Vorbesc pe Skype cu: - Status Skype: - Citesc: Gossip Girl-stiti ca ma iubiti Mã gândesc la: Cand o sa plec acasa Dating: nobody Doresc: sa ajung acasa Iubesc pe: toata lumea Nervos pe: Sormea Urãsc pe: Proful de istorie Îmi lipseºte: vara Abia aºtept sã: imi treaca raceala ![]() ![]() |
|||
24 Sep 2010, 15:06
|||
|
|||
Mood: In love So.. In love..
Status: Buna-i berea, nu-i ca vinul.. [=)) Nu, glumesc ![]() Locaþie: Dormitor [ ![]() Mãnânc: Nimic. Beau: Must Sunt îmbracat în: Blugii de scoala si atat ![]() Ascult: Three Days Grace ~ Life starts now Privesc: In sufletul vostru ![]() Status mess: - Vorbesc pe mess cu: Nimeni, momentan. Vorbesc pe Skype cu: Nimeni. Status Skype: ![]() Citesc: Nu vreti sa stiti.. Mã gândesc la: Tine, iubito.. 8-> Dating: :-L .. Doresc: Ceva ce inca nu pot primi.. Iubesc pe: Cosmina. Nervos pe: Friscaaa.. :-L :-j Urãsc pe: Mda.. Îmi lipseºte: Multe lucruri.. Abia aºtept sã: O vad.. :-< ![]() ![]() |
|||
24 Sep 2010, 15:14
|||
|
|||
Mood: Obosita
Status: Miss ya Locaþie: pe pat Mãnânc: cereale Beau: apa minerala Sunt îmbracat în: blugi si tricou alb Ascult: Taylor swift~Mine Privesc: ce frumos e afara Status mess: Inca n'am intrat pe mess Vb p mess cu: - Vorbesc pe Skype cu: - Status Skype: - Citesc: Acelasi roman al adolescentului miop Mã gândesc la: ce zi am avut azi Dating: - Doresc: o inghetata Iubesc pe: se stiu ei Nervos pe: uhmmm, nimeni momentan Urãsc pe: - Îmi lipseºte: fosta scoala.. Abia aºtept sã: se faca ora 6 ![]() |
|||
24 Sep 2010, 15:55
|||
|
|||
Mood: Cheerful
Status: N-am chef de sapat in curtea scolii Locaþie: Pe balcon. Mãnânc: seminte Beau: Apa O.o Sunt îmbracat în: blugi gri si tricou negru.(cu mickey mouse XD ) Ascult: The Cranberries - Zombie Privesc: Grey's Anatomy , ep. 10 S4 Status mess: - Vb pe mess cu: nimeni. Vorbesc pe Skype cu: - Status Skype: - Citesc: momentan Robinson Crusoe >.< Mã gândesc la: ce desen am facut eu azi Dating: Mos Craciun. Doresc: totul si nimic Iubesc pe: moi si multi alti oameni Nervos pe: harlet si bunica asta a mea care a intarziat din cauza unei babe ce o tinea de vorba. Urãsc pe: Babornita aia vorbitoare. Îmi lipseºte: Vara si caldura Abia aºtept sã: vina vacanta de iarna ![]() ![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
24 Sep 2010, 21:55
|||
|
|||
Mood: Happy caughing
Status : Be the change you wish to see in theworld Locaþie : in sufragerie Mãnânc: struguri Beau: nimic dar vreau sa beau must Sunt îmbracat în: blugi, tricou, bluza trening Ascult: televizorul Privesc: monitorul Status mess: "You don't know what you're alive for until you know what you would die for Vb p mess cu: nimeni Vorbesc pe Skype cu: - Status Skype: - Citesc: Gossip Girl-stiti ca ma iubiti Mã gândesc la: ce o sa fac in weekend Dating: nobody Doresc: dorm Iubesc pe: toata lumea Nervos pe: verisoarele mele :-L Urãsc pe: nimeni ...nope, nimeni Îmi lipseºte: vara Abia aºtept sã: fac ceva mai palpitant, sa elimin monotonia ![]() |
|||
25 Sep 2010, 08:14
|||
|
|||
Mood: Broken
Status: I'll see you soon then . Locaþie: acasa . Mãnânc: - Beau: - Sunt îmbracat în: pijamale Ascult: Amy Lee - Broken Privesc : cerul Status mess: - Vb p mess cu: o colega Vorbesc pe Skype cu: - Status Skype: - Citesc: " Gazda " Mã gândesc la: el. Dating: i don't know . Doresc: sa fie totul ca inainte . Iubesc pe: el . Nervos pe: nimeni Urãsc pe: nimeni Îmi lipseºte: Vara . Abia aºtept sã: il vad . - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
25 Sep 2010, 08:21
|||
|
|||
Mood: Sleepy (:|caughing
Status : Be the change you wish to see in the world! Locaþie : in sufragerie Mãnânc: Danette Beau: nimic dar vreau sa beau must =(([still :-<] Sunt îmbracat în: pijamale Ascult: 3 Doors Down-Here without you Privesc: monitorul Status mess:Click pe status Vb p mess cu: nimeni Vorbesc pe Skype cu: - Status Skype: - Citesc: Gossip Girl-stiti ca ma iubiti Mã gândesc la: ce o sa fac in weekend Dating: nobody Doresc: sa nu ma fi trezit la 6:58 Iubesc pe: toata lumea Nervos pe: verisoarele mele :-L Urãsc pe: nimeni ...nope, nimeni Îmi lipseºte: vara Abia aºtept sã: fac ceva mai palpitant, sa elimin monotonia ![]() |
|||
25 Sep 2010, 09:21
|||
|
|||
Mood: Sleepy(:|
Status: "Om trai, si 'om vedea!" Locaþie: Acasa Mãnânc: nimic Beau: cafeaua Sunt îmbracat în: pijamale Ascult: pe mama Privesc: cat e ceasul Status mess: Busy Vb p mess cu: nimeni Vorbesc pe Skype cu: - Status Skype: - Citesc: nimic Mã gândesc la: Apocalipsa Dating: nobody Doresc: pe El ![]() Iubesc pe: El Nervos pe: nimeni Urãsc pe: durerea mea din gat Îmi lipseºte: un topor ![]() Abia aºtept sã: ma trezesc ![]() |
|||
25 Sep 2010, 09:44
|||
|
|||
Mood: So in love. ![]() Status: Ca multe vin si trec chiar daca raman semne.. Si orice semn se vindeca dupa o vreme.. Locaþie: In casa.. Mãnânc: Nimic. Beau: Ceai. Sunt îmbracat în: Pantaloni de trening negri si tricou mov. Ascult: "Beautiful in white" Privesc: Cerul. Status mess: "- Da' unde era Burk sa-ti faca parastasu'? :>" =]]]]]] Vorbesc pe mess cu: Nimeni momentan. Vorbesc pe Skype cu: --- Status Skype: --- Citesc: Academia Vampirilor I Mã gândesc la: El. Dating: --- Doresc: Sa fie aici.. [still..] Iubesc pe: Dragos. Nervos pe: Nothing. Urãsc pe: Frisca. :-j =]]]]]]]] Îmi lipseºte: Ea. Abia aºtept sã: Imi raspunda ea. ![]() You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
28 Sep 2010, 07:49
|||
|
|||
Mood: Uhm. Nush
Status: I don't know what's worth fighting for. Locaþie: La biroul meu pe undeva prin Bucuresti in fata laptopului ... Mãnânc: nik, dar vreau un 7days cu ciocolata... Beau: tot nik ... dar verau un pahar de Schweppes Sunt îmbracat în: un tricou larg galben de-al tatei care sta pe mine ca un sac/rochie extra-larga, o pereche de pantaloni de-ai mei, gri, si sosete negre de la tata ca eu nu mai am (si da, imi sunt bune) Ascult: Breaking the habit - Linkin Park Privesc: Ecranul Status mess: I don't know what's worth fighting for Or why I have to scream I don't know why I instigate And say what I don't mean I don't know how I got this way I'll never be alright So, I'm breaking the habit I'm breaking the habit Tonight (PS: o strofa intreaga ![]() Vb p mess cu: Bella Vorbesc pe Skype cu: nimeni Status Skype: nik Citesc: uuuh... Gazeta Matematica xD (cu tot cu "xD" :: glumesc, glumesc, fara "xD") Mã gândesc la: uuuhhh... asta nu stiu Dating: nimeni Doresc: o sticla de Schweppes . sau un 7days cu ciocolata . Iubesc pe: Nervos pe: Urãsc pe: Îmi lipseºte: Georgi ... e o colega de-a mea care e racita . acum cine imi mai tine usa la toaleta ? Abia aºtept sã: incep orele oh, nu, pardon . sa imi revad colegii ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Site of the moment | Kennya Allen | 31 | 7,304 |
23 Oct 2010, 14:10 Last Post: Luna Slytherin |